HWSW Informatikai Kerekasztal: Fonerók egyesüljetek! II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

 • (137 Oldal)
 • +
 • 1
 • 2
 • 3
 • Utolsó »
 • Nem indíthatsz témát.
 • A téma zárva.

Fonerók egyesüljetek! II. Wi-Fi-router most meghívóval féláron! Értékeld a témát: -----

Szavazás: Elolvastad a téma első oldalán lévő FAQ-t? Ha nem, tedd meg mielőtt hozzászólsz! (196 felhasználó adott le szavazatot)

Elolvastad a téma első oldalán lévő FAQ-t? Ha nem, tedd meg mielőtt hozzászólsz!

Vendégek nem láthatják a szavazást.
Voks

#1 Felhasználó inaktív   Krinyo 

 • Őstag
 • PipaPipaPipaPipaPipa
 • Csoport: Fórumtag
 • Hozzászólások: 13.253
 • Csatlakozott: --

Elküldve: 2007. 04. 11. 20:27

Folytatás innen: https://forum.hwsw.h...howtopic=119071

A 20 eurós akció után itt a 11 eurós, ráadásul ehhez 2 euróért rendelhetsz kül/beltéri, irányított antennát is! 13 euróért (~3300 Ft) kihagyhatatlan ajánlat! Promóciós kódot tartalmazó meghívót kérhetsz itt a fórumban egy e-mailcim megadásával (privatban!)!!!


FON, La Fonera FAQ v0.21 (08.01.05, 14:50)

1. Mi a rák ez az egész?
2. Mit kell tennem, hogy a rendszer magába szippantson?
3. Mikor tudok én is meghívni?
4. Hogyan tudom megrendelni a routert?
5. Hogyan tudom beregisztrálni a routert?
6. Miért kérdezi a router regisztrálásánál hogy Linus vagy Bill?
7. Hallottam, hogy forrófejű a La Fonera, igaz ez?
8. Mi ez a "Friends and Family" a FON weboldalán lévő konfigurációs felületen?
9. Mire jó ez a "Personalize your Access Portal"?
10. Hogyan tudok torrentklienst, vagy adott játék portjára továbbítást beállítani?
11. Milyen kötelezettsegeim vannak?
12. Mi ez a FreeWLAN okosság?


1. Mi a rák ez az egész?

A FON-t (http://www.fon.com) Martin Varsavsky álmodta meg, akiről elég annyit tudni, hogy sok bilibe belelóg a keze, azaz egy rakás webes dologban benne van. A lényeg, hogy be tudott húzni a csőbe néhány nagy céget (köztük a Skype-t, a Google-t és legutóbb a japán Excite-ot is), hogy segédkezzenek neki egy világméretű wifihálózat létrehozásában, ami közösségi elven működik: én megosztom a netemet másoknak, cserébe másokét használhatom, ha a nagyvilágot járom. Kellő számú routert elhelyezve a rendszer tagjainál szép nagy wifi-lefedettséget lehet elérni, ami később üzletileg is jó lehet (hiszen pl. olyanok is használhatják most, akik nem üzemeltetnek FON routert, de nekik fizetni kell, illetve gondolkoznak az ingyen neten reklám ellenében, aminek bevételeiből talán te is részesülhetsz), de most nem ez a lényeg.

A FON kezdetben csak külső cégek, pl. Linksys adott típusú routereire készített el firmware-eket, tavaly ősszel kezdte el árusítani saját fejlesztesű routerét, a La Fonerát. Ez a kicsi, alig tenyérnyi router két SSID-t (hozzáférési pontot) csinál, egyet neked, privátot, keményen védve a külső támadások ellen, és egy védelem nélkülit, amire a többi FON-tag, illetve bárki más is csatlakozhat, majd az azonosítást kovetően (felhasználói név/jelszó) internetezhet azon keresztül. Ennek a nyilvános SSID-nek korlátozható a sávszélessége, így nem szipkázhatja le senki a teljes sávszélességedet.

A La Fonerához csak wifin keresztül lehet csatlakozni, egyetlen ethernet portján keresztül kapja a netedet, támogat minden fontosabb internethozzáférési módot (PPPoE, PPTP, DHCP, Fix IP), így fő routerként is használható, de ha már van valamilyen vezetékes routered, ahhoz csatlakoztatva is tökéletesen működik.

A La Fonera kezdetben igen olcsón, 15 euróért volt megvásárolható postaköltséggel együtt, aztán felment az ára, jelenleg közel 40 euró + 5 euró posta lenne a kütyü. Ezt azonban meg lehet felezni, jóideje fut ugyanis egy "piramisjáték", egy meghívásos rendszer, amikor a meghívott egy kedvezményes routert kap. Kezdetben teljesen ingyeneset adtak, postaköltséggel, adóval, mindennel együtt egy fillérbe sem került - jelenleg féláron lehet megrendelni a routereket a kapott meghívóval, mindennel együtt 20 eurót, azaz körülbelül 5 ezer forintnak megfelelő összeget kell fizetned érte PayPallal, illetve dombornyomott bankkártyával.
A meghívott is meghívhat másokat, három meghívót te is kapsz a megérkezett router beregisztrálása után.

2. Mit kell tennem, hogy a rendszer magába szippantson?

Kérned kell itt egy meghívót. Amióta nem ingyenes a router, rengeteg szabad van. A jelenleg működő hazai La Fonera hozzáférési pontok jelentős része ezen a fórumon keresztül jött létre, a jelentkezők a meghívásainkon keresztül kaptak kedvezményes wifi-routert, növelve ezzel a hazai FON hotspotok számát.

3. Mikor tudok én is meghívni?

Ha a megrendelt La Fonera router megérkezik (általában egy, esetleg két héttel a megrendelést követően kopogtat a futár) és be is regisztráltad a megkapott routert. Ekkor a FON weboldalán, a vezérlőpultodban a "Fonero gets Fonero" banner alatt megtalálod a meghívási lehetőségeket. Figyelem, a sima ajánló küldése nem ugyanaz!

4. Hogyan tudom megrendelni a routert?

Ha megérkezett a meghivód a megadott e-mailcímre, rákattintasz a benne levő linkre, majd a weboldalon az "ide nekem a kedvezményes routert" szövegre, ami persze angolul van. Ezután a bal oldali az új felhasználó regisztrálása, itt létrehozod a FON-os azonosítódat (később ezzel tudod majd használni a mások megosztott internetét is), majd továbbkerülsz a shopba, ahol rögtön egy 20 euróra leárazott La Fonera van a kosaradban. Szimplán mész tovább addig, amíg kifizetheted (ezt rögtön meg kell tenned, nincs utánvételes postázás!), ezután lepontosíthatod a címet - ezt érdemes megtenni, mert nem mindig tölti ki jól a rendszer a regisztraciónál megadott adatokkal.

Szállítási címnek megadhatsz munkahelyit is, ha napközben ott vagy elérhető, a futár általában munkaidőben érkezik, ciki, ha nincs otthon senki. Mész tovább, tovább, aztán bepipálod, hogy legalább egy évig a közösséget szolgálod a router üzemeltetésével, végül üdvözölnek és letöltheted PDF-ben a routered számláját, mely egyben 2 év garanciát is biztosít. Ekkor mar biztos lehetsz benne, hogy a router hamarosan útra kel a megadott címre.

5. Hogyan tudom beregisztrálni a routert?

Ez sem egy bonyolult feladat. Először is kell hozzá maga a router és egy wifi-s eszköz, legyen az noteszgép, vagy asztali gép, mindegy. A routert legjobb egy már meglévő vezetékes router mögé dugni, ez esetben csak meg kell várni, amíg a FON_AP és a MyPlace nevű SSID-k feltűnnek az éterben. Erre akár 2-3 percet is kell esetenként várni, előfordulhat, hogy a router rögtön a firmware-je frissitésével kezdi a legújabb változatra.

Ezután hozzácsatlakozol a FON_AP-hez és megpróbálsz behívni egy bármilyen oldalt. A FON weboldalának kell megjelennie, ahol be tudsz lépni a MEGRENDELESKOR MEGADOTT eléréseddel, tehát emailcímmel és jelszóval, ezt követően rögtön a routered beregisztráló oldalára jutsz. Itt kitöltöd az adatokat és továbblépsz, ezzel a router be is lett regisztrálva, ezentúl a bal oldali menü "Configure my social router" menüje alatt tudod állítgatni, akár távolról is bizonyos paramétereit.

Ezeket érdemes rögtön beállítani (ha mar úgyis be vagy lépve), megváltoztathatod a privát és nyilvános SSID-t, azaz a hozzáférési pont "nevét", a router helyi adminisztrációs felületének jelszavát (mert olyan is van ám neki, pl. portforwardolás beállításához) és a privát elérés jelszavát is (ami alapesetben a router alján olvasható sorozatszám). Beállíthatod a megosztott sávszélesség mennyiségét, illetve lepontosíthatod a router helyét a térképen. Minden szekciót külön le kell okézni az ott megjelenő "save" gombbal, érdemes szekcióról-szekcióra haladni.

Amikor mindent beállítottál, húzd ki a routert és 10 másodperc múlva dugd vissza. A router bootoláskor letölti azokat a beállításokat, amit az előbb elmentettél, ettől kezdve használhatod rendesen, az általad megadott jelszavakkal, sávszélességmegosztással.

Amennyiben nem egy már megosztott internetre csatlakoztatod elsőként a routert, olvasd el a mellékelt telepítési útmutatót, vagy kérj segítséget itt a fórumban, mert egy kicsit bonyolultabb lehet a helyzet.

6. Miért kérdezi a router regisztrálásánál hogy Linus vagy Bill?

Ezt csak mint elméleti kérdést vetjük fel, ma már közel mindegy, hogy valaki Bill vagy Linus. Illetve annyira mégsem mindegy. Kezdetben úgy volt, hogy a Linus felhasználók ingyen használhatták mások La Foneráját az azonosítójukkal, a Billeknek azonban fizetni kellett érte ugyanúgy, mintha idegenek lennének. Cserébe Billek a saját routerükön realizált FON-bevételeknek a felére jogosultak, tehát a csatlakozott felhasznalónként napi 3 dollár/eurós díj felét bezsebelhetik, amit a FON adott összeg összegyűlése után kifizet számukra.

Ezt a dolgot megszüntették egy huszáros vágással, ma a Billek is nyugodtan, ingyenesen hasznalhatjak masok FON-os internetét. Ha van PayPal azonosítód, megadhatod, de túl nagy bevételre nem hiszem, hogy számíthatsz.

Azzal viszont számítanod kell ebben az esetben, hogy a Linus megosztások felett szemet hunyó (sőt, támogató, pl. TVNet!) hazai szolgáltatók a Billek tevékenységet már garantáltan nem nézik jó szemmel, ez ugyanis az internetszolgáltatás továbbértékesítésének mínősül, alapvetően sérti az aláírt ÁSZF-et.

7. Hallottam, hogy forrófejű a La Fonera, igaz ez?

Bizony igaz, bár tehetsz is ellene. Annyira azért nem, mint amennyire a neten keringő kamu, hamis képekből gondolnád, de meglehetősen melegen működő eszköz volt az első generáció, azóta napvilágot látott egy hűvösebb második, ma már csak ebből kaphatsz. Ha már a tervezők (illetve a kínai gyártók) nem voltak képesek normális ventillálást biztosítani neki, simán fordítsd a hátára (a talpával felfelé), vagy ha látni szeretned a szép logót es ledjeit, állítsd az oldalára. Ezzel máris átjárja a levegő rendesen és sokkal hűvösebb lesz. Zárt helyre ne nagyon telepítsd, mindig legyen elég levegő körülötte.

8. Mi ez a "Friends and Family" a FON weboldalán lévő konfigurációs felületen?

A FON_AP hozzáférési pontot nem csak a FON rendszer tagjai és az Alienek, azaz a FON-nak fizető "vendégek" használhajták, de a saját routeredre te magad is meghatározhatsz felhasználói név/jelszó párosokat, amivel ismerőseid, családtagjaid használhatják a vezeték nélküli internetedet. Ez azért előnyös, mert nem kell kiadnod a privát hálózati kulcsodat (vagy éppen a FON-os azonosítódat!) egy idegen gépnek, illetve azért is, mert így a renitenskedő családtagok nem tudják teljesen elszívni a sávszélességedet, fenn tudsz tartani magadnak egy meghatározott mennyiséget, hiszen a FON-os azonosítóra meg tudsz szabni limitet. A FON_AP bejelentkező oldala cookie-ban képes eltárolni a számukra készített felhasználói nevet és jelszót, így nem kell állandóan a bejelentkezéssel bajlódniuk.

9. Mire jó ez a "Personalize your Access Portal"?

Itt tudsz részben egyéni üdvözlő, beléptető oldalt csinálni, saját szövegezéssel. Ez akkor jelenik meg, amikor valaki fellép a routered nyilvános hozzáférési pontjára (FON_AP) és éppen belépne a rendszerbe. Egyrészt megadhatod a saját weboldalad (vagy bármilyen, szabadon választott oldal) címét, melyet a FON-os azonosítás nélkül is, teljesen ingyenesen meg lehet tekinteni. Megadhatod egy Google Video azonosítóját, mely akár a saját videód is lehet, illetve a Flickr képmegosztó oldalon szereplő albumodhoz, vagy egy adott fotóhoz vezető linket. Ez utóbbiaknak nem sok értelmét látom, de ízlések és pofonok.
Azokat a routereket, melyek személyre szabott üdvözlőoldalakkal vannak ellátva, a térképen fehér csillagos zöld paca jelzi.

10. Hogyan tudok torrentklienst, vagy adott játék portjára továbbítást beállítani?

Ez egyáltalán nem nehéz, csak két paramétert kell tudnod, az IP-címedet, illetve a beállítani kívánt port számát. Utóbbit a torrentkliensből, vagy a játék dokumentációjából tudhatod meg, előbbit pedig a vezeték nélküli hálózatot kezelő szoftverből. A La Fonera minden kliensnek minden csatlakozáskor ugyanazt az IP-címet osztja ki.

Ezután már csak be kell lépned a routered adminisztrációs felületére - alapesetben a 192.168.10.1-es címen találod, admin/admin a felhasználói név/jelszó -, majd az "Advanced" alatt a Port Forwardingot kell behívni. Itt válaszd az "Add" opciót, add meg a géped IP-jét, mint "Destination IP", a porthoz pedig a megnyitni kívánt portot, vagy tartományt - mindkét helyen. A portokollnál válaszd a TCP/IP-t vagy az UDP-t, annak megfelelően, ami kell, ha nem tudod melyik kell, válaszd a "both"-ot. Add hozzá az adatokat, ezt követően az adott portra érkező kérések a gépedhez lesznek irányítva, így torrentkliensed is aktív lehet.

Amennyiben a La Fonera előtt is van egy routered, a porttovábbítást ott is be kell állítani a La Fonera IP-címére. Amennyiben ezt a metódust használod, a La Fonerának is érdemes fix IP-t beállítani, így a port forwardolása garantáltan működni fog. 

11. Milyen kötelezettsegeim vannak?

Először is tartsd be, hogy aláírtad a rendeléskor, hogy legalább egy évig üzemelteted (24/7, azaz éjjel-nappal!) a routert, illetve alatta az internetet. Ha nem akarod, akkor továbbadhatod másnak, aki megteszi. Mást nem kérnek tőled, ennyi igazan nem sok, ha már kedvezményesen kaptad. A La Fonerat érdemes olyan helyre tenni, ahol más is elérheti a jelét, mondjuk ablakba (persze ne a tűző napra), onnan is szépen besugározza az egész lakást. Ezen kívül még egy "kötelezettseged" van: legalább az első meghívódat ide, a fórumos jelentkezőknek add majd vissza. Ez utóbbit előre is köszönjük, ettől is közösségi a dolog.

12. Mi ez a FreeWLAN okosság?

A FreeWLAN német fejlesztők gyermeke, egy kiegészítő csomag, mely sokkal-sokkal okosabbá teszi alapból butácska La Fonerádat. Legutolsó változata 2007. október másodikán jelent meg, a 0.9.2-es változat olyan funkciókat nyújt, mint MAC-klónozás (Chello esetén előnyös), DynDNS-támogatás, kisebb terhelés, így kisebb hőtermelés = hűvösebb La Fonera, de még sok-sok minden más is bővíti a lehetőségeket.

Az egyik legnagyobb okosság azonban az, hogy meglévő Wi-Fi-hálózatodat a La Fonera segítségével tovább terjesztheted, ugyanis a FreeWLAN legutóbbi változatával a router képes lett arra, hogy WLAN-kliensként is működjön, tehát az internetet pedig szintén WLAN-on keresztül kapja (akár WPA titkosított hálózattól is). Ezt a WLAN-on kapott internetet oszthatja tovább FON_AP és privát csatornára. Egyszerre három Wi-Fi-hálózatot kezelhetünk egyetlen eszközben!

A csomag telepítése és törlése rendkívül egyszerű, törléshez elég, ha reseteljük a Fonerát, és nem adunk neki internetet a betöltődés alatt. Telepítéshez a következőt kell tennünk, bármilyen szoftver is fusson a La Fonerán:

Figyelem, a FreeWLAN csomagok nem hivatalos kiterjesztések! Senki sem vállal garanciát a működésére, és arra sem, ha valami balul törne ki, és a routeredből papírnehezék lett! Csak saját felelősségre telepítheted!

- állítsuk át a DNS-t a 88.198.165.155 címre. Ehhez fix IP-t kell konfigurálni az internet kapcsolathoz, kellhet egy másik router.
- állítsuk át a publikus SSID-t a FON_ADDON névre
- csatlakoztassuk a La Fonerát az internethez és indítsuk újra. A FreeWLAN csomagok feltelepülnek, a beállításaink változatlanul megmaradnak. A telepítés eltarthat egy ideig.
- élvezzük az új lehetőségeket

Kép

Krinyo a főHunFONguru
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#2 Felhasználó inaktív   szedavid 

 • Újonc
 • Pipa
 • Csoport: Alkalmi fórumtag
 • Hozzászólások: 3
 • Csatlakozott: --

Elküldve: 2007. 04. 11. 20:31

Régi reges
Volkov
DZsolt
weihe

Új reges:
katzjam
rlph
Cray-Z
szedavid

#3 Felhasználó inaktív   FJANI 

 • Újonc
 • Pipa
 • Csoport: Alkalmi fórumtag
 • Hozzászólások: 3
 • Csatlakozott: --

Elküldve: 2007. 04. 11. 20:34

Üdv mindenkinek!!!

Én is szeretnék egy meghivót kérni....
Előre is 1000 köszönet!

A lista:

Régi reges:
Volkov
DZsolt
weihe

Új reges:
katzjam
rlph
Cray-Z
szedavid
FJANI
Meghivót ide plizzz: farkasjankukacgmailpontcom

#4 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

 • Őstag
 • PipaPipaPipaPipaPipa
 • Csoport: Fórumtag
 • Hozzászólások: 6.695
 • Csatlakozott: --

Elküldve: 2007. 04. 11. 20:34

Régi reges:
Volkov
DZsolt
weihe
Buga_Laci

Új reges:
katzjam
rlph
Cray-Z
szedavid

#5 Felhasználó inaktív   csipu 

 • Újonc
 • Pipa
 • Csoport: Alkalmi fórumtag
 • Hozzászólások: 44
 • Csatlakozott: --

Elküldve: 2007. 04. 11. 20:35

Idézet: thundercore - Dátum: 2007. ápr. 11., szerda - 20:31

Ezek szerint az emberek 90%-a nem olvas vissza... :p Aki, erre nem képes, az nem is érdemli meg a meghívót.

Nincs vele baj, mert nem kerul listara, es nem kap :)
Amivel inkabb problema van, hogy ha felirjak magukat, akkor rossz helyre.
Ha mar olvassuk a forumot, es latjuk, hogy a friss reges a regiekhez irta magat akkor korrigalja mar aki latja.
Epp most irtam viktor1983-nak pm-et, hogy kuldjon emilcimet, es en okos csak utana neztem meg, hogy eddig csak 3 hozzaszolasa van a draganak. Most mar nem csinalom vissza, ha kuld emilt meghivom.
Az a bibi, hogy lett volna mas is a regi reges listan.
Csipu

#6 Felhasználó inaktív   cyberde 

 • Őstag
 • PipaPipaPipaPipaPipa
 • Csoport: Fórumtag
 • Hozzászólások: 9.330
 • Csatlakozott: --

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 04. 11. 20:35

Idézet: El3cTr0n - Dátum: 2007. ápr. 11., szerda - 21:16

Üdvözlet!
Szeretnék kérni egy meghívót!
előre is kösz
Fonero @ Szombathely :D


_MEGHÍVÓ_  :p

#7 Felhasználó inaktív   ufonauta 

 • Törzsvendég
 • PipaPipaPipa
 • Csoport: Fórumtag
 • Hozzászólások: 1.569
 • Csatlakozott: --

Elküldve: 2007. 04. 11. 20:37

Idézet: Krinyo - Dátum: 2007. ápr. 11., szerda - 21:27

Folytatás itt...

FON, La Fonera FAQ v0.13 (07.04.11, 21:13)


Jó ötlet volt berakni ide a legelejére a FAQ-ot. Ha itt sem olvassa el az illető, akkor tényleg nem érdemel meghívót. Amúgy gratula hozzá. :)

#8 Felhasználó inaktív   Krinyo 

 • Őstag
 • PipaPipaPipaPipaPipa
 • Csoport: Fórumtag
 • Hozzászólások: 13.253
 • Csatlakozott: --

Elküldve: 2007. 04. 11. 20:42

Fel ora volt osszedobni, nem nagy cucc. Inkabb azon gondolkodom, mivel lehetne meg boviteni...

Krinyo

PS: alairasokban erdemes modositani a linket erre, arra a rovid idore, amig ujra meg nem lesz az 50+ oldal... :D
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#9 Felhasználó inaktív   TOZ 

 • Újonc
 • Pipa
 • Csoport: Alkalmi fórumtag
 • Hozzászólások: 45
 • Csatlakozott: --

Elküldve: 2007. 04. 11. 20:43

Topicvaltas miatt ide megegyszer postolom:

" Akkor en varom:
Volkov és DZsolt
jelentkezeset...

(elutaztam Californiaba pár másodpercre...)"

#10 Felhasználó inaktív   csipu 

 • Újonc
 • Pipa
 • Csoport: Alkalmi fórumtag
 • Hozzászólások: 44
 • Csatlakozott: --

Elküldve: 2007. 04. 11. 20:45

egyuttes post miatt FJANI kimaradt, korrigaltam.

Régi reges:
Volkov
DZsolt
weihe
Buga_Laci

Új reges:
katzjam
rlph
Cray-Z
szedavid
FJANI

#11 Felhasználó inaktív   TOZ 

 • Újonc
 • Pipa
 • Csoport: Alkalmi fórumtag
 • Hozzászólások: 45
 • Csatlakozott: --

Elküldve: 2007. 04. 11. 20:45

Idézet: Krinyo - Dátum: 2007. ápr. 11., szerda - 19:42

Fel ora volt osszedobni, nem nagy cucc. Inkabb azon gondolkodom, mivel lehetne meg boviteni...

Krinyo

PS: alairasokban erdemes modositani a linket erre, arra a rovid idore, amig ujra meg nem lesz az 50+ oldal... :D

Lehetne irni a faq-ban a vizummentes USAbeli utazasok jotekony hatasarol... esetleg...

#12 Felhasználó inaktív   Hülyesamu 

 • Törzsvendég
 • PipaPipaPipa
 • Csoport: Fórumtag
 • Hozzászólások: 1.006
 • Csatlakozott: --

Elküldve: 2007. 04. 11. 20:45

Idézet: Krinyo - Dátum: 2007. ápr. 11., szerda - 21:42

mivel lehetne meg boviteni...

Ékezetes betűkkel.

#13 Felhasználó inaktív   asbi 

 • Újonc
 • Pipa
 • Csoport: Alkalmi fórumtag
 • Hozzászólások: 62
 • Csatlakozott: --

Elküldve: 2007. 04. 11. 20:50

Ez az előteszt :p Aki ékezetek nélkül nem tudja értelmezni az nem érdemli meg :p

#14 Felhasználó inaktív   Hülyesamu 

 • Törzsvendég
 • PipaPipaPipa
 • Csoport: Fórumtag
 • Hozzászólások: 1.006
 • Csatlakozott: --

Elküldve: 2007. 04. 11. 20:51

Akkor én is határeset vagyok: borzasztóan zavaró. Tiszta mák, hogy én még akkor kaptam routert, amikor még nem  volt FAQ.

Hogy ne legyen félreértve: én is. :)

Szerkesztette: Hülyesamu 2007. 04. 11. 20:59 -kor


#15 Felhasználó inaktív   asbi 

 • Újonc
 • Pipa
 • Csoport: Alkalmi fórumtag
 • Hozzászólások: 62
 • Csatlakozott: --

Elküldve: 2007. 04. 11. 20:53

nem kell megsértődni :) szmájlik is voltak ám ;)

#16 Felhasználó inaktív   NH3CL 

 • Újonc
 • Pipa
 • Csoport: Alkalmi fórumtag
 • Hozzászólások: 26
 • Csatlakozott: --

Elküldve: 2007. 04. 11. 20:56

Én is makker vagyok. Reggel kaptam meghívót. Már úton van a dobozkám. Haver is kapott meghívót és majd nyomatjuk a Wi-Fi-t a népnek a környéken, meg egymás közt is :D
FON FAQ ÉS IGÉNYLÉS------------KATT RÁ!!!

#17 Felhasználó inaktív   _kisember_ 

 • Törzsvendég
 • PipaPipaPipa
 • Csoport: Fórumtag
 • Hozzászólások: 692
 • Csatlakozott: --

Elküldve: 2007. 04. 11. 21:00

Megjavult a guglimél pop3 hozzáférése fonerán keresztül.

#18 Felhasználó inaktív   evone 

 • Őstag
 • PipaPipaPipaPipaPipa
 • Csoport: Fórumtag
 • Hozzászólások: 13.368
 • Csatlakozott: --

Elküldve: 2007. 04. 11. 21:01

krinyo, nem lehetne hogy faq minden oldalon latszodjon? a vegen egy kis rovid  osszesitessel? :/ mert igy senki nem fog visszaolvasni csak 'eniskerhetekegyeeeeeeeeeetmercukiapofikaaaaam' ozni, aztan ha ugyse olvassa el annak nem adunk meghivot, ilyen egyszeru, aki kepes olvasni az kap, aki nem az nem kap, es nem kell ide semmien huje varakozas ido blabla

Szerkesztette: evone 2007. 04. 11. 21:02 -kor

macbook air 2014

#19 Felhasználó inaktív   Krinyo 

 • Őstag
 • PipaPipaPipaPipaPipa
 • Csoport: Fórumtag
 • Hozzászólások: 13.253
 • Csatlakozott: --

Elküldve: 2007. 04. 11. 21:05

Sajnos nem tudom ezt megoldani. :( Csinalom az ekezesitest.
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#20 Felhasználó inaktív   Primary 

 • Senior tag
 • PipaPipaPipaPipa
 • Csoport: Fórumtag
 • Hozzászólások: 3.396
 • Csatlakozott: --

Elküldve: 2007. 04. 11. 21:08

Lassan én is beszállok a dologba!
Csak az a baj, hogy vidéken nem igen van. Még.
De segítek (majd) rajta!

Téma megosztása:


 • (137 Oldal)
 • +
 • 1
 • 2
 • 3
 • Utolsó »
 • Nem indíthatsz témát.
 • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó