HWSW Informatikai Kerekasztal: Apple Mac OS X - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (133 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Apple Mac OS X

#1791 Felhasználó inaktív   Moby 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 21. 14:09

Idézet: SFIJ - Dátum: 2005. jan. 21., péntek - 9:39

H.Andras. Az apple szendekai szerint ez egy masodgep, amolyan szorakoztato eszkoz, stb. Namost van mar HDCAm $1500 korul is. Nota bene mi van, ha a juzernek mar van ilyen kameraja. Tod az a legsiralmasabb az egeszben, hogyha
- nem laptop vinyo lenne benne
- nem RV200 VPU hanem mondjuk RV350
akkor nem lenne egy jujjdenagyetvasz a HD vagasa sem, legalabbis en R9700Pro-val mar szinte fajdalommentesen tudok HDt vagni AXP3200-as gepen avid xpress pro hd-vel.

No igen, viszont ez sw oldali támogatás nélkül szinte édesmind1, namost hogy ez hogy működik pl. egy final cut express HD-ben, az azért kérdéses, pc-s fronton is vannak még itten gondok (mondjuk ott legalább van ilyen). A vinyó az fájó pont lesz idővel mindenkinek, bármennyire is tervezett a felhasználás, nem csak ilyen szempontból, bár ez is olyan dolog, hogy élek én ettől szűkebb konfigokon is időnként, és már nem fáj annyira :) Itt a problema az lesz, hogy a mini a switcherek gépe lesz, azok meg verni fogják az asztalt emiatt. A másik, hogy időnként felvillan bennem az a kép, hogy ez pl. ott lesz nagyon éles, amikor a nagytestvér kidobja a dual G5 + vmi RV4xx alapú játszóházát, amire a buheragépzet pár hónap után felvarázsolja a tigrist, mindezt egy kismini árán :D Persze ez csak vicc, de lesznek ilyen elgondolások :)

#1792 Felhasználó inaktív   [rook] 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 21. 14:25

Valaki meg tudná nekem mondani, hogy miért is birtokolja a HDSys a kizárólagos Apple-képviseleti jogokat? Egyrészt az Apple helyében régen kivágtam volna őket, mint macskát (sales überall, ugyebár); másrésze nem hiszem el, hogy nem tud/akar egy másik forgalmazó sem jobb ajánlatot tenni náluk. Igaz pirinyó piac a honi, de ha még kézifékkel is kell lejtőn fölfelé mennie...

Véletlenül felkukkantottam a honlapjukra és biz'isten: szégyelltem magam. Még másolni sem tudnak normálisan? Tisztára "Where do yo want to go today?"-feeling, 1995.  :D Nevettséges: Classic-OS ikon, felsőoktatási program (teljesen valóságos) :( , vagy mi is az az Architecture???
Az ilyen "életszagú" példák meg egyszerűen sírógörcsöt okoznak.

Most hülye vagyok, vagy csak annak néznek?  :think:
Lehet, hogy nekem vannak fura gondolataim, de egy étteremről is, ahol ótvar a helyiség, nehezen tudom elhinni, hogy a kajájuk jobb lesz... Vagy túlságosan elhittem a marketingórán a "fogyasztócentrikus gondolkodás" és "igényes igénykielégítés" c. meséket? Ne má, hogy nem lehet egy usa-beli marketing-nagyhatalmat idehaza is pumpálgatni, olcsón, de minőségileg!

#1793 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 21. 14:40

Idézet: Moby - Dátum: 2005. jan. 21., péntek - 14:09

ez pl. ott lesz nagyon éles, amikor a nagytestvér kidobja a dual G5 + vmi RV4xx alapú játszóházát, amire a buheragépzet pár hónap után felvarázsolja a tigrist, mindezt egy kismini árán :D Persze ez csak vicc, de lesznek ilyen elgondolások :)

moby ez nem plauzibilis. gy dual ready G5 CPU modul kb a mini aranak a 2x-ese :D
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#1794 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 21. 14:42

Idézet: [rook] - Dátum: 2005. jan. 21., péntek - 15:25

Ne má, hogy nem lehet egy usa-beli marketing-nagyhatalmat idehaza is pumpálgatni, olcsón, de minőségileg!

Lehetne, csak sz4rnak bele... :(
Azért mert idehaza nyüzsögnek a kukabúvárok. Kicsi piac - kis foci ahogy mondani szokták. :)

Kicsi a piac, ergó nem tudsz elég gépet eladni ahhoz, hogy visszajöjjön az "igényes" marketing és a reklámra szánt összeg ára.
Tehát kevés pénzed marad a marketingre és a reklámra.
Mi következik ebből: nem tudod megfizetni a profit/profi reklámcéget... marad a kukabúvár önjelölt grafikus aki a kosztpénzből vásárolt otthoni PC-jével és a helyi 300+ÁFA SMS ellenében letöltött FTP-ről verbuvált Korellel összehozza neked a reklámot oldalanként kétezeré'.

Hát ezért tartunk itt.
RDaneel_hu

#1795 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 21. 14:45

Idézet: [rook] - Dátum: 2005. jan. 21., péntek - 14:25

Valaki meg tudná nekem mondani, hogy miért is birtokolja a HDSys a kizárólagos Apple-képviseleti jogokat? Egyrészt az Apple helyében régen kivágtam volna őket, mint macskát (sales überall, ugyebár); másrésze nem hiszem el, hogy nem tud/akar egy másik forgalmazó sem jobb ajánlatot tenni náluk. Igaz pirinyó piac a honi, de ha még kézifékkel is kell lejtőn fölfelé mennie...

Véletlenül felkukkantottam a honlapjukra és biz'isten: szégyelltem magam. Még másolni sem tudnak normálisan? Tisztára "Where do yo want to go today?"-feeling, 1995.  :D Nevettséges: Classic-OS ikon, felsőoktatási program (teljesen valóságos) :( , vagy mi is az az Architecture???
Az ilyen "életszagú" példák meg egyszerűen sírógörcsöt okoznak.

Most hülye vagyok, vagy csak annak néznek?  :think:
Lehet, hogy nekem vannak fura gondolataim, de egy étteremről is, ahol ótvar a helyiség, nehezen tudom elhinni, hogy a kajájuk jobb lesz... Vagy túlságosan elhittem a marketingórán a "fogyasztócentrikus gondolkodás" és "igényes igénykielégítés" c. meséket? Ne má, hogy nem lehet egy usa-beli marketing-nagyhatalmat idehaza is pumpálgatni, olcsón, de minőségileg!

azert erzik ok is, ott usakiaban hogy szar van a palacsintaban. feldobtak asszem a multheti hvgben egy hirdetest, hogy keresnek sales/marketingest akinek fullos ralatasa van a magyar PC/Multimedia piacra. Eleg szep volt a wishlist...

#1796 Felhasználó inaktív   n.drews 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 21. 14:46

Még a korábbi kérdésemre találtam választ a megfelelő helyen (is):

magyarított OsX

Berakom ide a linket, hátha mást is érdekelne...
A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek  tovább.

#1797 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 21. 14:47

Idézet: [rook] - Dátum: 2005. jan. 21., péntek - 15:25

Valaki meg tudná nekem mondani, hogy miért is birtokolja a HDSys a kizárólagos Apple-képviseleti jogokat? Egyrészt az Apple helyében régen kivágtam volna őket, mint macskát...

Egyébiránt tudtommal nincs a HDSYS-nek kizárólagossága az Apple termékekhez.
Ahhoz túl kevés Mac-et adnak el itthon.
RDaneel_hu

#1798 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 21. 14:50

HDSYS.hu - A Weboldal.

Hát enny1.
Gratula.
RDaneel_hu

#1799 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 21. 14:54

Idézet: RDaneel_hu - Dátum: 2005. jan. 21., péntek - 14:50

HDSYS.hu - A Weboldal.

Hát enny1.
Gratula.

hat tenyleg el lehetne mondani nekik, hogy jelenleg tobb darab ingyenes turnkey portalszofer letezik mar :D

#1800 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 21. 15:05

András! Szép Dezső cicád van! :)
macbook air 2014

#1801 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 21. 15:41

SFIJ csak neked csinaltam par HD videoval kapcsolatos screenshotot :)

Final Cut tobb layer

Ez Final cut pro HD ben tobb leyer, transparent layerekkel.

Motion HD durva

Ez meg az uj Motion kompozitalo progi, ez kihasznalja mar a core image-en keresztul a videokartyat, lathato is a dockon, hogy harmad annyi CPU idot hasznal mint a Final Cut Pro, raadasul realtime 25 fps mellett huzogathatom az osses effektet, csak a project elkeszultevel kell kirenderelni az egeszet, amibe ugyanugy belesegit a videokartya. Nem piti cucc.

mozgas kozben a Motion hd anyag

termeszetesen lekicsinyitettem a videot, nem 1080 ban raktam fel :)

Szerkesztette: H.Andras 2005. 01. 21. 15:42 -kor

#1802 Felhasználó inaktív   Moby 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 21. 16:32

Idézet: SFIJ - Dátum: 2005. jan. 21., péntek - 14:40

moby ez nem plauzibilis. gy dual ready G5 CPU modul kb a mini aranak a 2x-ese :D

Vicc vót mesterem :) Viszont ha igaz ha ppc váz és teszemazt hardveroldalon nem lesz nagyon kopasz, akkor gyaníthatóan látni fogunk még azon alma logot (a gazdit ismerve az exploitokat meg is előlegezem), de ez tényleg csak a bohóckodás része...

H.András: HD nem HD, a motion-nél 9200 meg sincs említve, szal ha ez igaz, valszeg nem ez lesz a minisek kedvenc software (az 1 dolog hogy egyébként sem).

#1803 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 21. 16:43

Es miert PDF, ha JPG is lehetne? :omg:

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#1804 Felhasználó inaktív   Zoch 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 21. 16:45

Azt mondjátok meg, hogy a HDSys-nél miért 106900+25% áfa a LaCie ElectronBlue 19 monitor, és Ausztriában miért 90000+osztrák áfa? :reklamacio:  :omg:  :mad:

#1805 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 21. 16:49

Idézet: Moby - Dátum: 2005. jan. 21., péntek - 15:32

Vicc vót mesterem :) Viszont ha igaz ha ppc váz és teszemazt hardveroldalon nem lesz nagyon kopasz, akkor gyaníthatóan látni fogunk még azon alma logot (a gazdit ismerve az exploitokat meg is előlegezem), de ez tényleg csak a bohóckodás része...

H.András: HD nem HD, a motion-nél 9200 meg sincs említve, szal ha ez igaz, valszeg nem ez lesz a minisek kedvenc software (az 1 dolog hogy egyébként sem).

Motionnek 6800 Geforce kell, egy szoval nem mondtam, hogy ezek minin menni fognak :)

#1806 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 21. 16:52

Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. jan. 21., péntek - 15:43

Es miert PDF, ha JPG is lehetne? :omg:

Krinyo

Mer mindig elfelejtem, hogy lamma windows usereknek problemas a pdf, nekem meg alapbol abba menti a screenshotot amiket csak radobaltam reflexbol az iDiskre :)

#1807 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 21. 16:59

Idézet: Zoch - Dátum: 2005. jan. 21., péntek - 17:45

Azt mondjátok meg, hogy a HDSys-nél miért 106900+25% áfa a LaCie ElectronBlue 19 monitor, és Ausztriában miért 90000+osztrák áfa? :reklamacio:  :omg:  :mad:

Mert f4sz0k.  :p  ;)
RDaneel_hu

#1808 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 21. 17:10

Kép

Kép

Kép
RDaneel_hu

#1809 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 21. 17:18

Idézet: H.Andras - Dátum: 2005. jan. 21., péntek - 16:52

Mer mindig elfelejtem, hogy lamma windows usereknek problemas a pdf, nekem meg alapbol abba menti a screenshotot amiket csak radobaltam reflexbol az iDiskre :)

Nem problemas a pdf, de mi a kepeket kepnek es nem doksinak szoktuk elmenteni... :)

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1810 Felhasználó inaktív   playback 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 21. 17:28

foleg h a jpg kicsi
- I beat the shit out of some kids today. [...] It made me feel good about myself. It was like I did something constructive with my life.

Postmodern cultural critique has fried my brain. I have no soul left. I am a sad, cold, evil, twisted person.

Téma megosztása:

• (133 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.