Idézet: hybris - Dátum: 2005. jan. 7., péntek - 2:32
a mac pedig meregdraga.
Ja es mellesleg mac4ever.
Mar egyre inkabb nem meregdraga szerintem. Az iBook 269 000, G5-ot most tudok dual 1.8-ast 400 ert, dual 2 gigast 500 ert, iMac 340 000, es elvileg most jon ki egy monitor nelkuli gep ami cirka 137 000 forint lesz itthon. Brutto arakat irtam. Ja majd el felejtettem, a 20"- es Cinema Display olcsobb mint a PC-s gyartoke, es termeszetesen ez jo PC-hez is Machez is.
Persze az arakat ne a dzsunka tesco gazdasagos PC-kell hasonlitsuk ossze, hanem Brand gepekkel, es ne felejtsuk el, hogy az Apple gepek OS X-el erkeznek egy rakas beepitett elegge szinvonalas progival, a bekapcsolas utan max egy Office-t meg egy Photoshopot kell felrakni, es hasznalhatod a gepet. El lehet felejteni a virusokat spyware-eket, nem kell aggodni, nem kell ujratelepitgetni a gepet fel evente, hanem csak mukodik, raadasul en azt erzem, hogy kapok is valamit a penzemert, mert az OS X mar most fenyevekkel a win elott jar, marciusban mar Tiger lesz, es havonta jonnek az oprendszerhez a frissitesek. Microsoftnak masfel ev kell egy Service pack 2-hoz, ami gyakorlatilag csak a lukakat tomkodi...
Netbeallitas: bedugod, es mukodik. Aki meg egy chellot nem tud beallitani, annak inkabb ne kelljen szamitogep
Es igen Mac4ever