HWSW Informatikai Kerekasztal: Call of Duty 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (143 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Call of Duty 4 Modern Warfare

#2681 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 27. 11:08

Én is a játékért játszom, ha játszom. De mostanában nem játszom.
A majdnem teljesen kész, de már egy ideje ismét félbehagyott mp_szeged map miatt is többen nyaggatnak.
Mondjuk jogosan.
Nem szándékozom kukába dobni a projektet, de a béta verzió közzétételének időpontja még bizonytalan. Ugyanis mostanában teljesen szét vagyok csúszva :tired:
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#2682 Felhasználó inaktív   FATEER 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 04. 04. 03:53

Én is szeretnélek egy kicsit nyaggatni, a cod4 -es mp_szeged miatt :) nem lenne-e kedved átt irni cod2-re is ?? egy kis vérfrissités nem ártana oda sem :) sött a letöltö oldal sem müködik:( pedig jól jönne a kárpátalja v3.
Az öregedés jele, hogy a reggeli merevedést a derekadban érzed !!

#2683 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 04. 09:40

Idézet: FATEER - Dátum: 2009. ápr. 4., szombat - 4:53

Én is szeretnélek egy kicsit nyaggatni, a cod4 -es mp_szeged miatt :) nem lenne-e kedved átt irni cod2-re is ?? egy kis vérfrissités nem ártana oda sem :) sött a letöltö oldal sem müködik:( pedig jól jönne a kárpátalja v3.

Nyaggathatsz ha jól esik.  :p 
Te is már azon kevesek közé tartozol, akik annyiszor fejbe lőttek, hogy már nem tudok haragudni rájuk  :Đ
Letöltőoldallal nemtom mi van, elméletileg minden jó, de mégse...
De a lényeg, hogy mire e sorokat olvasod, a kárpátalja v3 már ott csücsül a postaládádban. Jó játékot hozzá!
Kép

#2684 Felhasználó inaktív   FATEER 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 04. 04. 14:32

Idézet: Sendrov - Dátum: 2009. ápr. 4., szombat - 9:40

Nyaggathatsz ha jól esik.  :p 
Te is már azon kevesek közé tartozol, akik annyiszor fejbe lőttek, hogy már nem tudok haragudni rájuk  :Đ
Letöltőoldallal nemtom mi van, elméletileg minden jó, de mégse...
De a lényeg, hogy mire e sorokat olvasod, a kárpátalja v3 már ott csücsül a postaládádban. Jó játékot hozzá!

Hálás köszönetem a gyors segítségért !  :respect:  Reggeltem az sf alexandriára is, bár nem tudom mikor jártál ott utoljára, minden esetre hagytam üzenetet, ugyanis megváltozott az ip cim kaptam egy pb bant  a szerverre :( az uj ip cim 84.2.39.244:28961. Elnézést ha tilos lenne az ip cim megadása kezdö vagyok a forumosdiban :) A fejlövésekröl csak annyit, megbántam mindet amit neked osztottam ki  :D Ha eljutsz az uj mapnál arra a szintre, hogy cod2-re is átt ird akkor tiéd a szerver, csak szolj és szivesen tesztelek veled :D A cod4-esre meg majd felnézek, de csak akkor ha kideritem hol is fut az uj map :D

#2685 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 04. 18:37

Idézet: FATEER - Dátum: 2009. ápr. 4., szombat - 14:32

Hálás köszönetem a gyors segítségért !  :respect:  Reggeltem az sf alexandriára is, bár nem tudom mikor jártál ott utoljára, minden esetre hagytam üzenetet, ugyanis megváltozott az ip cim kaptam egy pb bant  a szerverre :( az uj ip cim 84.2.39.244:28961. Elnézést ha tilos lenne az ip cim megadása kezdö vagyok a forumosdiban :) A fejlövésekröl csak annyit, megbántam mindet amit neked osztottam ki  :D Ha eljutsz az uj mapnál arra a szintre, hogy cod2-re is átt ird akkor tiéd a szerver, csak szolj és szivesen tesztelek veled :D A cod4-esre meg majd felnézek, de csak akkor ha kideritem hol is fut az uj map :D

Majd biztos kiírja ide,hogy hol lesz a teszt, én is megyek tuti, :D csak még nem tudni a béta teszt dátumát, és a helyét sem, de már én is eléggé várom, h menjünk már hentelni Szegeden.... Én akkor is a Don-kanyar mapot sírom vissza a legjobban, mikor a pályán keresztbe osztogattuk néha a fejeseket, ami 200m-t jelent jobbesetben, pálya egyik végétől a másikig, és ez még nem is az átló  :eek:  :eek:

Free
Xfire & Steam : freemanhun88

Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...

#2686 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 04. 18:39

Húúú, de jó volt. :rolleyes:

#2687 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 05. 07:57

Idézet: Warton - Dátum: 2009. ápr. 4., szombat - 18:39

Jó, nekem tetszett, meg akk legalább még 1 helyen játszottunk Sendrovékkal, meg az SF törzsvendégekkel.... nekem tetszett :)

Free

Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...

#2688 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 05. 08:00

Idézet: FATEER - Dátum: 2009. ápr. 4., szombat - 15:32

Hálás köszönetem a gyors segítségért !

Nagyon szívesen! Szerver ip publikus dolog. Nincs vele gond. De a honlapotok nektek sem működik. Lehet, hogy az extra.hu-val van valami gáz?

Idézet: Warton - Dátum: 2009. ápr. 4., szombat - 19:39

:nevet:
Hogy őszinte legyek a don-kanyar mapban csak egyetlen jó dolog volt: A neve.
Egy csomó embert vonzott oda, akikkel azóta is fórumozok  :Đ
Kép

#2689 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 05. 08:34

A koncepció jó volt, csak túl nagy lett. 2 percen keresztül kikommandóztam magam a folyópartig, 3 percig úszkáltam a folyóban és amikor a másik parton kijöttem valaki képen lőtt. 5 percen keresztül nem történt velem semmi, csak mentem. Jó volt.

#2690 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 06. 17:06

Szerk.: Punkbuster probléma megoldva...

Szerkesztette: N0zer0 2009. 04. 06. 17:09 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#2691 Felhasználó inaktív   FATEER 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 04. 09. 16:49

Idézet: Sendrov - Dátum: 2009. ápr. 5., vasárnap - 8:00

Nagyon szívesen! Server ip publikus dolog. Nincs vale pond. De a honlapok nektek sem működik. Lehet, hogy az extra.hu-val van valami gáz?

:nevet:
Hogy őszinte legyek a don-knabe mapban csak egyetlen jó dolog volt: A neve.
Egy csomó embertvonzott oda, akikkel azóta is fórumozok  :Đ

Az extra.hu bisztosan müködik, csak tomika-pc ugy gondolta ha nincs nem kell vele foglalkozni ezért törölte :) bár egy jóadag bosszúállás is volt a dologban (lelke rajta) :). Tavaj nyáron teljesen szétt széledt a fiatalság, uj izgalomra vágytak egyesek ( tisztelet a kivételnek ) haxos cfg, wh, aim, anyázás minden mennyiségben adrenalint fokozni a végtelenségig, ( kétéve ezek ellen küzdök, de ugy látszik szélmalomharcot vivok ). A magam részéröl én a játék öröméért és a jó társaság kedvéért csinálom. A megmaradt tagok mind az idösebb generációhoz tartoznak, ki is tartanak a szerver melett, mert van bennük lojalitás és kitartás, persze az is igaz szabad országban élünk és mindenki ott játszik ahol akar. Honlapot 4-5 fönek nem érdemes fenntartani, beszélgetni és segítséget kérni és nyujtani tökéletesen megfelel az msn és az x-fire. Kifogok kapni a forum inditójátol mert ez cod4-re lett létrehozva, bár ugy veszem észre áttmentünk nosztalgiába :) Nálam jó ideig csak Magyar mapok voltak fönn Budapest, Pécs, Kárpátalja, Szent István, Donkanyar, mindet szeretem és az a célom ujból fenn legyen az összes, csak ez az ip cim váltás nem tett jót a szerver látogatottságnak. :)

#2692 Felhasználó inaktív   FATEER 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 04. 09. 17:01

Idézet: Warton - Dátum: 2009. ápr. 5., vasárnap - 8:34

A koncepció jó volt, csak túl nagy lett. 2 percen keresztül kikommandóztam magam a folyópartig, 3 percig úszkáltam a folyóban és amikor a másik parton kijöttem valaki képen lőtt. 5 percen keresztül nem történt velem semmi, csak mentem. Jó volt.

LooL én csak vizibivajoknak hivtam a vizben fetrengöket, de jonagyokat lehetett beszélgetni két összecsapás között :)

#2693 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 10. 07:09

Van itt COD2-es topik is, évekig fórumoztunk ott rendszeresen. Írtam oda cod2 ügyben. Klikk IDE

Idézet: FATEER - Dátum: 2009. ápr. 9., csütörtök - 17:49

... A magam részéröl én a játék öröméért és a jó társaság kedvéért csinálom. A megmaradt tagok mind az idösebb generációhoz tartoznak, ki is tartanak a szerver melett, mert van bennük lojalitás és kitartás... :)

Van itt még pár hasonló felfogásban játszó játékos... Aliennel, Wartonnal, Dr. Freeman-nel már évek óta osztjuk ezt a véleményt. Anno az [SF]Alexandrián játszottunk egymással legtöbbször... mi sem tűrtük a trágár beszédet és a csalást.
Kép

#2694 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 22. 22:02

LEcsúszott ez a totyik, pedig mostanában nagoyn jólkat gémelek vele onlány, még ha nem is olyan stattal mint amilyennel kéne..... a Harcosok klubján szoktam lenni, nagyon faintos meg takaros kis szeró, eléggé összeszokott meg már törzsvendégekből is álló kis társaság jár oda, de nem mindí van tele lehet jönni báztran oda is, vagy ha cask vki kedvet kapő vegyen fel x-fire- és mehetünk bármewlyik másik szeróra is akár,.... v CoD 2, az sem áll messze :) :)

Free

Szerk.: Sendrov, mikorra várható béta teszt?? már csak azért is, mer tnemsokráa vizslaidőszak, aztán legkevésbé erre lesz időm sajnos, de a bétáról meg nem kaarok lemaradni..... :rolleyes:

Szerkesztette: Dr. Freeman 2009. 04. 22. 22:03 -kor

#2695 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 01. 12:38

Hali, tudja valaki, hogy miként lehet beállítani azt, hogy SPECTATOR modban lehessen mozogni (repkedni) a pályán?
Valahogy biztosan lehet, mert láttam olyan cod4 videót, ahol spectatorban mozgott a felvétel.

Freeman: mp_szeged mappal komoly gondjaim vannak. A videón látható verzióhoz képest már sokkal részletesebb, jobban kidolgozott a map, de valamiért nem tudom lefordítani a compile toolssal  :mad: Valahol valami hiba van a mapon,  :think: de képtelen vagyok diagnosztizálni, hogy mi. Tiszta ideg vagyok miatta, elhiheted.  :reklamacio:
Kép

#2696 Felhasználó inaktív   ALIEN - no sound 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 04. 08:58

Sendov: szerver indításánál kell beállítani a spectator tipusát. Ha "FREE"-re állítod, akkor lehet repkedni.

#2697 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 04. 11:06

szerintem azt már próbáltam, de mégse működött nálam...lehet a szerver cfg-jében átütöm manuálisan... :think:
Kép

#2698 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 04. 21:15

Idézet: ALIEN - no sound - Dátum: 2009. máj. 4., hétfő - 9:58

Sendov: szerver indításánál kell beállítani a spectator tipusát. Ha "FREE"-re állítod, akkor lehet repkedni.

Igazad van, ott kellett állítani, ahol mondtad, most már müxik a dolog, köszi.

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Kép

#2699 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 04. 23:05

Idézet: Sendrov - Dátum: 2009. máj. 4., hétfő - 21:15

Igazad van, ott kellett állítani, ahol mondtad, most már müxik a dolog, köszi.

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Nyámm nyámm nyámm, említettél valami fordítási gubancot, sok idő míg azt megleled?? :rolleyes:

Free

#2700 Felhasználó inaktív   ALIEN - no sound 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 05. 09:46

Amit látsz az le van fordítva szerintem. Mert ez nem szerkesző képe.

Téma megosztása:

• (143 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.