Idézet: n.drews - Dátum: 2005. jan. 27., csütörtök - 11:19
Miért, a "PC-s társadalom"-ban nincsenek ilyen emberek? Mindenütt találni ellenszenves emberkéket, ez szgépes platformtól, sőt születéstől, bőrszíntől, hajszíntől, stb.

független dolog... EZért még vehetsz Mac-et

Hogyismondjam senki sem kaptalan, de amirol Samott beszel az tendenciozus. Amikor megnyilt az els MACes topik meg anno az iNterNeTTo-n mar az elejen 'fostalicska PC', 'agyatlan debil PC-userek' volt a kezdetben megutott hangnem. El kell mondani es ezt sajnos nem tudjatok tagani, hogy a magyar MAC userek kemeny magjabol sut a PCsek-kel szembeni zsigeri gyulolet. Okaira most nem ternek ki, mert irrevelans. Namost az, hogy ez ellenreakciokat valt ki, hat ez vanik. Sajat peldamat tudom csak felhozni, leven hogy az elso OSX-es topikot meg en nyitottam anno es jott a kemeny mag engem is betamadni, mert 'nem a megfelelo' iranybol jottem. az hogy anno beszalltam a hintaba es fogadatlan prokatorom is akadt

okozta a kerdeses topic halalta majd vegul is a bezarasat.
Ami a mini-t illeti. Igenis benne van a pakliban, sot realis problema, hogy bizony 1ev mulva ez a gep komolyan el fog avulni ezt tobben is erezzuk, sot mar ma is keveske arra nezvest, hogy az OSX merre halad. Nota bene engem nem erint a dolog, mert en tudom hogy mi az az 1 darab dolog amire hasznalni fogom, raadasul ugyis batcheket fogok csak rajat futtani, de bizony aki most 2.4Gigas penyarol vagy axp3200+-rol ul at, annak mellbevago lesz a szerenyebb teljesitmeny, hogy nincs 5.1-es audio, nincs spdif in/out, stb, stb, stb...