HWSW Informatikai Kerekasztal: TV sorozatok TOPIC III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (138 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

TV sorozatok TOPIC III. Értékeld a témát: -----

#241 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 02. 18:38

ez milyen sxar: Prison Break vs. Speak The Hungarian Rapper
http://www.youtube.c...h?v=YcTZMBHkxkw
ehh... omg! :)

Szerkesztette: des 2007. 05. 02. 18:38 -kor

A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#242 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 02. 18:53

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2007. May. 1., Tuesday - 19:44

Nekem most lett elegem a 24ből. Nem azért mert rossz epizód volt, hanem mert UTÁLOM már hogy EGYFOLYTÁBAN szivatják és basztatják Jacket. Tudom, hogy mi a célja a forgatókönyv íróknak ezzel, de ez így már egy vicc. Komolyan mondom már csak az hiányzik hogy megkínozzák amiért megmentette a nyamvadt kis országukat 50 alkalommal 1 nap folyamán.

Heller faszkalap, eddig bírtam, hát most menjen már a francba. Senki sem kérte Audreyt hogy menjen Jack után. Ráadásul LOL, 1 órával azelőtt kész volt Jack feláldozni magát Audrey-ért.

Idegesítő, na.  Remélem az epizód végén Jack arckifejezése jelentett valamit(kezd neki is tele lenni a hócipője)

amugy a 7. evad az csak 2008 januarban lesz? megneztem az episode guideban a tobbi evadokat mikor kezdtek el adni es lattam hogy altalaban januarban kezdik.. hat bazz. az jo sokara lesz meg. :(

valoszinu ez mar ilyen lesz ez az evad. de azert ne felejtsuk el, hogy jack fogsagban volt es talan direkt ez a visszafogottsag a sorozatban is. :think: tehat hogy a visszaterese utan ne ugy kalapaljon es zuzzon mint ha mise tortent volna. bar.... :think:  annyira nem rossz ez az evad sem, bar tenyleg masabb mint a tobbi. en a 7. evadra leszek kivancsi. ott mit tudnak mar beujitani. mert volt itt mar minden. megis mi lehetne meg?. esetleg en arra szamitok, hogy a kinai szalat meg nem fogjak lezarni teljesen. vagy valami...
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#243 Felhasználó inaktív   worxland 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 02. 23:14

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2007. máj. 1., kedd - 19:40

remélem ez csak viccnek szántad. teljesen megértem ha neked 100%os rész volt, nekem nem tetszett ,ennyi.

Pedig igaza van, nagyon pöpec rész volt.
 aláírás
Spoiler

#244 Felhasználó inaktív   obersmith 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 03. 13:44

Idézet: worxland - Dátum: 2007. máj. 3., csütörtök - 0:14

Pedig igaza van, nagyon pöpec rész volt.

ízlések pofonok, ezt teljesen megértem és riszpekt. :) nekünk tetszett, neki nem annyira. ez van. lépgyünk tovább.
Idézet (*Iguana*)
Ennek kb. annyi köze van a bringázáshoz, mint Obersmithnek.

---------------------------------
aamási szerint világít a szemem ha tökönvernek.

#245 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 03. 22:29

A poént nem fogom lelőni és semmi konkrétat nem mondok de a Heroes eddigi magasan legjobb része a 20. !!!! Aki a TV2-n nézi annak érdemes várnia (kb még 10 hetet?). Komolyan le a kalappal a rendező előtt vagy aki kitalálta, egyre jobban szeretem ezt a sorozatot!
: my deviantart:
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

#246 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 00:21

Húbazmeg, most néztem meg Heroest és Lostot egymás után, teljesen kész vagyok :eek:  :D
Most jön a 24. :)
- Where are we going?
- Let's go find out.

#247 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 05:19

Hatalmas volt a Lost. Hatalmas. Az egyik legjobb epizód a már így is iszonyat durva 3. évadban.
JóSebesség

#248 Felhasználó inaktív   worxland 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 06:09

A little hot for Heaven, innit?  :D  :respect:
 aláírás
Spoiler

#249 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 06:36

Jericho 1x21 is kemény volt. Hú baze, mi lesz itt jövőhéten, évadzáró. Érdekes hogy egy egyszerű családi drámából milyen ízig vérig izgalmas sorozat született. a Lost mellett most ezt várom a legjobban hetente. Mondjuk a tankot jól elfelejtették, bár jövőhéten 90% hogy fogják használni(vagy legalábbis remélem).

Szerkesztette: -Turbo- 2007. 05. 04. 06:37 -kor

JóSebesség

#250 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 13:09

Lost spoiler:

Gondolkodtam kicsit a dolgon :D Tom Sawyer állítása kicsit gyanús nekem. Elvileg lezuhant a repülő, megtalálták a hullákat a roncsok között, stb stb. Majd úgy térnek magukhoz, hogy egy lezuhant repülőből próbálnak menekülni. Ezzel szemben Sawyer papa állítása szerint egy mentőben meghalt, majd a szigeten megkötözve tért magához. Nem egy mentőautóban kellett volna valahol felkelnie, ha párhuzamot vonunk? :D Persze még ezernyi kérdést kaptunk válasz nélkül, de hát már megszokhattam volna :Đ
- Where are we going?
- Let's go find out.

#251 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 14:12

Mi volt a Lostban olyan hatalmas?
Nekem nem tetszik, hogy a végére kiderül, hogy mindenkinek köze van a másikhoz. A következő mi lesz? 10 évvel ezelőtt az egyik a másik orra alá fingott és azt nem tudta eddig feldolgozni? XY tulajdonképpen testvérek csak nem is tudják, A már az út előtt találkozott B-vel és beszéltek C-ről, stb.
Ami tényleg érdekes, hogy már ketten is azt mondták, hogy megtalálták a gépet a hullákkal.

Szerkesztette: Lipton 2007. 05. 04. 14:13 -kor

#252 Felhasználó inaktív   worxland 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 14:22

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2007. máj. 4., péntek - 14:09

Lost spoiler:

Ezzel szemben Sawyer papa állítása szerint egy mentőben meghalt, majd a szigeten megkötözve tért magához. :Đ

Nem meghalt, hanem elájult/elaludt/elaltatták.
 aláírás
Spoiler

#253 Felhasználó inaktív   worxland 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 14:23

Idézet: Lipton - Dátum: 2007. máj. 4., péntek - 15:12

Mi volt a Lostban olyan hatalmas?
Nekem nem tetszik, hogy a végére kiderül, hogy mindenkinek köze van a másikhoz.

Pedig erről szól az egész.  :p
 aláírás
Spoiler

#254 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 14:24

Lipton:
Hú de vicces valaki :D
Mondtam már, ha nem tetszik ne nézd. Igen, az lesz a következő részben....
Mi értelme van olyan sorozatot nézni, amiben hétről hétre csalódsz? Ezt meg tudja nekem magyarázni valaki?
szerk.:Ezt már lehet kérdeztem egyszer, nagyon ismerősnek hangzik így visszaolvasva :)

szerk2.: :Đ

Szerkesztette: Pietrosz 2007. 05. 04. 14:40 -kor

- Where are we going?
- Let's go find out.

#255 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 14:39

Nem csalódok, meret nem is várok túl sokat tőle. Nem látom azokat a hatlmas és húdedurva dolgokat, ami miatt pl ezt a részt is dícséritek.
Azért nézem mert már kíváncsi vagyok, hogy mit hoznak ki ebből az egészből, mi lesz az értelme, de szerintem amikor kiderül, akkor az igazi rajongók fognak csalódni.
Mennyi esély van arra, hogy ha egy gépre felszállok, akkor tulajdonképpen az a gép egy szép kis család? :) Lehet, hogy mi is rokonok vagyunk Pietrosz. :p :D

#256 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 15:24

Gilmore Girls END. hüpp-hüpp.
a 7x20 volt az egyik legjobb epizód EVER. még van 2 rész. úgyhírlik rendes lezárása lesz.  :)

remélem ez azt is jelenti hogy Veronica Mars valamilyen formában még visszatér jövőre.
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#257 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 21:50

Na öcsém, mekkora sz@r lett a Farscape-ből. :( Anno még a Miaszar3-on néztem az első évadot és tetszett. Jó alapötlet, B. Bowder és C. Black jól hozták a figurát. Azután a Viasat vetitte a 2. évadot is, de arról valahogy mindig lemaradtam. Mondom most bepótlom, letöltöttem a netről. Hát akkorát zuhant a szinvonal, hogy óborzalom.  :down: Az a rész amikor a Moya legénységének a lelkei helyet cserélnek és mindenki a másik arcképét ábrázoló táblával szaladgál a nyakában :Đ végleg kiverte nálam a biztosítékot. Ugyhogy Farscape nálam canceled.

Szerkesztette: Brett Shaw 2007. 05. 04. 21:52 -kor

NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#258 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 22:07

Idézet: Brett Shaw - Dátum: 2007. May. 4., Friday - 22:50

Na öcsém, mekkora sz@r lett a Farscape-ből. :( Anno még a Miaszar3-on néztem az első évadot és tetszett. Jó alapötlet, B. Bowder és C. Black jól hozták a figurát. Azután a Viasat vetitte a 2. évadot is, de arról valahogy mindig lemaradtam. Mondom most bepótlom, letöltöttem a netről. Hát akkorát zuhant a szinvonal, hogy óborzalom.  :down: Az a rész amikor a Moya legénységének a lelkei helyet cserélnek és mindenki a másik arcképét ábrázoló táblával szaladgál a nyakában :Đ végleg kiverte nálam a biztosítékot. Ugyhogy Farscape nálam canceled.

en par hete vegeztem a 3. es 4. evaddal (jo lassan haladtam vele mert 1-2 resz annyira bena volt hogy olyankor par nap szunetet hagytam). az elso 2 evadot meg tv2-n lattam. utana ment a viasaton. vagy forditva. mindegy. es ha tudnad milyen bena reszek vannak meg a 3. es 4. evadban is.  aaaaah... :o  igazan kihagyhattak volna jo par reszt mert ilyen idohuzos ocska story-k voltak. aaaah... mondjuk en anno a hallmark-on a 2. evad utan megneztem az 5. evad 2 zaro epizodjat (2x 1.5 oras resz) es igy mar vegulis tudtam mi a vege.

amugy szerintem is nagyon jo otletes volt ez a sorozat csak hat elbenaztak. en tobbet kitudtam volna hozni belole. szoval igy osszesegeben nem nagy sorozat. pedig regen enis szerettem az elso evadot.

amugy ebben is repkedtek a poenok akarcsak a stargate-ben. foleg "kra'jton" ( :Đ ) gyartotta ezeket a hulye szovicceket es "poenokat".

Szerkesztette: des 2007. 05. 04. 22:11 -kor

#259 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 22:11

Idézet: acu - Dátum: 2007. máj. 4., péntek - 16:24

Gilmore Girls END. hüpp-hüpp.
a 7x20 volt az egyik legjobb epizód EVER. még van 2 rész. úgyhírlik rendes lezárása lesz.  :)

remélem ez azt is jelenti hogy Veronica Mars valamilyen formában még visszatér jövőre.

Hat igen. :(
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#260 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 22:15

a feliratok oldalan ment a "vita", hogy a painkiller jane-t hogy forditsak. fajdalomolo jane... lol. mondjuk szerintem ezeket a neveket beken kellene hagyni es eredetiben leirni. foleg nevek hangzanak hulyen ha leforditjak. mondjuk rendben ez nem a neve, de akkor is. a fajdalomcsillapito jane is eleg bena nakem. na mindegy , ez csak eszembe jutott a mars veronikarol. :D

amugy most szedem a jericho elso reszet. beprobalkozom. hatha megtetszik.

Szerkesztette: des 2007. 05. 04. 22:16 -kor

Téma megosztása:

• (138 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.