Idézet: Omega - Dátum: 2007. máj. 5., szombat - 8:03
Érdekes történetem van, s mivel én nem értek a hálózatokhoz megfelelő szintén, kérem segítsetek kitalálni, mi történhetett.
Tegnap felkeltem a géptől, kimentem teflonáni', s mikor visszaültem, nem volt NET. Mondom biztosan valami kábelhiba, mivel esett az eső. Mielőtt felhívom a T-Onlinet, azért újraindítom a modemet és a router-t, hátha.
Ez megtörtént, nem vezetett célra. Felhívtam őket, mondták, hogy a routerem fenn a hálón, de tiltva van minden port, a 80-as is, így nem csoda, ha nem tudok NET-ezni. Reseteljem a routert.
Megtettem, bekonfiguráltam ahogy kell, és továbbra sem tudtam csatlakozni. Sőt, az Internet konfig oldalon nem tudta elmenteni a felhasználónevet. EEPROM hiba lesz talán. OK, akkor iktassuk ki a routert, nem lesz vezeték nélküli háló, ennyi. Igen ám, de simán modemről sem tudtam csatlakozni. Ekkor újra felhívtam a T-Onlinet. Hosszas tanakodás után mikor rákérdezett az ügyintéző, hogy ugye a routerem most ki van iktatva és én igennel válaszoltam, azt mondta, hogy úgy tűnik, valaki használja a NET-em!
Kaptam új ügyféljelszót és azt mondotta, hogy max 24 órán belül (ilyen intervallumban osztanak új IP-t) elvileg csatlakozni tudok.
Eljött a reggel, és lőn, most van Internet.
A kérdésem, hogy szerintetek ez hogy fordulhatott elő? A közelben tudtommal csak olyanok laknak, akik egeret is a pajtában láttak... én nem gondolnám, hogy valaki elnyúlta a NET-et. Nem lehet, hogy valamiért lebontódtam, és a router IP-stől 'fentragadt'?
Köszi.
Nah akkor ezért kerestél engem is este

Súgó
A téma zárva.