HWSW Informatikai Kerekasztal: Bittorrent II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Bittorrent II.

#1581 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 01. 22:01

Idézet: The Hitman - Dátum: 2007. okt. 1., hétfő - 22:58

Oink-on,Trancetrafic-on is valahogy tudják szűrni a több acc.-ot egy ip-ről

És ez bizonyított is?  :think:

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#1582 Felhasználó inaktív   The Hitman 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 01. 22:03

Bizony! :rolleyes:
"The Best There Is! The Best There Was! The Best There Ever Will Be!" - Bret "The Hitman" Hart

"...The biggest dreams can still come true." - Bret "The Hitman" Hart

#1583 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 01. 22:13

Idézet: The Hitman - Dátum: 2007. okt. 1., hétfő - 23:03

Bizony! :rolleyes:

Rövid, tömör, és velős válasz... esetleg bővebben?  :)

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#1584 Felhasználó inaktív   The Hitman 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 01. 22:18

Az elég bő hogy mind a két acc.-ot törölték?Jah és már kezdő oldalon azt írják hogy multi acc. és az arány javítok progik miatt törlik a felhasználókat.
"The Best There Is! The Best There Was! The Best There Ever Will Be!" - Bret "The Hitman" Hart

#1585 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 01. 22:21

Idézet: mexel - Dátum: 2007. szept. 30., vasárnap - 20:02

A végtelen jól megszívatta anyukámat. Amióta az új oldal van, nem tudott belépni a régi nickjével, azt írta, nincs ilyen felhasználó. Az én nickemet használja azóta, én nem értem rá torrentezni. Most viszont jött neki egy levél, hogy mivel 8 hete nem lépett be, törölték. Ilyenkor már semmit sem lehet csinálni ugye?
Érdekes a rendszer. Nyűg vagyok, mert jó volt az arány is, nagyon sok le és feltöltéssel, rendszeresen láétogatva.

Erre senki sem tud megoldást? Nyugodtan felejthetem már ezt az acc-ot?

#1586 Felhasználó inaktív   The Hitman 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 01. 22:25

Idézet: mexel - Dátum: 2007. okt. 1., hétfő - 22:21

Erre senki sem tud megoldást? Nyugodtan felejthetem már ezt az acc-ot?

Sztem azzal már nem lehet semmit csinálni, de küldj egy pm-et a staffnak hátha tudnak vmit csinálni.Bár kétlem de egy próbát megér.

#1587 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 01. 22:29

Idézet: The Hitman - Dátum: 2007. okt. 1., hétfő - 23:18

Az elég bő hogy mind a két acc.-ot törölték?Jah és már kezdő oldalon azt írják hogy multi acc. és az arány javítok progik miatt törlik a felhasználókat.

Hát akkor ők tudnak valamit, amit mi nem. Mondjuk ha két felhasználó rendszeresen ugyanarról a címről lép be az oldalra, és ugyanonnan is kapcsolódik a trackerhez, az már kissé gyanús lehet... és lehet, hogy ők nem szaroznak ilyen esetben, kiakják mindkettőt, és jól van. Hogy a különféle arányjavító programokat is tudják szűrni... ez megint picit elgondolkoztató.  :think:

Idézet

[link]

#1588 Felhasználó inaktív   Hippo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 02. 06:37

Idézet: The Hitman - Dátum: 2007. okt. 1., hétfő - 22:58

Oink-on,Trancetrafic-on is valahogy tudják szűrni a több acc.-ot egy ip-ről, és rögtön törik mind a 2 acc-ot. Nem csak a jobbik acc.-ot törlik!

Ez hogy van??

Szvsz azt törölnek akihez kedvük van.. velem eljátszották..rajtam kívül senki nem használta az accom, csalni nem szokásom, 3.5-ös arányom volt aztán egyszer csak mikor fellépnék BANNED..
Pioneer DEH-P3630MP hungarian user manual-t keresek!

#1589 Felhasználó inaktív   opakos 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 02. 10:01

oink nem foglalkozik a felhasználók lelkivilágával... valóban kivagdosnak akkor, ha többször egy ip alól lépsz be és töltesz különböző accokkal... vagy ha egy accra egy időben több helyről jelentkezel be (főleg, ha más országból :D )
elég rendesen szórják a felhasználókat, bitmetv-n szintúgy... egész meghívó-meghívott hálózatot kivághatják egy csalásért... :)

@mexel: privi rám egy nickkel és megoldjuk :)

#1590 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 02. 11:49

Idézet: opakos - Dátum: 2007. okt. 2., kedd - 11:01

oink nem foglalkozik a felhasználók lelkivilágával... valóban kivagdosnak akkor, ha többször egy ip alól lépsz be és töltesz különböző accokkal... vagy ha egy accra egy időben több helyről jelentkezel be (főleg, ha más országból :D )
elég rendesen szórják a felhasználókat, bitmetv-n szintúgy... egész meghívó-meghívott hálózatot kivághatják egy csalásért... :)

Persze az már másik kérdés, hogy ez miért jó az oldalnak. Végülis elveszít egy csomó felhasználót (nagy részüket szerintem oktalanul rúgják ki), max. annyi, hogy úgy tűnik, milyen elit dolog oda bejutni, és bent maradni.

Idézet

[link]

#1591 Felhasználó inaktív   The Hitman 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 02. 12:33

Mondjuk nem vmi egyszerű bekerülni...

#1592 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 02. 12:38

Idézet: opakos - Dátum: 2007. okt. 2., kedd - 11:01

@mexel: privi rám egy nickkel és megoldjuk :)

Ment privi, és addig is köszi!

#1593 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 02. 12:46

Idézet: The Hitman - Dátum: 2007. okt. 2., kedd - 13:33

Mondjuk nem vmi egyszerű bekerülni...

Rohadtul zárt oldalakat azért sem értem, mert részben magukkal tolnak ki, mert kevesebb lesz az anyag. Arról nem is beszélve hogy lehetnek jó seederek, ha nincs, aki letöltsön (vagy kevesen).
Persze ebbe mondjuk biztosan a presztízs is bejátszik... bejutni, és bentmaradni... fel lehet vele vágni a haverok elött.  :)

Idézet

[link]

#1594 Felhasználó inaktív   ReeChee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 02. 13:13

Idézet: Nevergone - Dátum: 2007. okt. 2., kedd - 13:46

Rohadtul zárt oldalakat azért sem értem, mert részben magukkal tolnak ki, mert kevesebb lesz az anyag. Arról nem is beszélve hogy lehetnek jó seederek, ha nincs, aki letöltsön (vagy kevesen).
Persze ebbe mondjuk biztosan a presztízs is bejátszik... bejutni, és bentmaradni... fel lehet vele vágni a haverok elött.  :)

DC-s időkben volt egy ilyen HUB.
Nem is tudom már igazán mi volt a neve.
A lényeg, hogy olyannyira elitek voltak a srácok, hogy szinte nem járt oda senki.
(iszonyat megosztás kellett, meg extra szigorúak voltak)

Aztán a "diákszállós" HUB-on meg tombolt a jólét ezerrel  :Đ

Ugyanez van torrentnél kicsit, meg FTP-ben.
Aki bejut egy FTP-re az már király, a többiek hülyék. (szerinte)
<b>OO = [||] [||] = OO </b>   Kereklámpás BMW M3 Forever!
Mielőtt bármit kérdezel >> <a href='http://www.google.com' target='_blank'>Google</a>      Ha bármi baj van >> Cserélj tápot!
Konfig: X2 5600+, 4096 MB GEIL DDR-II 800, OCZ Vertex 30GB, Asus 8800GT 512MB, Samsung 913N 19" TFT - 8ms
<i><b>Failure is a "Postponed Success"</b></i>

#1595 Felhasználó inaktív   opakos 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 02. 13:18

mondjuk egy ftp-nél annyiban más a helyzet, hogy ott az üzemeltető általában vállalja, hogy el is látja tartalommal azt... plusz megvannak azok akik még kitöltik tartalommal (esetleg kredites, de zárt ftpről beszélünk)... tehát nem egy kategória egy fájlcserélő hálózattal... és így már érthetőbb a kis zárt közösség, nem egyszerű dolog ftp-n kiszolgálni akár már cak pár száz embert is...

torrentnél ezért is más a dolog... viszont pl. oink megteheti, hogy bacik a felhasználóira (Registered Users    186,409) ugyanis annyian használják az oldalt aktívan, annyian töltenek fel torrentet, hogy tisztában vannak a saját erejükkel (mmint a staff az oldaléval) és a legtöbb ember akit töröltek (persze van aki megsértődik) vissza akar kerülni, hiszen elképesztő a tartalma... ez egy magyar vagy esetleg csak egy kisebb külföldi oldal esetén már nem működne, elfogy a felhasználó, elidegenednek az emberek... ésatöbbi...

mexel: ment válasz :)

Szerkesztette: opakos 2007. 10. 02. 13:19 -kor

#1596 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 02. 13:26

Idézet

nem tudni, melyik ban... mert a sorozatban is kétféle van: jó-ban - rossz-ban
  :)

Idézet

[link]

#1597 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 02. 14:05

Idézet

1sttorrent oldalrol ki vannak tiltva a releaseim!!  NE tegye fel oda senki!

Az ilyen kinek jó valójában? Egyáltalán mi az értelme ennek a gyerekes "tiltogatásnak"? A nagyobb külföldi oldalakon is ez megy?  :think:

Ez majdnem olyan, minthogy "elvetted a homokozólapátomat, ezért nem kapod meg a dömpert"...  :omg:

Szerkesztette: Nevergone 2007. 10. 02. 14:06 -kor

Idézet

[link]

#1598 Felhasználó inaktív   The Hitman 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 02. 14:09

Sztem ez is jó magyar szokás, máshol nem tapasztaltam hasonlót. ;)

Egy időben a majomról tiltottak le jó pár release csapatot mert összevesztek a staff-al.

#1599 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 02. 14:15

Idézet: The Hitman - Dátum: 2007. okt. 2., kedd - 15:09

Sztem ez is jó magyar szokás, máshol nem tapasztaltam hasonlót. ;)

Egy időben a majomról tiltottak le jó pár release csapatot mert összevesztek a staff-al.

Hát aki ilyen releaset csinál, nem lehet sikeres ember. Mert ha valamelyik fizetne a másik félnek (a release készítője vs. torrent-oldal), akkor még megértem, hiszen anyagi dolgokról van szó. De így nem tűnik többnek, mint durcás gyerekek játékának.  :think:

Idézet

[link]

#1600 Felhasználó inaktív   The Hitman 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 02. 14:52

Manapság mindenkiből lehet releaser,régen azért kicsit más volt akkor kevesebb de jobb, minőségi releasek születtek mint a mai rohanó világban. Mert mindenki arra hajt hogy minél hamarabb kint legyen az ő általa készített cucc, és az szinte mindegy hogy milyen. Itt csak a gyorsaság számít, sztem ezért is van annyi nuked cucc.

Szerkesztette: The Hitman 2007. 10. 02. 14:57 -kor

Téma megosztása:

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.