HWSW Informatikai Kerekasztal: Lord Of The Rings Online: Shadows of Angmar - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (9 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Lord Of The Rings Online: Shadows of Angmar Középfölde MMORPG

#101 Felhasználó inaktív   hajsza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 09. 10:08

Idézet: Lorienel - Dátum: 2007. máj. 8., kedd - 11:30

Akkor lehet, hogy tudod használni. Ha jól emlékszem, május 24-ig lehet használni a founder kulcsot.

Ezen a linken pontosan leírják, hogy meddig van időd eldönteni, hogy szeretnél-e élni a founder kulcs nyújtotta kedvezménnyel. Tömören: a teljes verzió dobozában található kulcs aktiválásával elindul a 30 napos számláló. Amíg az le nem jár, addig lehetőséged van a founder kulcs felhasználására.
Az összetartás olyan erõ, ami hegyeket képes megmozgani. Feltéve, hogy legalább a fele egy irányba tolja. (Idézet egy régi CoV-ból)

#102 Felhasználó inaktív   hajsza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 09. 10:12

Idézet

Nekem is lenne egy kérdésem: a preorder dobozban volt egy kis bankkártya méretű műanyag lap, amivel elvileg a játékban egy plusz tárgyat lehet kioldani. Mi a nyavaját kell vele csinálni? Semmilyen kódot nem látok rajta, lekaparós része sincs. Selejtes példányt kaptam volna?

Erre tudtok valamit mondani? Immi, neked is van preorder dobozod. Abban a plasztik kártyán nálad volt kód?
Az összetartás olyan erõ, ami hegyeket képes megmozgani. Feltéve, hogy legalább a fele egy irányba tolja. (Idézet egy régi CoV-ból)

#103 Felhasználó inaktív   immi77 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 09. 10:18

Nem volt kód rajta, ellenben ugye a kártyán az áll, hogy automatikusan megkapod a cuccot, ha létrehozod az accountodat, lehet, hogy az early-access kóddal létrehozott accountnál ez így is van nem tudom. Arról lemaradtam.
.: The day the whole world went away. :.

#104 Felhasználó inaktív   Lorienel 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 09. 11:05

Idézet: hajsza - Dátum: 2007. máj. 9., szerda - 10:12

Erre tudtok valamit mondani? Immi, neked is van preorder dobozod. Abban a plasztik kártyán nálad volt kód?

Preorderesek kaptak egy uniqe köpenyt, ami kezdéskor nagyon jó volt. Kb. lvl 12-15ig volt használható. Kódot nem kellet beírni, automatice adta minden karakter generáláskor.

Szerkesztette: Lorienel 2007. 05. 09. 11:09 -kor

#105 Felhasználó inaktív   hajsza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 09. 11:13

Idézet: Lorienel - Dátum: 2007. máj. 9., szerda - 12:05

Preorderesek kaptak egy uniqe köpenyt, ami kezdéskor nagyon jó volt. Kb. lvl 12-15ig volt használható. Kódot nem kellet beírni, automatice adta minden karakter generáláskor.

Köszönöm a választ. Azt hiszem, azt a köpenyt használom most is. Valamiért úgy emlékeztem, hogy azt az egyik küldetésben kaptam, nem pedig karaktergeneráláskor. Persze amikor elkezdtem játszani még az is nehézéséget okozott, hogy hogyan kell a tárgyakat a karakteremre pakolni (levenni azonnal sikerült, visszarakni már nem), valószínűleg ezért nem vettem észre ezt a jutalomtárgyat.

#106 Felhasználó inaktív   hajsza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 09. 11:15

Valaki korábban érdeklődött a PvP-ről. Személyes tapasztalatom még nincs, de itt írnak róla. Érdekes koncepciónak tűnik.

#107 Felhasználó inaktív   f_you 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 09. 11:29

:respect: Thx. Háát így végigolvasva asszem ezt a játékot nem nekem találták ki  :( Jobban szeretem a hagyományos PvP-t két egymással szemben álló frakció játékosai között

#108 Felhasználó inaktív   Gallagher 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 09. 12:03

Idézet: Lorienel - Dátum: 2007. May. 9., Wednesday - 4:47

Pár hozzászólással korábban postoltam 4 linket ahonnan le lehet tölteni a klienst. Kipróbálni meg csak akkor tudod, ha valaki megalyándékoz egy 7 napos próbakulcsal.

Értem. Köszi  :up: Meglesem a linkeket ;) :respect:

Valakinek van egy ilyen 7 napos trial kódja esetleg a számomra? ;)  Természetesen nagyon hálás lennék érte. Egy World of Warcraft 10 napos próba kóddal tudnám viszonozni még  :smoker: ;)
Képand on the sixth day, God created ManchesterMotherboard:Gigabyte GA-H61M-D2-B3 | CPU:Intel i3-2120 3.30Ghz | VGA:VTX3D Radeon HD5670/1GB
RAM:4GB 1333Mhz/DDR3 | Power:Chieftec 400W | Display: Fujitsu Siemens 19" Wide-LCD & LG 42" LED TV
HDD/SSD: Transcend 128GB[SandForce SF-2281VB1] no HDD. Only Cloud-storage
Operating System: Windows 8.1/64 & OSX 10.8.2

#109 Felhasználó inaktív   immi77 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 09. 12:17

Ja, a lotro.hu -t kik csinálják? Lesz abból valami?

#110 Felhasználó inaktív   Lorienel 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 05. 09. 12:55

Idézet: immi77 - Dátum: 2007. máj. 9., szerda - 12:17

Ja, a lotro.hu -t kik csinálják? Lesz abból valami?

Nem tudja senki. Csak annyi biztos, hogy már egy ideje készül. Ha készül.....

#111 Felhasználó inaktív   Seib 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 05. 09. 14:12

Idézet: hajsza - Dátum: 2007. máj. 8., kedd - 16:11

Jó ötlet, köszönöm a tippet.

sikerült? mert én is itt vok elakadva..:\
Lotro (Snowburn):
Holegar - hobbit burglar-
WoW (Nordrassil):
Seib - Night elf hunter-

#112 Felhasználó inaktív   immi77 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 09. 14:22

Hát én hamar feladtam a kísérletezést, fake kódot egyet sem fogadott el, se a VISA electron kártyámat (pedig a WoW elfogadta igaz levonni nem tudott róla), kénytelen voltam egyből a VISA kártyámmal élesíteni. (Mondjuk belépni nem tudtam tegnap.)  :reklamacio:  :smoker:
A Founder Key-t is szépen megette. a hat hónapos opciót választottam, a life-time fizetést asszem csak az utalásos módszernél lehetett. (Csak mondom, mert mintha valaki említette volt, hogy nem tudta kiválasztani a lifetime-ot)

#113 Felhasználó inaktív   hajsza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 09. 14:24

Idézet: Seib - Dátum: 2007. máj. 9., szerda - 15:12

sikerült? mert én is itt vok elakadva..:\

Nem tudom, hogy működne-e, mivel végül is megadtam a saját kártyám számát. Ugyanis én már a preorder megvásárlása idején arra pályáztam, hogy majd az életfogytiglani ajánlatot választom. Tegnap, amikor munka után hazamentem, utánanéztem, hogy hogyan lehet ezt megcsinálni és megtaláltam a megfelelő "menüpontot". A te trükködet akkor használtam volna, ha nem találtam volna rá  erre a lehetőségre, hogy addig is be tudjak jelentkezni a játékba, amíg nem sikerül a örökös tagságot megszereznem.

#114 Felhasználó inaktív   hajsza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 09. 14:26

Idézet

A Founder Key-t is szépen megette. a hat hónapos opciót választottam, a life-time fizetést asszem csak az utalásos módszernél lehetett. (Csak mondom, mert mintha valaki említette volt, hogy nem tudta kiválasztani a lifetime-ot)
Az én voltam, de tegnap este már rátaláltam. Life-time esetben is lehet bankkártyás módszert használni, a WorldPay (azt hiszem ezt volt a neve) opciót kell kiválasztani az egyik későbbi oldalon.

#115 Felhasználó inaktív   Seib 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 05. 09. 14:26

hát akkor nem tom mi lesz velem..:s mer nekem nincs olyen PRO kártyám csak k&h-s maestro az meg tippre nem jó..:s

bár az 1ik game magazinba volt leírva még a wow-hoz ilyen fake mastercard kód meg minden amikor wow volt hozzá trial-ba.. azt próbálom.. azzal elvileg mennie kéne.. csak nem megy..:s

Szerkesztette: Seib 2007. 05. 09. 14:31 -kor

Lotro (Snowburn):
Holegar - hobbit burglar-
WoW (Nordrassil):
Seib - Night elf hunter-

#116 Felhasználó inaktív   Looserke 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 11. 18:27

kellene egy kis segítség...
Az egyik rendes és jófej LOTRO tulajtól kaptam egy trial kulcsot és leszedtem hozzá az 1.12-es európai klienst a fileplanet-ről. Azt írja indításnál, hogy a 0.0 verziószám van meg de az update meg nem indul el. Akine trial kulcsa van az akkor honnan szerezhet működő klienst hozzá?

#117 Felhasználó inaktív   immi77 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 12. 10:44

A játék mappájában van a TurbineLauncher.exe.config fájl. ebben asszem két vagy három helyen van, hogy LOTRObeta, na ezt kell átírni arra, hogy LOTROEU, nekem így ment a bétaklienssel.

#118 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 12. 21:04

Na szal vicces ez a LOTRO. Megkaptam a trial kulacsot. De. NINCS letölthető trial verzió a honlapon. Nem létezik. Link sincs. Vagy kölcsönkéred valakitől a 2(!) DVD-t, vagy Google-lel bohóckodsz(én nem találtam a Fileplaneten se pár napja, igaz, LOTRO-ra kerestem), vagy letöltöd torrentről. Nem semmi... A FilePlanetet meg ismerjük jól, töltsön le onnan 5 gigát, akinek 6 anyja van...
:omg:

Szerkesztette: spidey 2007. 05. 12. 21:12 -kor

#119 Felhasználó inaktív   Lorienel 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 05. 12. 23:31

Idézet: spidey - Dátum: 2007. máj. 12., szombat - 21:04

Na szal vicces ez a LOTRO. Megkaptam a trial kulacsot. De. NINCS letölthető trial verzió a honlapon. Nem létezik. Link sincs. Vagy kölcsönkéred valakitől a 2(!) DVD-t, vagy Google-lel bohóckodsz(én nem találtam a Fileplaneten se pár napja, igaz, LOTRO-ra kerestem), vagy letöltöd torrentről. Nem semmi... A FilePlanetet meg ismerjük jól, töltsön le onnan 5 gigát, akinek 6 anyja van...

Sajnállak..
Nemrég linkeltem be pár oldalt ahnnan le tudod tölteni a klienst. Ha neked ennyi  nem elég akkor sajnállak...

#120 Felhasználó inaktív   Gallagher 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 13. 08:51

Idézet: spidey - Dátum: 2007. May. 12., Saturday - 21:04

Furcsa egy szerzet vagy.. :(  :down:
Képand on the sixth day, God created ManchesterMotherboard:Gigabyte GA-H61M-D2-B3 | CPU:Intel i3-2120 3.30Ghz | VGA:VTX3D Radeon HD5670/1GB
RAM:4GB 1333Mhz/DDR3 | Power:Chieftec 400W | Display: Fujitsu Siemens 19" Wide-LCD & LG 42" LED TV
HDD/SSD: Transcend 128GB[SandForce SF-2281VB1] no HDD. Only Cloud-storage
Operating System: Windows 8.1/64 & OSX 10.8.2

Téma megosztása:

• (9 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »