Üdv!
Van a Vodánál ez a Vitamax Instant net nevű csomag, ami teljesen jónak nézett ki, mikor megvettem. Ugye ez úgy néz ki, hogy nincs alapdíj, hanem forgalom után, sávosan történik a zseton levonása. Mikor megvettem, akkor nem szerepelt a honlapon, sem sehol a Vodánál, csak egy-két internetes portálon jelent meg, onnan tudtam róla.
Mivel ez az infó elég kevés volt, érdeklődtem az ügyfélszolgálatnál, milyen feltételei vannak, írták, hogy semmi extra. Mivel csak a harmadik boltban volt raktáron csomag, három kereskedőt megjártam. Mindháromnál direkt rákérdeztem, hogy van-e valami korlátozás, vagy ehhez, mint minden más Vitamax csomaghoz meg lehet-e rendelni egy-egy hónapra mondjuk az 5GB-os csomagot, hogy ne fizessek már olyan sokat, ha előre tudom, hogy sok lesz az adatforgalmam. Mindhárom helyen azt mondták, hogy igen (az egyiknél nem tudtak semmit a csomagról, felhívták a Vodát, ők mondták ezt).
A múlt hét végén próbáltam feltölteni egy 12 000ft-os kártyát, azzal a céllal, hogy befizetek egy hónapra az 5GB-os csomira. Ez nem ment, mert a Vitamax Online-ra nem lehet regisztrálni technikai okokból, a kimenő hívások meg a 1270-re, meg a 171-re (ha ez a feltöltős szám) is korlátozva vannak. Úgyhogy ügyfélszolgálatnak ment az e-mail. Másnap hívtak is, hogy hát igen, nem lehet semmit hívni ezekről a SIM-ekről, és hogy nem lehet feltöltőkártyát használni velük. Mondom nehogy már, úgyhogy végülis a hölgy megcsinálta kézzel a feltöltést.
Szintén rákérdeztem, hogy így, hogy nincs Vitamax Online, meg 1270, sms-ben azért meg lehet-e rendelni az 5GB-os csomagot. Mondta, hogy persze.
Ehhez képest pénteken küldöm az sms-t, hogy akkor kérem az 5GB-os csomagot, a válaszban meg jön, hogy az én előfizetésemmel ez nem vehető igénybe (a 12 000 már rajta van, szal semmi gond). Átnéztem az ÁSZF-t, átnéztem a weboldalt, a szerződést, és sehol, semmi kikötés arra nézve, hogy erre nem lehet megrendelni adatcsomagot. Oké, az egy dolog, hogy most már külön szolgáltatásként szerepel a honlapon, de ez tulajdonképp nem jelent semmit, és ugye mikor én megvettem, nem volt a honlapon semmi infó.
Írtam két napja az ügyfélszolgálatnak, hogy akkor ez most hogy a francba van, hogy direkt rákérdezek, mondják, hogy persze, minden okés, erre mégsem hagyják?? Azóta semmi válasz...
ui.: az ilyen hosszú hozzászólásokat én sem szoktam elolvasni
Szerkesztette: szucsati 2009. 01. 04. 15:06 -kor