HWSW Informatikai Kerekasztal: TV sorozatok TOPIC III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (138 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

TV sorozatok TOPIC III. Értékeld a témát: -----

#2621 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 16. 06:32

Idézet: Rocketjump - Dátum: 2008. jan. 16., szerda - 1:49

Na nekem is tetszett egyébként :D Tényleg sokminden történt egy részen belül.

kb semmi.
JóSebesség

#2622 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 16. 10:47

Sarah Connor-t hetente adják?
"Egy macskát mindenre megtaníthatsz, amit ő szeretne csinálni."
"Ha nem kérdeznek, ne válaszolj."

#2623 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 16. 11:57

Idézet: 7of9 - Dátum: 2008. jan. 16., szerda - 10:47

Sarah Connor-t hetente adják?

nem, kilóra.  :omg:  :Đ minden hétfőn lesz. 9 rész tuti, többi meg majd kiderül.
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#2624 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 16. 12:03

Idézet: acu - Dátum: 2008. jan. 16., szerda - 11:57

nem, kilóra.  :omg:  :Đ minden hétfőn lesz. 9 rész tuti, többi meg majd kiderül.

Kösz.

#2625 Felhasználó inaktív   obersmith 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 16. 12:28

Idézet: Dextrose - Dátum: 2008. jan. 15., kedd - 21:35

Láttam a teljes első évadot.

A gond az, hogy minden előre kiszámítható volt benne. Unalmas volt, hogy a saját maguk kis ügyeivel voltak elfoglalva (hogy harcol a két város), nem pedig a kutatás, a rejtélyek, a találgatások. De mindegy, ez ilyen műfaj :)

Amugy arra szamitottam, hogy nem derül ki a robbanás oka. És ha még ki is derül, nem ilyen nevetséges oka van. Mindjárt érdekesebb lett volna a helyzet, ha mondjuk részecskegyorsítók robbantak volna fel, fekete lyukakat létrehozva, elszippantva egy várost. Hiányzik a fantázis belőle.

szerintem pedig ezek a kisebb családi drámák meg apróbb problémák rengeteget adtak a sorozat "realitásához", feloldották azt az idilliséget hogy hűha akkor mindenki félreteszi a maga bajait és az egész kisváros meg mindenki hirtelen teljes együttműködésben nekiesik kideríteni a rejtélyt.
Idézet (*Iguana*)
Ennek kb. annyi köze van a bringázáshoz, mint Obersmithnek.

---------------------------------
aamási szerint világít a szemem ha tökönvernek.

#2626 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 16. 12:34

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2008. jan. 15., kedd - 23:32

Csapjunk akkor ma Terminator napot. :D

Vigyazat, nem kicsik.  :cool:

Kép Kép

:wub:

Glock: :wub: :Đ  :omg:

Hátjó :p

KépKépKép

:wub: :lollypop:
"Every time i see an automatic door i feel like i'm a Jedi"

>>Egészség és Harmónia<<

#2627 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 16. 13:20

Volt meg egy csomo, de azokat mar nem volt kedvem belinkelni.  :p  :Đ

Mondjuk arra kivancsi lennek, hogy milyen modell a csaj, szvsz a T3 Kristanna Loken elodje lehet, a T1000-hez kepest tuti vmi advanced fejlesztes.  :think:  :Đ
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#2628 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 16. 13:29

Idézet: obersmith - Dátum: 2008. jan. 16., szerda - 12:28

szerintem pedig ezek a kisebb családi drámák meg apróbb problémák rengeteget adtak a sorozat "realitásához", feloldották azt az idilliséget hogy hűha akkor mindenki félreteszi a maga bajait és az egész kisváros meg mindenki hirtelen teljes együttműködésben nekiesik kideríteni a rejtélyt.

Ugye?
Nekem jobban tetszett ez a vonal, mint a későbbi részekben a túlzásba vitt lövöldözés/akciózás.
Ahogy írod, életszagúvá tette a sorozatot.
Mondjuk Dextrose-nak abban igaza van, hogy frankóbb lett volna, ha a feka arc titokzatosságát tovább húzták volna.
Bár meggyőződésem, hogy nem mondta el a teljes igazságot.
Ez nem spoiler, ugye?  :D 

#2629 Felhasználó inaktív   AndrewBoy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 16. 16:07

Idézet: Dextrose - Dátum: 2008. jan. 15., kedd - 21:35

Láttam a teljes első évadot.

A gond az, hogy minden előre kiszámítható volt benne. Unalmas volt, hogy a saját maguk kis ügyeivel voltak elfoglalva (hogy harcol a két város), nem pedig a kutatás, a rejtélyek, a találgatások. De mindegy, ez ilyen műfaj :)

Amugy arra szamitottam, hogy nem derül ki a robbanás oka. És ha még ki is derül, nem ilyen nevetséges oka van. Mindjárt érdekesebb lett volna a helyzet, ha mondjuk részecskegyorsítók robbantak volna fel, fekete lyukakat létrehozva, elszippantva egy várost. Hiányzik a fantázis belőle.

az nem érdekelné az amerikai népet, a részecskegyorsító és működésének mikéntje mondjuk ha egy milliomod részben érdekli az usa lakosságát (250 fő:D).

szal, így lehetett eladni a sorozatot, atombomba, csúnya sejt szerűen működő társaság atomot visz ideoda és persze a bombák robbanásának a helye is profin van megoldva ami belülről is kiszivároghatott, etc.

erre harapnak, mert most úgyis sok nemzettel hadban állnak, vagy nagyon utálják őket, bár a térképen megmutatni már nem tudják, hogy merre vannak  :D

szal ez kell a népnek ott, nem a filmbéli izgalom miatt kell nekik ez a sorozat, hanem azért, mert éreztetni akarják a néppel, hogy ez bármikor megtörténhez, vagyis meg kell akadályozni ezt, előzetes intézkedések kellenek, a terroristákat ki kell szűrni, ugye sok megszorítást okoz ez, de ezzel megérti az átlag bunkó amerikai is, ha nincs a reptéren végbélvizsgálat ami ugyan neki kellemetlen, de legalább kiszűrik a c4-t becsempésző terroristát, ez csak mint példa:)

de lényeg, hogy félelmet keltsenek és ezáltal gyűlöletet a jelenleg ellenséges nemzetekkel szemben, így emelve a belföldi morált, hogy a további katonai intézkedések elfogadottak legyenek.

#2630 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 16. 16:12

te nagyon eltévedtél :think:
JóSebesség

#2631 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 16. 16:13

Idézet: AndrewBoy - Dátum: 2008. jan. 16., szerda - 16:07

az nem érdekelné az amerikai népet, a részecskegyorsító és működésének mikéntje mondjuk ha egy milliomod részben érdekli az usa lakosságát (250 fő:D).

szal, így lehetett eladni a sorozatot, atombomba, csúnya sejt szerűen működő társaság atomot visz ideoda és persze a bombák robbanásának a helye is profin van megoldva ami belülről is kiszivároghatott, etc.

erre harapnak, mert most úgyis sok nemzettel hadban állnak, vagy nagyon utálják őket, bár a térképen megmutatni már nem tudják, hogy merre vannak  :D

szal ez kell a népnek ott, nem a filmbéli izgalom miatt kell nekik ez a sorozat, hanem azért, mert éreztetni akarják a néppel, hogy ez bármikor megtörténhez, vagyis meg kell akadályozni ezt, előzetes intézkedések kellenek, a terroristákat ki kell szűrni, ugye sok megszorítást okoz ez, de ezzel megérti az átlag bunkó amerikai is, ha nincs a reptéren végbélvizsgálat ami ugyan neki kellemetlen, de legalább kiszűrik a c4-t becsempésző terroristát, ez csak mint példa:)

de lényeg, hogy félelmet keltsenek és ezáltal gyűlöletet a jelenleg ellenséges nemzetekkel szemben, így emelve a belföldi morált, hogy a további katonai intézkedések elfogadottak legyenek.

Szerintem durván nem erről szól a sorozat.
Ááá, hagyjuk, én sohasem értettem ezt a nagy Amerika ellenességet.

Turbo megelőzött.

Szerkesztette: 7of9 2008. 01. 16. 16:14 -kor

#2632 Felhasználó inaktív   AndrewBoy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 16. 16:27

Tudom, hogy nem erről szól a sorozat, nem vagyok usa ellenes, szerettem kint élni és akarok is kimenni élni. De ezt is bele lehet magyarázni, persze nem kormány propaganda a sorozat:)

#2633 Felhasználó inaktív   AndrewBoy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 16. 17:30

szal a közösség építés és az egyéni érdekek ütközése, lásd battlestart galactika, szvsz a két sorozat közt ez a párhuzam, a bgt mondjuk jobban szeressem a scifi mivolta miatt :)

#2634 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 17. 13:02

TSSC 1x03 elozetes fent van, sok nem derult ki, de annyira rossznak sem tunt.
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

#2635 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 17. 13:17

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2008. jan. 17., csütörtök - 14:02

TSSC 1x03 elozetes fent van, sok nem derult ki, de annyira rossznak sem tunt.

nem  TSCC? :think:

>>Egészség és Harmónia<<

#2636 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 17. 13:20

Idézet: MStipee - Dátum: 2008. jan. 17., csütörtök - 13:17

nem  TSCC? :think:

Erdekel is, ertsd ra vaze. :omg:  :Đ  :Đ

#2637 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 17. 13:22

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2008. jan. 17., csütörtök - 14:20

Erdekel is, ertsd ra vaze. :omg:  :Đ  :Đ

3 percig gúgliztam miarák lehet, aztán befigyelt a ledöbbenés, váz!  :D  :rolleyes:

>>Egészség és Harmónia<<

#2638 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 17. 15:13

Idézet: MStipee - Dátum: 2008. Jan. 17., Thursday - 13:22

3 percig gúgliztam miarák lehet, aztán befigyelt a ledöbbenés, váz!  :D  :rolleyes:

the sarah sonar chronicles?  :Đ
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#2639 Felhasználó inaktív   Blackman790817 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 17. 15:44

Idézet: des - Dátum: 2008. jan. 17., csütörtök - 15:13

the sarah sonar chronicles?  :Đ

beep, beep, summer glau, beep, beep  :Đ
Mit ér az erő, ha nincs Uralod?

#2640 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 17. 17:06

befejeztem a Veronica Mars-ot, hát bazz. Rob Thomas is a whore.
Az első 2 évad SOKKAL jobban le lett zárva, erre amikor a legnagyobb a cancelesély kapunk 2 bazi nagy cliffhangert meg ki tudja még mennyi kissebbet. Persze ki lehet következtetni mi fog történni de akkor is.

Az első évada a sorozatnak egész egyszerűen... lehengerlő. Mindenképp a kedvenc tv-s évadom. 11/10 A 2. évad hasonlóan volt felépítve, bár ott látszott hogy arra is odafigyeltek hogy minnél inkább túlbonyolítsák a szálakat  :Đ Jackie karaktere pedig szörnyű volt. 9/10

És a 3. évad. Abszolut érdektelen volt az első rejtély a 3x7-ig. Aztán már érdekelt. És ott volt a zseniális 3x9, egyik legjobb cold opening, komolyan. Szuper epizód volt.

Aztán jött rögtön a 2. rejtély, szépen végig lett zongorázva, sokaknak nem tetszett a megoldás, szerintem jó volt, kicsit más, de jó. És akkor az utolsó szakasz. Szörnyű. Az utolsó epizódot leszámítva olyan semmilyen volt az egész :(

3. évad: 7/10.

Viszont a sorozat összeségében 10/10 az első 2 évad miatt és a HANGULAT miatt. A noir egyébként a 3. évadbna eltünt(mint sokminden más, pedig PONT akkor kapta meg a noiros főcímet, hejj az irónia).

Mindenképp kedvencem lett. A 4. évad prezentáció elment, aézrt nyilván nem csak ennyiből állt volna egy epizód(rosszfiú lenyomoz, elkap, vége).

Bár folytatás nem lesz sorozat formában, képregény szitne tuti, és esetleg egy straight to dvd film. Az sosincs kizárva. Én örülnék...
JóSebesség

Téma megosztása:

• (138 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.