Elküldve: 2012. 01. 17. 11:27
Logmein Ignition felhasználóként meglepetésként ért, hogy egyszercsak csipog a telefonom, hogy Logmein zárolt 12k pézt. Belépek, eme kedves szöveg fogad:
"LogMeIn előfizetésével a fiókjához tartozó bármelyik távoli számítógépet elérheti. Ha LogMeIn előfizetését előzetes engedélye alapján havonta vagy évente ráterheljük bankszámlájára vagy hitelkártyájára, előfizetése a tárgyhó vagy tárgyév végén automatikusan megújul, kivéve, ha Ön vagy a LogMeIn írásban (e-mailben) felmondja az előfizetést a megújítás hónapját megelőző hónapban. Ha Ön évente számlát/befizetési csekket kap a LogMeIn-től, előfizetése nem újul meg automatikusan, hanem ehhez kapcsolatba kell lépnie a LogMeIn-nel"
Azért én nem így ismertem meg a céget, hogy egy kibaszott emailt sem írnak, hogy lejár a szerződésem és meg fogják hosszabbítani automatikusan.
Oké, biztos benne volt az apróbetűsben, de nem ezt vártam volna, nem egy szar szemét szolgáltatónak ismertem meg őket, akiknek ilyen trükökkel kell pénzt keresniük.
Vigyázzon velük mindenki!
Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!
"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."