Idézet: magnolia - Dátum: 2007. nov. 18., vasárnap - 22:06
Sziasztok! Jó rég jártam erre, lehet hogy a hónapok alatt eszem vesztettem az Uesbéés csodámtól.. Viszont egy elvetemült ötlet jutott eszembe, ám a magukat infozseninek tartó ismerőseimen kifog a kérdés..így hát fordulok hozzátok...
Szerintetek van arra lehetőselg hogy ezt a fajta netet megosszam valahogy?? Most Pc-m van, és nem parkban ülős sznobságból, de tervezzük egy laptop beszerzését.. ám a szomszéd szoba lakói is igény tartanának a netemre..

Légyszi segítsetek.. köszönömm
Ha WiFin akarod megosztani, akkor:
1. Bedugod az USB-t a gépedbe, megosztod (ugyanúgy, mintha bármilyen más netet osztanál).
2. Fogsz egy bármilyen olcsó WiFi routert, a WAN konfig részénél Dynamic IP módot állítasz be, manuálisra teszed a felcsatlakozást, letiltod a router DHCP szerverét, így AP-ként fog működni.
3. Bekonfigolod a WiFi részét úgy, hogy a többiek tudjanak rá csatlakozni.
4. A géped Ethernet portját összekötöd a router bármelyik switch (és nem a WAN!) portjával és lőn.
Ha ebben a sorrendben csinálod, akkor a klienseknek kell majd egy tálcán jobbgomb a hálózat ikonon > Repair, hogy kapjanak IP címet. Később már csak arra kell figyelni, hogy a megosztó gép legyen az első, amit bekapcsolsz, mint bármilyen más netmegosztásnál.
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222