HWSW Informatikai Kerekasztal: ***Dumaparty LXXXII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 121
  • 122
  • 123
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

***Dumaparty LXXXII. Babázunk, babázunk... Értékeld a témát: -----

#2431 Felhasználó inaktív   ikriszta 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 21. 17:55

Idézet: bianca - Dátum: 2007. máj. 21., hétfő - 17:14

:hello: Szia! ;)  :)  Meleg van. :Đ

:omg: Braunschweigbe hívtak járokellök a rendörséget. Ott ült egy kilenc éves kislány a két éves öcsével az ablakban és egy plakáton keresztül sirva segítséget kértek.
A rendörök jöttek is rögtön, kiderült a kislány összeveszett anyával, mert a gyerekszobát takarítani kellett volna. Rendörök szerint úgy nészett ki a szobá mint egy csattatér.
A rendörök "követeltek" a kislánytól, hogy takarítson.
Két óra mulva fényesett minden.
Pérsze, a rendörök ellenörisztek. :D

Hát ez mega :lol: :D  :Đ
Az élet egy rajz radírgumi nélkül.    Ha nem lenne utolsó pillanat, akkor semmi sem készülne el.   Ne ess kétszer ugyanabba a hibába! Kövess el újakat! 
A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.

#2432 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 21. 18:11

Sziasztok.

Elég régóta nem írtam ide, de:

Azoknak, akik 2004 szeptember 23-án és az azt követő hetekben-hónapokban lélekben velünk voltak és osztoztak fájdalmunkban:

A mai napon a bíróság első fokon elmarasztalta a kórházat a fiam halála miatt, azaz - mint említettem már többször - gyilkosok, és a fiam ma is élhetne (már több, mint 2 és fél éves lenne), ha akkor és előtte egy két héten át az egy hónapból, míg a feleségem a kórházban volt, az alapvető szabályokat, orvosi protokollokat satöbbi betartották volna. Hibát hibára, mulasztást mulasztásra halmoztak, ugyanis.

Üdv és szép napot: DM

#2433 Felhasználó inaktív   ikriszta 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 21. 18:25

Idézet: Drummaster - Dátum: 2007. máj. 21., hétfő - 19:11

Sziasztok.

Azoknak, akik 2004 szeptember 23-án és az azt követő hetekben-hónapokban lélekben velünk voltak és osztoztak fájdalmunkban:

A mai napon a bíróság első fokon elmarasztalta a kórházat a fiam halála miatt, azaz - mint említettem már többször - gyilkosok, és a fiam ma is élhetne (már több, mint 2 és fél éves lenne), ha akkor és előtte egy két héten át az egy hónapból, míg a feleségem a kórházban volt, az alapvető szabályokat, orvosi protokollokat satöbbi betartották volna. Hibát hibára, mulasztást mulasztásra halmoztak, ugyanis.

Nehéz erre bármit is mondani. :( Ha azt mondom örülök az olyan hülyén hangzik.  :rolleyes:
Talán megkapod a magad igazát, de ez nem kárpótol. Tudom, hogy sohasem fogsz beletörődni vagy megnyugodni.
Ehhhh, nem szaporítom.  :(
Bízom benne, hogy tudod mire gondolok, mit akarok mondani.
Köszi, hogy elmondtad.
Az élet egy rajz radírgumi nélkül.    Ha nem lenne utolsó pillanat, akkor semmi sem készülne el.   Ne ess kétszer ugyanabba a hibába! Kövess el újakat! 

#2434 Felhasználó inaktív   bianca 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 21. 18:35

Idézet: Drummaster - Dátum: 2007. máj. 21., hétfő - 19:11

Sziasztok.

:( Jól emlékszem erre az idöre, kitörésedre aznap este. Nem tudja vissza hozni fiadat, de gondolom ez volt a köteleséged neki. Nem csináltam volna másképp. :respect:

#2435 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 21. 19:21

Idézet: bianca - Dátum: 2007. máj. 21., hétfő - 18:35

:( Jól emlékszem erre az idöre, kitörésedre aznap este. Nem tudja vissza hozni fiadat, de gondolom ez volt a köteleséged neki. Nem csináltam volna másképp. :respect:

A kötelességem az lenne, hogy mindegyik utolsó aljas férget, akinek köze van a fiam halálához, saját kezemmel küldjem a másvilágra. Ehhez azonban gyáva vagyok. Vagy talán gyomrom nincs hozzá... Jó kérdés.

#2436 Felhasználó inaktív   bianca 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 05. 21. 19:33

Idézet: Drummaster - Dátum: 2007. máj. 21., hétfő - 20:21

A kötelességem az lenne, hogy mindegyik utolsó aljas férget, akinek köze van a fiam halálához, saját kezemmel küldjem a másvilágra. Ehhez azonban gyáva vagyok. Vagy talán gyomrom nincs hozzá... Jó kérdés.

Értelek abszolút. :respect: De így jobb, így ök is emlékesznek.
Valamikor visszafíszet az élet nekik, erröl meg vagyok gyöszötve. Minden visszajár, a jó és a rossz is.
Nem vagyok válalos, de bisztos vagyok benne, valahol most mosolyog fiad rád.

#2437 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 21. 19:39

Idézet: bianca - Dátum: 2007. máj. 21., hétfő - 19:33

Értelek abszolút. :respect: De így jobb, így ök is emlékesznek.
Valamikor visszafíszet az élet nekik, erröl meg vagyok gyöszötve. Minden visszajár, a jó és a rossz is.
Nem vagyok válalos, de bisztos vagyok benne, valahol most mosolyog fiad rád.

Nagyon köszönöm, nagyon aranyos vagy. Csak ezektől a rohdat könnyektől már írni sem tudok, fél perce javítgatom ezt az egy mondatot...

#2438 Felhasználó inaktív   ikriszta 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 21. 19:42

:(

#2439 Felhasználó inaktív   bianca 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 21. 20:06

Idézet: Drummaster - Dátum: 2007. máj. 21., hétfő - 20:39

Nagyon köszönöm, nagyon aranyos vagy. Csak ezektől a rohdat könnyektől már írni sem tudok, fél perce javítgatom ezt az egy mondatot...

Szabad megölelni benneteket?  Akkor ezt teszem gondolatban, ha szabad.
:( Igen, most keszdödik az idö, mikor még egyszer minden fel jön. Beszélgetjetek sokkat egymással, nem szabad halgatni.
Mindig fájni fog, de valamikor kevesebb fáj és marad a szerelem hozza. :respect:

#2440 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 21. 20:09

Idézet: Drummaster - Dátum: 2007. máj. 21., hétfő - 20:21

Vagy talan azzal is tobb vagy naluk, hogy te nem csinalsz ilyet. Te kepes voltal (leszel) megtenni mindent, amit meg kellett tegyel, anelkul, hogy a sajat emberi mivoltodbol kivetkoztel volna miatta. Szerintem ehhez tobb batorsag kell. Te legalabb ennyit elertel, meg ha - erthetoen - kevesnek is tunik :( Azert vannak meg legalabb ketten, akikbol erot merithetsz, es viszont ;)

Sirni pedig nem tilos.

--

Egyebirtant pedig szep estet az egybegyulteknek. A valtozatossag kedveert megint mehetek holnap Pozsony szep varosaba, de legalabb ma tudtam meg :omg: Viszont a sz@r egy reszet sikerult eltakritanom az utbol  :ninja: Mondjuk a masik kupac meg nott :omg: :)
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#2441 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 21. 20:17

Drum, nem tudom mit írjak :( úgyhogy inkább kívánok kitartást :up:
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#2442 Felhasználó inaktív   Csabiapu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 21. 20:20

Szevasztok :)

Drumm! Szeva :up: Sok kitartást! Én sok esetben szemet szemért alapon gondolkodom, de alapjában törvénytisztelő vagyok és talán el lehet érni, hogy az ember tiszta lelkiismerettel Ember maradjon, a bűnös fél pedig talán élete végéig megérdemelten szenvedjen. Kitartást kívánok, mást nem tudok.

Mellesleg mi ezért jövünk ide orvoshoz. K. sok pénz? Igen, az. És közben rettentő sok tb-t is fizetünk. De sintérekre akkor sem bízom a gyermekem, ha fizetnek akár érte.

#2443 Felhasználó inaktív   Csabiapu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 21. 20:22

Mellesleg még semmi sincs. Tesóméknál vagyunk. szerdán kell bemennünk, talán minden aznap oldódik meg. Holnap soppingolni megyünk, valag pénzt hoztam :)

#2444 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 21. 20:24

Idézet: Csabiapu - Dátum: 2007. máj. 21., hétfő - 21:20

Szevasztok :)

Jajj, most hogy meglattalak megint eszembejutott mekkora egy barom vagyok. Voltam hetvegen egerben, de otthon felejtettem a telefonom, igy nem tudtam elkerni senkitol a szamodat, hogy vegyek par raklap mutyurt :D

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#2445 Felhasználó inaktív   Csabiapu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 21. 20:29

Idézet: kroozo - Dátum: 2007. máj. 21., hétfő - 21:24

Jajj, most hogy meglattalak megint eszembejutott mekkora egy barom vagyok. Voltam hetvegen egerben, de otthon felejtettem a telefonom, igy nem tudtam elkerni senkitol a szamodat, hogy vegyek par raklap mutyurt :D

Pedig elkelt volna némi forgalom, vasárnap összesen 5200 forgalmam volt, ami negatív csúcs :Đ

#2446 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 21. 20:52

Idézet: Csabiapu - Dátum: 2007. máj. 21., hétfő - 21:29

Pedig elkelt volna némi forgalom, vasárnap összesen 5200 forgalmam volt, ami negatív csúcs :Đ

Valamit csak vettunk volna :) (Ha mast nem, egy jo tippet borforras tekinteteben. :D)

#2447 Felhasználó inaktív   bianca 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 05. 21. 21:58

:reklamacio: Még mindig olyan meleg van, remélem nem lesz szivatár ebböl.

#2448 Felhasználó inaktív   ikriszta 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 21. 22:02

Idézet: bianca - Dátum: 2007. máj. 21., hétfő - 22:58

:reklamacio: Még mindig olyan meleg van, remélem nem lesz szivatár ebböl.

Pedig szerdára nálunk esőt meg lehülést mondtak, szóval akkor nálatok már lassan esnie kellene. :think:
Nekem meg sikeresen meghúzódott a combomban egy izom.  :omg:  A nyújtás se segített rajta, ehh inkább izomlázam lenne.  :rolleyes:

#2449 Felhasználó inaktív   bianca 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 05. 21. 22:08

Idézet: ikriszta - Dátum: 2007. máj. 21., hétfő - 23:02

Pedig szerdára nálunk esőt meg lehülést mondtak, szóval akkor nálatok már lassan esnie kellene. :think:
Nekem meg sikeresen meghúzódott a combomban egy izom.  :omg:  A nyújtás se segített rajta, ehh inkább izomlázam lenne.  :rolleyes:

:( Jobbulast!
Nem, nekünk nem jár, csak nyugatnak. Ök kapnak mindig télyes eröböl. :] 
Szérdara mondtak szivatárt, májd látjuk.

#2450 Felhasználó inaktív   ikriszta 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 21. 22:10

Idézet: bianca - Dátum: 2007. máj. 21., hétfő - 23:08

:( Jobbulast!
Nem, nekünk nem jár, csak nyugatnak. Ök kapnak mindig télyes eröböl. :] 
Szérdara mondtak szivatárt, májd látjuk.

Köszi, majd bekenek valami csoda kenőccsel. :omg:
Na jó, de ha a nyugatiaknak jár akkor mi miért kapunk belőle? :D

Téma megosztása:

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 121
  • 122
  • 123
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó