HWSW Informatikai Kerekasztal: Nagykanizsa és környéke XXXII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (165 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nagykanizsa és környéke XXXII. oszt' csá... Értékeld a témát: -----

#1911 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 04. 12:12

Idézet: EGOKA - Dátum: 2007. máj. 4., péntek - 12:46

Szió Never!

Van új avatárom. :D

Szerk: Látom senkit sem érdekel...

Nem új ez.. :think:

#1912 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 12:20

Idézet: =Oli= - Dátum: 2007. máj. 4., péntek - 13:12

Nem új ez.. :think:

Késő...
<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#1913 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 12:22

WROOOOAAAAAAAAM  Kép

#1914 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 12:27

Idézet: Nevergone - Dátum: 2007. máj. 4., péntek - 12:06

Szépjónapot...  :)

Meg tudná valaki mondani, hogy ebbe az alaplapba mi a legerősebb proci, ami elmegy vele...?
http://www.abit.com.tw/page/uk/motherboard...TYPE=Socket+370

A legnagyobb 100MHz belső órajelű PIII, azaza az 1,75V-os 1GHz-es, az tuti. BIOS-frissítéssel pedig jó esetben bírja a Tualatin magos PIII-akat is, attól függ, hogy hanyas rev. a lap. Ha 2-es, akkor jó eséllyel.

#1915 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 12:40

Idézet: EGOKA - Dátum: 2007. máj. 4., péntek - 12:46

Szió Never!

Van új avatárom. :D

Szerk: Látom senkit sem érdekel...

Szia...  :)

Ismerős az avatarod, biztosan új ez...?  :think:

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#1916 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 12:43

Idézet: Omega - Dátum: 2007. máj. 4., péntek - 13:27

A legnagyobb 100MHz belső órajelű PIII, azaza az 1,75V-os 1GHz-es, az tuti. BIOS-frissítéssel pedig jó esetben bírja a Tualatin magos PIII-akat is, attól függ, hogy hanyas rev. a lap. Ha 2-es, akkor jó eséllyel.

Köszönöm az infót, azt honnan lehet megtudni, hogy hányas rev az alaplap?
Egy ilyen boltolása elött állok, és ha beválik, akkor egy ideig el tudnám még tolni a pIII -ról váltást (jelenleg egy pIII 500mHz -et nyúzok, egész jól megy, csak a dvd/tvtuner teljesképernyőnél kissé szaggat), úgyis lassan időszerű lesz egy teljes gépcsere.  :)

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#1917 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 12:46

Dune - Miles :dj:

Apropó... nem volt rossz ez az i440BX chipset, csak voltak ilyen háklijai, hogy pölö 133-as RAM-ból nem volt jó neki a kétoldalas, mert csak az egyik oldalt látta... meghát ugye ez a 100 VS 133MHz. Mindig szerettem volna egy i815-ös lapot, Asus TUSL2-C :lollypop: meg egy bivaly Tualatin procit. :) Ez ugyanolyan álom maradt, mint amilyen az Asus P4T533-C és a RAMBUS RAM. :cool: A 875 is álomnak tűnt, de olyanom végülis lett. Előtte eltévelyedtem VIA itányba, egy Abit SR7-8X személyében, amikor kijött a DDR400, de még nem volt szabvány. Úgy említette Anandtech, hogy az első alaplap, amely hivatalosan nem, de gyakorlatilag támogatja ezt a szabványt. Oszt nekem nem sikerült mégse nem. Azt hittem, hogy a memóriám ratyi, egy A-DATA PC3200 volt. De nem, mert utánna megpróbáltam Abit IC7-G lappal és ott sem ment az a memória 400-on. Volt nF2-Ultra-m egy EpOX 8RDA3+ személyében, majd még IC7-G előtt. Utánna nForce4-Ultra, olyan most is van és tök jó (Abit K8N-Ultra most, előtte egy DFI nF4 Ultra-D). A 965 meg mostan vanik, ez is marha jó. Nagyjából kikerültem a kishibás meg gyerekhibás lapokat, persze apróságok voltak, de hát ez ilyen. :)
Azért jól elvagyok, nem? :confused:

#1918 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 12:48

Idézet: Nevergone - Dátum: 2007. máj. 4., péntek - 13:43

Köszönöm az infót, azt honnan lehet megtudni, hogy hányas rev az alaplap?

Rajta van a nyákon. :)

Idézet

Egy ilyen boltolása elött állok, és ha beválik, akkor egy ideig el tudnám még tolni a pIII -ról váltást (jelenleg egy pIII 500mHz -et nyúzok, egész jól megy, csak a dvd/tvtuner teljesképernyőnél kissé szaggat), úgyis lassan időszerű lesz egy teljes gépcsere.  :)

Relatíve olcsón tudsz venni DVD/mpeg2 dekóder kártyát, bár annak a PIII 500-nak bírnia kéne a dolgot. :think: Egy Sigma Design chip-es Real Magic Hollywood Plus-om volt, a hardveres gyorsítással nem adódtak gondok, de a kép nem volt tű éles a kábelezés miatt. Tudod, videokártya meg ez a kütyü össze volt kötve, és végülis minden kép ebből az okosságból jött kifelé :)

Szerkesztette: Omega 2007. 05. 04. 12:50 -kor

#1919 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 12:50

Idézet: Omega - Dátum: 2007. máj. 4., péntek - 13:46

Apropó... nem volt rossz ez az i440BX chipset, csak voltak ilyen háklijai, hogy pölö 133-as RAM-ból nem volt jó neki a kétoldalas, mert csak az egyik oldalt látta... meghát ugye ez a 100 VS 133MHz.

Nekem is volt ilyen chipszetes alaplapom, egész jól ment... szóval akkor értsem úgy, hogy lehetnek szívások ezzel az alaplappal, és valszeg nem is adja ki a teljes, ilyenkor elvárható teljesítményt...?  :think:

Idézet

[link]

#1920 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 12:54

Idézet: Omega - Dátum: 2007. máj. 4., péntek - 13:48

Relatíve olcsón tudsz venni DVD/mpeg2 dekóder kártyát, bár annak a PIII 500-nak bírnia kéne a dolgot. :think: Egy Sigma Design chip-es Real Magic Hollywood Plus-om volt, a hardveres gyorsítással nem adódtak gondok, de a kép nem volt tű éles a kábelezés miatt.

Nekem egy Pinnacle PCTV Pro kártyám van, végülis alapvetően jól megy, csak ha teljesre nyomom a tv-képet, akkor néha eldobál egy-egy képkockát...

Idézet

[link]

#1921 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 12:57

Idézet: Nevergone - Dátum: 2007. máj. 4., péntek - 13:40

Szia...  :)

Ismerős az avatarod, biztosan új ez...?  :think:

Mondom az volt.

Csatolt fájl:

<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#1922 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 13:04

Idézet: Nevergone - Dátum: 2007. máj. 4., péntek - 13:50

Nekem is volt ilyen chipszetes alaplapom, egész jól ment... szóval akkor értsem úgy, hogy lehetnek szívások ezzel az alaplappal, és valszeg nem is adja ki a teljes, ilyenkor elvárható teljesítményt...?  :think:

Attól függ, mit raksz bele. :) Manapság annyival egyszerűbb a helyzet, hogy gyakrabban váltják a foglalatokat, ergo ha valamit nem tudnál kihajtani egy lappal, azt tuti nem is fogod, mert fizikailag nem megy bele a régi lapba. Persze van kivétel, most is van olyan, hogy i875 chipsetes lapban nem megy a Core2Duo. De ez az energiaellátás miatt van. De van.

Idézet

Nekem egy Pinnacle PCTV Pro kártyám van, végülis alapvetően jól megy, csak ha teljesre nyomom a tv-képet, akkor néha eldobál egy-egy képkockát...

Laggol, vagy akad? :think: Lehet ez attól is, hogy túlmelegszik a proci, vagy rossz hangkártya driver-től.

#1923 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: EGOKA - Dátum: 2007. máj. 4., péntek - 13:57

Mondom az volt.

Jah, értem... ezt a képet még nem láttam...  :)
De azért örülök Neked, mint mindig... (komolyan) :)

Idézet

[link]

#1924 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: EGOKA - Dátum: 2007. máj. 4., péntek - 13:57

Mondom az volt.

:wub: Jó ez, mehet! :up:

#1925 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 13:10

Idézet: Nevergone - Dátum: 2007. máj. 4., péntek - 14:04

Jah, értem... ezt a képet még nem láttam...  :)
De azért örülök Neked, mint mindig... (komolyan)   :)

Az a lényeg. :)

Amúgy azért nem láttad, mert viszonylag új. :D

#1926 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 13:10

Idézet: Omega - Dátum: 2007. máj. 4., péntek - 14:04

:wub: Jó ez, mehet! :up:

De édes vagy, h megengeded. :D

Szerk: Ld itt. :)

Szerkesztette: EGOKA 2007. 05. 04. 13:14 -kor

#1927 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 13:14

Idézet: EGOKA - Dátum: 2007. máj. 4., péntek - 14:10

Láttam kérdezted, aztán mivel senki nem válaszolt kerek 15 percen keresztül (ohmy god, mekkora tragedy :p ), visszacserélted. Én pl. akkor még hazafele jöttem :drive: és gondolom a többiek sem azért nem válaszoltak, mert senkit nem érdekelt, hanem mert abban a 15 percben pont nem nézték a topikot. ;)  Szóval lángszám bitte. :), szal' gondoltam válaszolok.

#1928 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 13:15

Idézet: Omega - Dátum: 2007. máj. 4., péntek - 14:04

Attól függ, mit raksz bele. :)

Laggol, vagy akad? :think: Lehet ez attól is, hogy túlmelegszik a proci, vagy rossz hangkártya driver-től.

pIII -ban gondoltam minél erősebbet, ami még egyúttal megfizethető is.

A laggol vs. akad különbségén mit értesz? A procin a hűtés nemrég lett cserélve, de mindig is így működött. Jah, és Linux alatt van az egész (természetesen).  :)

Idézet

[link]

#1929 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 13:15

Idézet: Omega - Dátum: 2007. máj. 4., péntek - 14:14

Láttam kérdezted, aztán mivel senki nem válaszolt kerek 15 percen keresztül (ohmy god, mekkora tragedy :p ), visszacserélted. Én pl. akkor még hazafele jöttem :drive: és gondolom a többiek sem azért nem válaszoltak, mert senkit nem érdekelt, hanem mert abban a 15 percben pont nem nézték a topikot. ;)  Szóval lángszám bitte. :), szal' gondoltam válaszolok.

Tudom ÉN. De ugye nem gondolod, h 15 percig egyik topikot sem lesi meg senki...

Mellesleg lenni idegbajos!

#1930 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 13:16

Idézet: EGOKA - Dátum: 2007. máj. 4., péntek - 14:10

Szerk: Ld itt. :)

Az a 'Zugló' pont passzol is a máriajaterézijáz poénodhoz. :D Én vagyok a ló, leszel a zugom? Én leszek a Zuglovad. :nevet:

Téma megosztása:

• (165 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.