HWSW Informatikai Kerekasztal: TV sorozatok TOPIC III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (138 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

TV sorozatok TOPIC III. Értékeld a témát: -----

#21 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 04. 10. 19:55

Sok szó volt már itt róla, hogy egyre sz@rabb a magyar szinkron.

Ez a cikk is rávilágít a problémákra:

http://index.hu/kult...k/szinkron0410/
NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#22 Felhasználó inaktív   viharhozo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 10. 20:01

Idézet: Brett Shaw - Dátum: 2007. ápr. 10., kedd - 20:55

Sok szó volt már itt róla, hogy egyre sz@rabb a magyar szinkron.

Ez a cikk is rávilágít a problémákra:

http://index.hu/kult...k/szinkron0410/

A South Park Csore nelkul vicc, baszki.

#23 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 10. 21:00

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2007. ápr. 10., kedd - 18:05

Donnellys úgy néz ki cancelt kapott, ha érdekel valakit.

Itt most egy nagyon hosszú és randa káromkodás lenne, ha nem lennék úriember. :reklamacio:  :reklamacio:  :reklamacio:

#24 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 10. 21:38

Idézet: LightBringer - Dátum: 2007. ápr. 10., kedd - 19:16

Kicsit off topic, de nincs valakinek egy meghívója a HD Bits-re? Pár dolgot egyre nehezebb beszerezni a magyaroktól... :(

Az új filmeket le lehet szedni jópár szabad oldalról is, ugyanúgy fent van minden mint a regeseken.

#25 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 10. 21:45

Idézet: viharhozo - Dátum: 2007. ápr. 10., kedd - 21:01

A South Park Csore nelkul vicc, baszki.

Meg Romániába vinni szinkronizálni....me' ócsó!  :omg: Azt kapunk majd ST Voyager-féle gyöngyszemet.  :(
NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#26 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 04. 10. 22:39

Idézet: Lipton - Dátum: 2007. ápr. 10., kedd - 22:38

Az új filmeket le lehet szedni jópár szabad oldalról is, ugyanúgy fent van minden mint a regeseken.

Speciel a Raines HR.HDTV változatát keresném, mert a magyar lapok csak sima HDTV RIP-et adnak... :(
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#27 Felhasználó inaktív   obersmith 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 10. 23:06

heroest folytassák már baszkics!
Idézet (*Iguana*)
Ennek kb. annyi köze van a bringázáshoz, mint Obersmithnek.

---------------------------------
aamási szerint világít a szemem ha tökönvernek.

#28 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 11. 01:04

OMG Jack is really back :]
:respect:
Lost is nagyon jónak ígérkezik, soha rosszabb hetet :)
- Where are we going?
- Let's go find out.

#29 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 11. 04:38

Idézet

=DextroseJó volt ez a rész is, csak remélem, hogy nem fognak elmenni a fantázia világába, és megmaradnak a földi valóság keretei között (konkrétan a szörnyre gondolok). Lehet itt mutogatni a füstöt, csak azért majd nem kéne a mese világába elmenni.

Nagy csalódás lenne, ha szörnyek jelennének meg a sorozatban.

Nem fognak. Legalábbis nagyfogú félelmetes szörnyek close-up biztosan nem. Valami a távolban, a füst, valami misztikus. Nem sablon horror ez. A jegesmedve meg már rég nem rejtély... :)

Idézet

Ebben a sorozatban igen sok élethelyzetet mutatnak, melyeket gyakorlatiasan letükröznek a szigetre, valójában minden, amit a szereplők elrontottak életükben, azt a szigeten új lehetőségként adva van nekik. Nehéz ezeket felismerni!

Egyértelmű. Szerintem nem nehéz felismerni ezeket a dolgokat a sorozatban. A misztikum és a karakterek emberi drámájának az ötvöződése az az egyik dolog, ami különlegessé tette a sorozatot.

Hm. TV.com-on a Lost mellett egy Twin Peaks reklám. Véletlen?

BTW most néztem egy Elizabeth Mitchell interjut.
Látta valaki a Giát Angelina Jolieval és Liz Mitchellel? :)

Szerkesztette: spidey 2007. 04. 11. 04:45 -kor

#30 Felhasználó inaktív   _DooM_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 11. 05:33

Idézet: LightBringer - Dátum: 2007. ápr. 10., kedd - 23:39

Speciel a Raines HR.HDTV változatát keresném, mert a magyar lapok csak sima HDTV RIP-et adnak... :(

Azt a HDBits-en nem fogod megtalálni. Ott csak 720p, 1080i és 1080p felbontású HD anyagok vannak.
BitMeTV vagy TVtorrents ami neked kell. De általában a HR verziók is felkerülnek a nyílt trackerekre.
<span style='color:black'><b>GigaByte</b> GA-P35C-DS3R | <b>Intel</b> C2Q Q6600 @ 3,2 GHz (8x 400 MHz) + <b>Zalman</b> CNPS9700 | <b>XFX</b> HD4890 1GB | 2x <b>Corsair</b> Twin2X2048-6400C4 (4GB) | <b>Pioneer</b> DVR-112DB | <b>Maxtor</b> 2x 250GB, <b>Samsung</b> 320GB + 500GB + 750GB + 1000GB, <b>Seagate</b> 320GB + 500GB | <b>Corsair</b> HX750W | <b>Cooler Master</b> Stacker 810 | <b>Logitech</b> Cordless Desktop Wave | <b>Logitech</b> MX Revolution + SteelPad 5L | <b>Dell</b> E228WFP</span>

#31 Felhasználó inaktív   viharhozo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 11. 06:50

Idézet: LightBringer - Dátum: 2007. ápr. 10., kedd - 23:39

Bitmetvn fenn van.

#32 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 11. 12:57

Idézet: spidey - Dátum: 2007. ápr. 11., szerda - 4:38

A jegesmedve meg már rég nem rejtély... :)

Akkor én valamiről lemaradtam. Mi volt a magyarázat a jegesmedvére?

#33 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 11. 13:04

Idézet: Lipton - Dátum: 2007. ápr. 11., szerda - 13:57

Akkor én valamiről lemaradtam. Mi volt a magyarázat a jegesmedvére?

SPOILER

Ha jól emlékszek, Michael fiának volt egy képregénye, amiben volt a jegesmedve. A füst meg valahogy életre keltette. De szerintem a kissrác is benne volt, mert neki is van valami különös képessége. :think: Jó lenne, ha róla is lenne már valami hír. Remélem, nem mentek csak egyszerűen haza. Az túl egyszerű lenne. :D

szerk.: Ja, az új House megint nagyon jó volt. :D  :respect:  :cool: Cameront soha nem csíptem túlságosan, és ez csak rosszabb lesz, úgy tűnik.

Szerkesztette: Necros 2007. 04. 11. 13:10 -kor

Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#34 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 11. 13:18

Idézet: Necros - Dátum: 2007. ápr. 11., szerda - 14:04

SPOILER

Ha jól emlékszek, Michael fiának volt egy képregénye, amiben volt a jegesmedve. A füst meg valahogy életre keltette. De szerintem a kissrác is benne volt, mert neki is van valami különös képessége. :think: Jó lenne, ha róla is lenne már valami hír. Remélem, nem mentek csak egyszerűen haza. Az túl egyszerű lenne. :D

szerk.: Ja, az új House megint nagyon jó volt. :D  :respect:  :cool: Cameront soha nem csíptem túlságosan, és ez csak rosszabb lesz, úgy tűnik.

eh? :D ez max az 1. évadban volt nyerő, azóta van rendes magyarázat: 2x03ban amikor Locke és Jack megnézi a tájékoztató filmet, kiderül hogy a Dharma kisérletezett állatokkal(közben mutatják a jegesmedvéket). A 3. évad első részében pedig Tom meg is jegyzi Sawyernek hogy ők gyorsabban rájöttek hogyan kell kaját szerezni a ketrecben.
JóSebesség

#35 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 11. 13:31

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2007. ápr. 11., szerda - 14:18

eh? :D ez max az 1. évadban volt nyerő, azóta van rendes magyarázat: 2x03ban amikor Locke és Jack megnézi a tájékoztató filmet, kiderül hogy a Dharma kisérletezett állatokkal(közben mutatják a jegesmedvéket). A 3. évad első részében pedig Tom meg is jegyzi Sawyernek hogy ők gyorsabban rájöttek hogyan kell kaját szerezni a ketrecben.

:o Jóvanna, én nem vagyok fanatikus... :rolleyes:  :Đ  :D
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#36 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 11. 13:33

Idézet: Necros - Dátum: 2007. ápr. 11., szerda - 13:04

SPOILER

Ja, hogy ez lenne a magyarázat rá. :omg:  :eek: Még így se tudom, hogy mi volt a lényege annak, hogy a füst életre keltette. :D

szerk.

Közben olvastam a szakértő válaszát is, így már azért hihetőbb.

Szerkesztette: Lipton 2007. 04. 11. 13:35 -kor

#37 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 12. 01:26

jack mikor eszik?  :think: 24 ora alatt azert csak kellene enni egy sport szeletet vagy valamit, nem? hadde' en meg ilyet nem lattam. vizet inni sem nagyon (vagy nem emlekszem.). de jol birja nafta nelkul is.  :Đ  nalam mindig lenne egy kinder csoki vagy egy sport szelet a kezi granatos vagy a handcuff-os tasakban.  :Đ  :Đ
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#38 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 12. 03:43

LOST 3x16

Ez a rész is :cool: volt. Számot nem írok, már nem látom értelmét :D Konstans szintre állt be a színvonal, nincsenek gyenge részek.

SPOILER:
OMFG ez egyre érdekesebb, még azt is elnézem, hogy kiszámítható volt a vége valamennyire. Szvsz senki sem gondolta, hogy Julietet csak úgy otthagyták a többiek. És tényleg nem :D Bennel szövögetik gonosz kis tervüket :] Azt mondja aktiválták az implantátumot :eek: lol, mi a fenét ültettek szerencsétlen Clairbe?
Mi a fenét csinálnak ezek a szigeten??? :Đ Juliet azért van a szigeten, hogy megmentse a terhes nőket a haláltól :think: Ha csak ez a cél, miért kell a túlélőket zaklatni? :D

Szerkesztette: Pietrosz 2007. 04. 12. 04:02 -kor

- Where are we going?
- Let's go find out.

#39 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 12. 04:39

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2007. ápr. 12., csütörtök - 4:43

LOST 3x16

Ez a rész is :cool: volt. Számot nem írok, már nem látom értelmét :D Konstans szintre állt be a színvonal, nincsenek gyenge részek.

SPOILER:
OMFG ez egyre érdekesebb, még azt is elnézem, hogy kiszámítható volt a vége valamennyire. Szvsz senki sem gondolta, hogy Julietet csak úgy otthagyták a többiek. És tényleg nem :D Bennel szövögetik gonosz kis tervüket :] Azt mondja aktiválták az implantátumot :eek: lol, mi a fenét ültettek szerencsétlen Clairbe?
Mi a fenét csinálnak ezek a szigeten??? :Đ Juliet azért van a szigeten, hogy megmentse a terhes nőket a haláltól :think: Ha csak ez a cél, miért kell a túlélőket zaklatni? :D

hát ez ütött. A végét én abszolut nem tartottam kiszámíthatónak. Már vártam hogy induljon a nyugis zene stb. Erre vazze..... áááááá.

Nem nagyon zargattak más túlélőket az otherek, csak Clairet, és a gyerekeket. Ami utána történt az nyilván Ben tumora miatt volt. Meg Ethan magánakciója miatt.

Viszont WOW. Ki ez a Jacob? Most már nagyon kiváncsi vagyok. Üt ez a 3. évad.

JóSebesség

#40 Felhasználó inaktív   iljicSke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 12. 06:45

Melyik PB epizódban távozozz Abruzzi a sorozatból ?
I cry, when Angels deserve to die

Az Everesttől Zanzibárig

6121m

Téma megosztása:

• (138 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.