HWSW Informatikai Kerekasztal: LogMeIn - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (48 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

LogMeIn Minden ami LogMeIn-nel kapcsolatos Értékeld a témát: -----

#321 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 08. 12. 20:37

Idézet: Piton - Dátum: 2007. aug. 12., vasárnap - 21:32

Nem tud valaki vmi megoldast vagy jovokepet arra, h Linuxos gepet be lehessen rakni LogMein-es acchoz? :)

Linuxos gépet úgyis ssh-val szoktam macerálni, meg egyéb dolgokkal, a "linux" fejlesztésileg egy olyan tág fogalom, hogy egyelőre nem éri meg logmeint fejlesztgetni rá. RemotelyAnywhereből volt béta verzió, de kevés érdeklődő miatt ennyiben maradtak a Linuxos fejlesztések. Meg aztán a vérbeli Linuxos arcok biztos el bírnák viselni, ha MS alatt üzemelne a logmeines kiszolgálás :-)
Make love not Wor.

#322 Felhasználó inaktív   Piton 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 12. 20:45

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. aug. 12., vasárnap - 21:37

Linuxos gépet úgyis ssh-val szoktam macerálni, meg egyéb dolgokkal, a "linux" fejlesztésileg egy olyan tág fogalom, hogy egyelőre nem éri meg logmeint fejlesztgetni rá. RemotelyAnywhereből volt béta verzió, de kevés érdeklődő miatt ennyiben maradtak a Linuxos fejlesztések. Meg aztán a vérbeli Linuxos arcok biztos el bírnák viselni, ha MS alatt üzemelne a logmeines kiszolgálás :-)

Nekem most praktikus lenne... Az egyik arc eppen linuxot akar hasznalni, de hat... Ezert nagyon jo lenne...  :think:
En meg hasznalok linuy, win stb... Es nem harapnek, ha lenne ilyen is... :)

Szerkesztette: Piton 2007. 08. 12. 20:46 -kor

#323 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 12. 20:51

Idézet: Piton - Dátum: 2007. aug. 12., vasárnap - 21:45

Nekem most praktikus lenne... Az egyik arc eppen linuxot akar hasznalni, de hat... Ezert nagyon jo lenne...  :think:

Bogdan a Linux kontra win topikban felvázolta, hogy ezt nem bonyás Linux alatt VPN-el megoldani, hogy a túloldali gép mindig csatlakozzon hozzád, aztán a VNC vagy valami ugyanolyan jó. Nekem nincs ilyen supportos igényem, de valami 10 perceket beszélt, szerintem hozzátok össze, aztán számolj be, hogy tényleg jó-e, meg működik-e :-)
Make love not Wor.

#324 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 12. 20:53

Idézet: Piton - Dátum: 2007. aug. 12., vasárnap - 21:45

Ja meg sokan nem harapnának, de egyelőre szerintem a wines réteg néz ki fizetős keresletnek, pedig nyilván ott is a freevel nyomul a többség. Linuxnál azért van annyira ezerféle disztrib, meg függőség, hogy komplett fejlesztőcsapat kellene, ha valaki komolyan gondolja, aztán amíg win lesz az uralkodó desktop, addig ki tudja mi történik. Én anno annak is örültem, mikor Linuxos gépről irányítottam a Wint, bár Gugánál pont nem működött, kérte a plugint, letöltötte, feltelepítette, majd kérte a plugint... Én meg sokadik után feladtam  :cool:
Make love not Wor.

#325 Felhasználó inaktív   Piton 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 12. 20:54

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. aug. 12., vasárnap - 21:51

Bogdan a Linux kontra win topikban felvázolta, hogy ezt nem bonyás Linux alatt VPN-el megoldani, hogy a túloldali gép mindig csatlakozzon hozzád, aztán a VNC vagy valami ugyanolyan jó. Nekem nincs ilyen supportos igényem, de valami 10 perceket beszélt, szerintem hozzátok össze, aztán számolj be, hogy tényleg jó-e, meg működik-e :-)

Persze nem bonyolult, de azert logmein-el megis mas, meg nem kell tuzfallal jatszani, meg portokat nyitogatni, forward meg hasonlok, meg meg egy helyen is latszana minden... :) Meg hat, megis csak logmein parti az ember fia. :)

#326 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 12. 21:26

Ha az emberi megnézi a Logmein híreit akkor látható, hogy készül (sőt, bemutatták) a LogMeIn Palm Foleo-s változatát. Azon meg Linux fut. Szóval bármi lehet még.

Tegyük gyorsan hozzá, hogy ez csak egy plugin, nem a hoszt szoftver, lásd itt: http://www.linuxdevi...2274337184.html
A képeken amúgy egy érdekes, új felületű (ez épp Windows XP-s) és új funkciókat tudó klienst (tán valaki a fórumozók közül kapott emailt a Logmeintől erről az új kliensről, én egyelőre többet nem mondhatok) remote controloznak Palm Foleo-ról.

Szerkesztette: FakeJack 2007. 08. 12. 21:33 -kor

#327 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 12. 21:29

Idézet: FakeJack - Dátum: 2007. aug. 12., vasárnap - 22:26

Ha az emberi megnézi a Logmein híreit akkor látható, hogy készül (sőt, bemutatták) a LogMeIn Palm Foleo-s változatát. Azon meg Linux fut. Szóval bármi lehet még.

Naja, de a Palm Foleo az egy darab disztrib, ráadásul abban is láto kmég erősen béta dolgokat. Úgy umblock az összes létező dologra meghegeszteni, ami "linux", meg minden garfikus felületére, mge a többire, az nem lehet gyenge opció, mire kijön valami update, aztán 1-2 nap alatt hozzászögelik a szoftvert, arra 2 nap múlva jön valami más, ami függőségekkel szopik.
Make love not Wor.

#328 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 12. 21:34

Mac se sokkal jobb, de azért halad a dolog.

#329 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 12. 21:41

Idézet: FakeJack - Dátum: 2007. aug. 12., vasárnap - 22:34

Mac se sokkal jobb, de azért halad a dolog.

MAC az kvázi csak 1 disztrib, ne mis változik olyan gyorsan az alapoprendszer. Most gondold el ugyanezt szinte az összes Linuxra, aminél elég sűrűn is változhat. Valamint ne feledd, MAC júzerek rá vannak szoktatva arra, hogy minden vacak fizetős, meg nemis mindig occsón.
Make love not Wor.

#330 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 12. 21:49

Azé' 10.3.x meg 10.5 (de legyen csak 10.4.10) között is brutál különbségek vannak (ami funkció megy egyiken az nem megy a másikon, stb.), úgy hallom. Persze Linux hatványozottan, de sztem nem megoldhatatlan. Meglássuk.

#331 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 12. 22:03

Idézet: FakeJack - Dátum: 2007. aug. 12., vasárnap - 22:49

Azé' 10.3.x meg 10.5 (de legyen csak 10.4.10) között is brutál különbségek vannak (ami funkció megy egyiken az nem megy a másikon, stb.), úgy hallom.

Na, akkor képzeld el, hogy ez szerintem a teljesen általánosan egyszerű dolog. Aztán ha azt mondom, a Linux az extraszopás, akkor az bizony az  :Đ

Foleot sem egészen értem, mert arról nyomatni Linuxos gépet, az okés. De mit szeretnének, meg kiknek eladn ia Foleot, mikor eléggé korlátozottak a képességei, aztán még ezt supportálni is remote, grafikusan? Érdekes, de persze hajrá, adjanak el sokat, akkor lentebb megy az ára, veszek én is :-)
Make love not Wor.

#332 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 12. 22:10

Én is akarok majd venni. :Đ
Sztem egyelőre csak Foleoról a saját otthoni (Windows, Mac) gépedet, de aztán ki tudja.

#333 Felhasználó inaktív   Piton 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 12. 22:37

Nem kell minden linuxra, eleg csak az Ubuntu-ra (Verzio 7.04) :) Ezt most ugyis sok olyan hasznalja, aki Win user nagyreszt vagy az volt nagyreszt, de valtana linux... :) Ilyenek vannak a legtobben manapsag, akik Winrol valtanak, legalabbis tapasztalataim szerint...

#334 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 12. 22:45

Idézet: Piton - Dátum: 2007. aug. 12., vasárnap - 23:37

Nem kell minden linuxra, eleg csak az Ubuntu-ra (Verzio 7.04) :) Ezt most ugyis sok olyan hasznalja,

Igen, _most_ ez a nyerő. Ezt sem értem a Linuxos közönségben, régen volt Debian, mert az a vaú, de mellette nyomulni kezdett a Fedora, RedHat közösség, aztán hirtelen Suse lett a királyság. Most éppen Ubuntu, 2 hét múlva tök más. Ilyen fejlesztéseknél meg néha 2 év is rövid idő, disztrib meg sok. Grafikus felület is sok, modulok, függőségek, változások elég meredekek, nem véletlenül van az, hogy az alkalmazást is szedd le magadnak, fordítgasd, szívjál, de fél év múlva benne lesz a disztribben is.

Nomost logmein meg eleve kereskedelmi termék, itt kész csomagot kell kreálni, amit felraknak, aztán működik. Nyilván forrás nem lesz kint weben, amiből fordítgatunk, meg szopunk.
Make love not Wor.

#335 Felhasználó inaktív   Piton 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 12. 22:53

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. aug. 12., vasárnap - 23:45

Igen, _most_ ez a nyerő. Ezt sem értem a Linuxos közönségben, régen volt Debian, mert az a vaú, de mellette nyomulni kezdett a Fedora, RedHat közösség, aztán hirtelen Suse lett a királyság. Most éppen Ubuntu, 2 hét múlva tök más. Ilyen fejlesztéseknél meg néha 2 év is rövid idő, disztrib meg sok. Grafikus felület is sok, modulok, függőségek, változások elég meredekek, nem véletlenül van az, hogy az alkalmazást is szedd le magadnak, fordítgasd, szívjál, de fél év múlva benne lesz a disztribben is.

Nomost logmein meg eleve kereskedelmi termék, itt kész csomagot kell kreálni, amit felraknak, aztán működik. Nyilván forrás nem lesz kint weben, amiből fordítgatunk, meg szopunk.

Tudom, h most ez a nyero elotte mas, valoszinu kesobb meg megint mas lesz. Azt is tudom, h minden graf felulet, modul, stb mas...
Csak felvetettem. :) Semmi arto szandek nem volt senki/semmi iranyaba... Bocs...
Azt is tudom, h logmein kereskedelni termek.

#336 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 13. 02:09

Idézet: Piton - Dátum: 2007. aug. 12., vasárnap - 23:53

Csak felvetettem. :) Semmi arto szandek nem volt senki/semmi iranyaba... Bocs...

Nem baj, én sem anyáztam, csak mondtam, hogy mi miatt nem lehet. Aztán lehet 1 évmúlva meg több Linuxos gépen fog futni, mint Winesen. Sosem tudhatjuk.
Make love not Wor.

#337 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 15. 13:50

Ajanlom mindenki figyelmebe a Beta oldalon megjelent Search boxot. Sok gepnel hasznos lehet.

https://beta.logmein.com/

Csatolt fájl:

#338 Felhasználó inaktív   Denisz 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 09. 03. 07:47

Sziasztok!
Eleg regota hasznalom a Logmein-t hogy az otthoni gepem munkabol elerhessem. Penteken vettem egy uj gepet a regi melle, meg egy routert (linksys wrt54gl). Eddig semmi gond... Felteszem a free-t az uj gepre is, latszolag minden rendbe volt kiveve mig ujra inditottam a gepet. Azt csinalta hogy nem akart tobbet elindulni. Azt mutatta hogy toltodik a windows, de miutan betoltotte fekete kepernyo... Egyetlen megoldas az volt hogy egy regebbi mukodo verziora tertem vissza. Es ez pont az volt mielott feltettem a Logmeint. Talalkoztatok mar ezzel a problemaval? Valami otlet a problemara?

#339 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 03. 07:56

Sokan találkoztak vele (sajnos), ha visszaolvasol a topikban, ott a megoldás.
Tudnál légyszi egy részletes leírást adni az alkatrészeid típusáról és hogy milyen oprendszert és melyik videókártya drivert használod? Esetleg egy Everest riport is jó lenne. fakejack KUKAC gmail PONT com
Köszi.

Szerkesztette: FakeJack 2007. 09. 03. 08:00 -kor

#340 Felhasználó inaktív   Denisz 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 09. 03. 08:05

Idézet: FakeJack - Dátum: 2007. szept. 3., hétfő - 8:56

Sokan találkoztak vele (sajnos), ha visszaolvasol a topikban, ott a megoldás.
Tudnál légyszi egy részletes leírást adni az alkatrészeid típusáról és hogy milyen oprendszert és melyik videókártya drivert használod? Esetleg egy Everest riport is jó lenne. fakejack KUKAC gmail PONT com
Köszi.

Otthon kiprobalom, koszi a segitseget... Kozbe atolvastam en is a hozzaszolasokat es megtalaltam. Alig varom probaljam ki.

Téma megosztása:

• (48 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.