HWSW Informatikai Kerekasztal: Invitel rinyát ide... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (35 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Invitel rinyát ide... Értékeld a témát: -----

#581 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 04. 12. 10:23

Idézet: charlie - Dátum: 2007. ápr. 12., csütörtök - 11:12

meg kell kerdezni, ha itt tippelgetunk, abbol nem lesz semmi, az emberek velemenyet kell megtudni...

Ez rendben, de miről kérdezzük meg? Merthogy szerintem használható módon kérdést csak szavazás formájában lehetne ezügyben itt feltenni, különben áttekinthetetlen, szétoffolt topichoz jutnánk. Az szerintem kevés, hogy "hajlandó lennél-e fizetni". Erre én is azt válaszolnám, hogy nem. Biztos, hogy én fantáziátlan vagyok az ilyesmihez, de én nem tudnék olyan szolgáltatást mondani, ami az egész hwsw minimális átalakítása árán nyújtható lenne.

#582 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 12. 10:25

Idézet: charlie - Dátum: 2007. ápr. 12., csütörtök - 11:12

en pl. szivesen felaldoznek egy-ket ezrest arra, hogy ne az adblocknak emg a tobbinek kene szurnie a dolgokat...

És ezt akkor nem lehetett mondani, amikor EG rákérdezett, kinek mennyit érne meg a reklámmentesség, akkor kell visítani, amikor - érdeklődés, javaslat abszolút hiányában - mégiscsak elvetik az ötletet.

#583 Felhasználó inaktív   kraftxld 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 12. 10:27

Idézet: debaj - Dátum: 2007. ápr. 12., csütörtök - 11:25

És ezt akkor nem lehetett mondani, amikor EG rákérdezett, kinek mennyit érne meg a reklámmentesség, akkor kell visítani, amikor - érdeklődés, javaslat abszolút hiányában - mégiscsak elvetik az ötletet.

És szerinted a fórumozók többsége honnan tudná, hogy épp az invitel-es topikban folyik a csevej a fizetős reklámmentességről?
MCSE+M/S, MCITP

#584 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 12. 10:35

Emlékeim szerint mind a Bughuntban, mind a javaslatok, bírálatokban linkelve lett ez a topic, én a netszolgáltatós topicokból csak a chellósat látogatom rendszeresen, az ott értetlenkedőknek is megmutatták a linket. Sejtem, hogy a többi topicban is így lehetett, úgyhogy akit irritált, az ide is talált. Akit meg tényleg irritált, nem csak a seggét verte, az követte is az itt zajló eszmecserét. EG rákérdezett, mennyit fizetnénk a reklámmentességért, akkor úgy tűnt, egyedül Papát érdekli a dolog, ő se mondott konkrét összeget. Az első, konkrétnak tűnő ajánlat most hangzott el, amikor EG bedobta a törülközőt, hogy ha a nagyérdeműt ennyire nem érdekli, akkor ő se foglalkozik vele.

A főoldalra mégsem lehet kirakni, hogy "akit nem érdekel a reklám, az jöjjön ide", mert az Invitel is mondhatja azt, hogy viszontlátásra, csináljatok fizetős fórumot, tartsátok el abból magatokat.

Aki meg csak hébe-hóba fórumozik, ritkán jár erre, úgysem fog csak azért fizetni, hogy havi kétszer ne zöld, hanem barna/kék legyen a hálózatos téma.

Szerkesztette: debaj 2007. 04. 12. 10:38 -kor

#585 Felhasználó inaktív   junior117 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 12. 10:48

Idézet: debaj - Dátum: 2007. ápr. 12., csütörtök - 11:35

A főoldalra mégsem lehet kirakni, hogy "akit nem érdekel a reklám, az jöjjön ide", mert az Invitel is mondhatja azt, hogy viszontlátásra, csináljatok fizetős fórumot, tartsátok el abból magatokat.

Tulbonyolitod a dolgot nem kell semmi szavazas :D  minek?
ja vannak akik feltik a 1......23db hsz-t de minden potolhato  :D  sot a google a baratod  :Đ  kereso es van forum es topic hegyek upc-s.
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#586 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 12. 10:58

Az a baj, hogy a.) nem értem, milyen szavazásról beszélsz; b.) úgy általában, hogy mit akartál mondani. :)

#587 Felhasználó inaktív   negyvenketto 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 12. 11:52

Idézet: bogdan - Dátum: 2007. ápr. 11., szerda - 11:09

latod, meg mindig semmi...!
:(

Nincs rá igény :)
Az élet a világmindenség meg minden...

Hivatásos topicsüllyesztő...

#588 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 12. 14:20

Idézet: negyvenketto - Dátum: 2007. ápr. 12., csütörtök - 11:52

Nincs rá igény :)

A linkszín javításra? :D

#589 Felhasználó inaktív   junior117 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 12. 15:33

Idézet: debaj - Dátum: 2007. ápr. 12., csütörtök - 11:58

Az a baj, hogy a.) nem értem, milyen szavazásról beszélsz; b.) úgy általában, hogy mit akartál mondani. :)

hala az egnek a.) valaki emlegeti a szavazast ( a szinorgia miatt )  :)  b.) legalabb nem fogsz tudni haragudni ram  :D
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#590 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 12. 18:58

Idézet: debaj - Dátum: 2007. ápr. 12., csütörtök - 11:35

Emlékeim szerint mind a Bughuntban, mind a javaslatok, bírálatokban linkelve lett ez a topic, én a netszolgáltatós topicokból csak a chellósat látogatom rendszeresen, az ott értetlenkedőknek is megmutatták a linket. Sejtem, hogy a többi topicban is így lehetett, úgyhogy akit irritált, az ide is talált. Akit meg tényleg irritált, nem csak a seggét verte, az követte is az itt zajló eszmecserét. EG rákérdezett, mennyit fizetnénk a reklámmentességért, akkor úgy tűnt, egyedül Papát érdekli a dolog, ő se mondott konkrét összeget. Az első, konkrétnak tűnő ajánlat most hangzott el, amikor EG bedobta a törülközőt, hogy ha a nagyérdeműt ennyire nem érdekli, akkor ő se foglalkozik vele.

Aki meg csak hébe-hóba fórumozik, ritkán jár erre, úgysem fog csak azért fizetni, hogy havi kétszer ne zöld, hanem barna/kék legyen a hálózatos téma.

Sajnálom a dolgot.  :(
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#591 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 13. 00:13

tok alladek igy monokromban netezni. :D (nesze neked bena szinek) csak az ie ha a body-ra applikalom a "filter: gray;" -t, akkor elegge sokat eszik. :( damn! de legalabb minden oldal monokrome! :D ehhh

(minek van akkor szines monitorom :omg: pf...)
Kép
[
Kattints ide a teljes méretű képhez ]
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#592 Felhasználó inaktív   WhiteRaven 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 04. 13. 13:16

Azért az tényleg vicces, hogy az idióta Invitel miatt nem látszanak a linkek.
Tényleg annyira béna társaság üzemelteti ezt a fórumot, hogy nem képesek normálisan megcsinálni egy szinösszeállítást? Miért nincs a linknek más szine? Olyan nehéz ezt megoldani? Alapfokú HTML CSS tanfolyamon okítják. :think:

#593 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 13. 13:39

Igen, es kizarolag a hozzaszolas szovegeben van link ugye? Te nagyon okos... mas link nincs is az egesz oldalon, ugye? :(
Nincs kulon linkszin definialva a hozzaszolas szovegeben levo linkekre es kulon az azon kivuliekre, en pedig nem fogok emiatt kodot modositani...

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#594 Felhasználó inaktív   WhiteRaven 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 13. 13:49

Idézet: Krinyo - Dátum: 2007. ápr. 13., péntek - 14:39

Igen, es kizarolag a hozzaszolas szovegeben van link ugye? Te nagyon okos... mas link nincs is az egesz oldalon, ugye? :(
Nincs kulon linkszin definialva a hozzaszolas szovegeben levo linkekre es kulon az azon kivuliekre, en pedig nem fogok emiatt kodot modositani...

Krinyo

Most tényleg el kell magyarázni? Ha a linket nem tudod valamilyen oknál fogva más szinűre állítani, akkor talán a szöveget állítsd olyan szinűre, hogy a link elüssön tőle.
Még mindig tudom ajánlani a tanfolyamot az arra illetékesnek.

#595 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 13. 13:53

Most tenyleg ennyire hulyenek nezel? Fogd fel amit irtam... elvegre annyira ertesz hozza.

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#596 Felhasználó inaktív   mip 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 14. 12:32

Idézet: Krinyo - Dátum: 2007. ápr. 13., péntek - 12:53

Most tenyleg ennyire hulyenek nezel? Fogd fel amit irtam... elvegre annyira ertesz hozza.

Krinyo

Már bocs, de a fentiek alapján minden oka megvan rá.
...
Azt is genya dolognak tartom, hogy a frankon átkonfigolt helyi sémámban is a fos invitel jelent meg ma.  Most komolyan. Szánalmas. 2002 óta olvastam a HWSW-t. Így múltidőben. Doktor Genya. Légy hű magadhoz.
www.kevenet.hu

#597 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 14. 12:35

Idézet: mip - Dátum: 2007. ápr. 14., szombat - 13:32

...
Azt is genya dolognak tartom, hogy a frankon átkonfigolt helyi sémámban is a fos invitel jelent meg ma.  Most komolyan. Szánalmas. 2002 óta olvastam a HWSW-t. Így múltidőben. Doktor Genya. Légy hű magadhoz.

Viszlát neked is.

#598 Felhasználó inaktív   szeder 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 14. 13:19

Szánalmas. 2002 óta olvastam a HWSW-t. Így múltidőben.

szvsz ami igazán szánalmas az az, hogy kb. két hét folyamán már másodszor játszod el a hattyú halálát, és hagyod itt a fórumot nagy mártírkodva :omg:

#599 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 14. 13:27

még mindig itt tartanak egyesek ez má nevetséges...Szerintem a színmódosítás után teljesen kezelhető olvasható az a rész is.
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#600 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 15. 09:07

...

Kép

Szerkesztette: FakeJack 2007. 04. 15. 09:27 -kor

Téma megosztása:

• (35 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »