HWSW Informatikai Kerekasztal: Call of Duty 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (143 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Call of Duty 4 Modern Warfare

#2691 Felhasználó inaktív   FATEER 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 04. 09. 16:49

Idézet: Sendrov - Dátum: 2009. ápr. 5., vasárnap - 8:00

Nagyon szívesen! Server ip publikus dolog. Nincs vale pond. De a honlapok nektek sem működik. Lehet, hogy az extra.hu-val van valami gáz?

:nevet:
Hogy őszinte legyek a don-knabe mapban csak egyetlen jó dolog volt: A neve.
Egy csomó embertvonzott oda, akikkel azóta is fórumozok  :Đ

Az extra.hu bisztosan müködik, csak tomika-pc ugy gondolta ha nincs nem kell vele foglalkozni ezért törölte :) bár egy jóadag bosszúállás is volt a dologban (lelke rajta) :). Tavaj nyáron teljesen szétt széledt a fiatalság, uj izgalomra vágytak egyesek ( tisztelet a kivételnek ) haxos cfg, wh, aim, anyázás minden mennyiségben adrenalint fokozni a végtelenségig, ( kétéve ezek ellen küzdök, de ugy látszik szélmalomharcot vivok ). A magam részéröl én a játék öröméért és a jó társaság kedvéért csinálom. A megmaradt tagok mind az idösebb generációhoz tartoznak, ki is tartanak a szerver melett, mert van bennük lojalitás és kitartás, persze az is igaz szabad országban élünk és mindenki ott játszik ahol akar. Honlapot 4-5 fönek nem érdemes fenntartani, beszélgetni és segítséget kérni és nyujtani tökéletesen megfelel az msn és az x-fire. Kifogok kapni a forum inditójátol mert ez cod4-re lett létrehozva, bár ugy veszem észre áttmentünk nosztalgiába :) Nálam jó ideig csak Magyar mapok voltak fönn Budapest, Pécs, Kárpátalja, Szent István, Donkanyar, mindet szeretem és az a célom ujból fenn legyen az összes, csak ez az ip cim váltás nem tett jót a szerver látogatottságnak. :)
Az öregedés jele, hogy a reggeli merevedést a derekadban érzed !!

#2692 Felhasználó inaktív   FATEER 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 04. 09. 17:01

Idézet: Warton - Dátum: 2009. ápr. 5., vasárnap - 8:34

A koncepció jó volt, csak túl nagy lett. 2 percen keresztül kikommandóztam magam a folyópartig, 3 percig úszkáltam a folyóban és amikor a másik parton kijöttem valaki képen lőtt. 5 percen keresztül nem történt velem semmi, csak mentem. Jó volt.

LooL én csak vizibivajoknak hivtam a vizben fetrengöket, de jonagyokat lehetett beszélgetni két összecsapás között :)
Az öregedés jele, hogy a reggeli merevedést a derekadban érzed !!

#2693 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 04. 10. 07:09

Van itt COD2-es topik is, évekig fórumoztunk ott rendszeresen. Írtam oda cod2 ügyben. Klikk IDE

Idézet: FATEER - Dátum: 2009. ápr. 9., csütörtök - 17:49

... A magam részéröl én a játék öröméért és a jó társaság kedvéért csinálom. A megmaradt tagok mind az idösebb generációhoz tartoznak, ki is tartanak a szerver melett, mert van bennük lojalitás és kitartás... :)

Van itt még pár hasonló felfogásban játszó játékos... Aliennel, Wartonnal, Dr. Freeman-nel már évek óta osztjuk ezt a véleményt. Anno az [SF]Alexandrián játszottunk egymással legtöbbször... mi sem tűrtük a trágár beszédet és a csalást.
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#2694 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 22. 22:02

LEcsúszott ez a totyik, pedig mostanában nagoyn jólkat gémelek vele onlány, még ha nem is olyan stattal mint amilyennel kéne..... a Harcosok klubján szoktam lenni, nagyon faintos meg takaros kis szeró, eléggé összeszokott meg már törzsvendégekből is álló kis társaság jár oda, de nem mindí van tele lehet jönni báztran oda is, vagy ha cask vki kedvet kapő vegyen fel x-fire- és mehetünk bármewlyik másik szeróra is akár,.... v CoD 2, az sem áll messze :) :)

Free

Szerk.: Sendrov, mikorra várható béta teszt?? már csak azért is, mer tnemsokráa vizslaidőszak, aztán legkevésbé erre lesz időm sajnos, de a bétáról meg nem kaarok lemaradni..... :rolleyes:

Szerkesztette: Dr. Freeman 2009. 04. 22. 22:03 -kor

Xfire & Steam : freemanhun88

Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...

#2695 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 01. 12:38

Hali, tudja valaki, hogy miként lehet beállítani azt, hogy SPECTATOR modban lehessen mozogni (repkedni) a pályán?
Valahogy biztosan lehet, mert láttam olyan cod4 videót, ahol spectatorban mozgott a felvétel.

Freeman: mp_szeged mappal komoly gondjaim vannak. A videón látható verzióhoz képest már sokkal részletesebb, jobban kidolgozott a map, de valamiért nem tudom lefordítani a compile toolssal  :mad: Valahol valami hiba van a mapon,  :think: de képtelen vagyok diagnosztizálni, hogy mi. Tiszta ideg vagyok miatta, elhiheted.  :reklamacio:
Kép

#2696 Felhasználó inaktív   ALIEN - no sound 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 04. 08:58

Sendov: szerver indításánál kell beállítani a spectator tipusát. Ha "FREE"-re állítod, akkor lehet repkedni.

#2697 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 04. 11:06

szerintem azt már próbáltam, de mégse működött nálam...lehet a szerver cfg-jében átütöm manuálisan... :think:
Kép

#2698 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 04. 21:15

Idézet: ALIEN - no sound - Dátum: 2009. máj. 4., hétfő - 9:58

Sendov: szerver indításánál kell beállítani a spectator tipusát. Ha "FREE"-re állítod, akkor lehet repkedni.

Igazad van, ott kellett állítani, ahol mondtad, most már müxik a dolog, köszi.

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Kép

#2699 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 04. 23:05

Idézet: Sendrov - Dátum: 2009. máj. 4., hétfő - 21:15

Igazad van, ott kellett állítani, ahol mondtad, most már müxik a dolog, köszi.

Kép

Nyámm nyámm nyámm, említettél valami fordítási gubancot, sok idő míg azt megleled?? :rolleyes:

Free

Gigabyte GA-M52L-S3 lap | AMD Athlon X2 6000+@3.0GHz AM2 BOX | 2Gb RAM | Gainward 9429-BLISS HD 3850 512MB PCIE | Samsung SATA 500GB | Nemtommilyen CD-DVD RW | ...

#2700 Felhasználó inaktív   ALIEN - no sound 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 05. 09:46

Amit látsz az le van fordítva szerintem. Mert ez nem szerkesző képe.

#2701 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 05. 11:04

Idézet: ALIEN - no sound - Dátum: 2009. máj. 5., kedd - 10:46

Amit látsz az le van fordítva szerintem. Mert ez nem szerkesző képe.

Így van, ez egy lefordított verzió, de ebben az állapotban sajnos még nem béta érett.

A gond az, hogy a képen látott map már tovább van fejlesztve (utcák lezárása, háttérépületek véglegesítve, híd alatt grafitik, közvilágítás, oszlopok, táblák, jelzőlámpák, utcán több apró bizbasz stb).
És a mostani verzió az, amit nem tudok lefordítani.  :(
Kép

#2702 Felhasználó inaktív   ALIEN - no sound 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 05. 15:49

Hát, lehet egyszerűbb a régi mentett állástól újra megcsinálni, mint a hibát megtalálni.
Ez csak egy javaslat. Azért kitartás!

#2703 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 05. 15:58

Addig is míg megtalálod a pályában a hibát - a tegnapi MSN beszélgetésünk kapcsán - javaslom megtekintésre a következő oldalt: http://logout.hu/cikk/a_ganyolas_oromei_es...gei/teljes.html

:D

#2704 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 06. 09:42

Idézet: ALIEN - no sound - Dátum: 2009. máj. 5., kedd - 16:49

Hát, lehet egyszerűbb a régi mentett állástól újra megcsinálni, mint a hibát megtalálni.
Ez csak egy javaslat. Azért kitartás!

Nincs régi mentett állás. Van egy map, amit folyamatosan fejlesztek. A mostani verzióból csináltam egy másolatot és visszabutítottam már szinte a képen látható állapotig, de még mindig nincs meg, hogy hol került porszem a gépezetbe....
Kép

#2705 Felhasználó inaktív   ALIEN - no sound 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 10. 10:15

Rájöttem, mitől van a szétlőhető dolgok hiánya (dinyne, tv, képek...stb)
A promod a felelős érte. Tegnap Tomiékkal waroztam egyet, és war-hoz használják a promodot.
És profil függő a jelenség, mert ha csinálsz új profilt, akkor működik a szétlőhetőség, de ahogy elindítod a promodot, már nem.
És hiába törlöd a mod mappából, sajnos nem segít rajta...

#2706 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 10. 18:47

Akkor te már rendben vagy.
Most már nekem is meg kéne megtalálnom a mapos probléma okát...
Kép

#2707 Felhasználó inaktív   ALIEN - no sound 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 11. 09:03

Idézet: Sendrov - Dátum: 2009. máj. 10., vasárnap - 18:47

Akkor te már rendben vagy.
Most már nekem is meg kéne megtalálnom a mapos probléma okát...

Nem igazán, mert ajól bevált profilom használom és ott nem szétlőhetők a tárgyak.
Így viszont stabilabb az FPS, nincsenek akkora ingadozások.

#2708 Felhasználó inaktív   sQr` 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 20. 18:41

...no. Arra vetemedtem, hogy újra belenézek a CoD4-be. Tegnap játszottam éjjel egy tdm-et, kb fél órát... semmi különös. Ma felléptem egy másik szerverre és először az alap sniperrel próbálkoztam...a map végén belépve. Talán 23-11-es statom lett, vagy valami ilyesmi...aztán új map. Gondoltam beizzítom az AK-t. Még alig léptem túl a 10 fraget, beindult a "pure cheater!" "persze, hihető" ...stb. Mivel próbáltam értelmes kommunikációt folytatni - igaz, egy éve nem CoD4-ezem, de nem vagyok kezdő játékos és azért mást nem UO-ban valamit letettem az asztalra - , közben persze jó párszor lelőttek...de elég rossz volt szembesülni, hogy még mindig ennyire gyerekes szinten van a scene. :/

Ez volt amúgy a nagy "cheater score". :/

Kép

Jó...mondjuk 50-nél még nem volt 10 halálos sem, a magyarázkodás közben sokat kaptam, de akkor sem hiszem, hogy az akkora hatalmas nagy dolog. Meg a jó ég áldja már meg őket, nem láttak még cheatert??? A WH-t könnyen észre lehet venni, kis időt ha valaki a specben tölt...akármennyire is álcázza. Az aim meg ugye érthető, pillanatok alatt lebukik.

Gyerekesek...óvoda szint.

Esetleg tudtok S&D és TDM szervereket ajánlani nekem, ahol idősebb és értelmesebb korosztály játszik?
Acer 5536g Playstation 3 Slim LG 42LD550

#2709 Felhasználó inaktív   Dr. Freeman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 20. 23:23

Idézet: sQr` - Dátum: 2009. máj. 20., szerda - 18:41

...no. Arra vetemedtem, hogy újra belenézek a CoD4-be. Tegnap játszottam éjjel egy tdm-et, kb fél órát... semmi különös. Ma felléptem egy másik szerverre és először az alap sniperrel próbálkoztam...a map végén belépve. Talán 23-11-es statom lett, vagy valami ilyesmi...aztán új map. Gondoltam beizzítom az AK-t. Még alig léptem túl a 10 fraget, beindult a "pure cheater!" "persze, hihető" ...stb. Mivel próbáltam értelmes kommunikációt folytatni - igaz, egy éve nem CoD4-ezem, de nem vagyok kezdő játékos és azért mást nem UO-ban valamit letettem az asztalra - , közben persze jó párszor lelőttek...de elég rossz volt szembesülni, hogy még mindig ennyire gyerekes szinten van a scene. :/

Ez volt amúgy a nagy "cheater score". :/

kép

Jó...mondjuk 50-nél még nem volt 10 halálos sem, a magyarázkodás közben sokat kaptam, de akkor sem hiszem, hogy az akkora hatalmas nagy dolog. Meg a jó ég áldja már meg őket, nem láttak még cheatert??? A WH-t könnyen észre lehet venni, kis időt ha valaki a specben tölt...akármennyire is álcázza. Az aim meg ugye érthető, pillanatok alatt lebukik.

Esetleg tudtok S&D és TDM szervereket ajánlani nekem, ahol idősebb és értelmesebb korosztály játszik?

Na igen, ez a nagyfokú cheaterezés biztos vmi olyan szerveren is volt, ahol az átlegéletkor az eléri az ilyen pisis szintet..... vérpistikékkel...... Amit tudok ajánlani, báár mostanság nem nagyon járok CoD 4-ezni, az a <HK>klán HQ HC szervere, meg az MSGT szerver, arról nem tudok sokmindent az is HC, Xfire-ben keress rájuk, ha nem azt használsz, akk hnap írok egy IP listát, h szerintem hova járj, ott nem fognak cheaterezni.....

#2710 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 21. 06:35

Idézet: sQr` - Dátum: 2009. máj. 20., szerda - 19:41

Sajnos igazad van.
Valószínű az átlagéletkor 12-13 év.

Gyakorlatilag én is ezeket a szervereket ajánlanám, amelyeket Freeman:

Idézet: Dr. Freeman - Dátum: 2009. máj. 21., csütörtök - 0:23

...... Amit tudok ajánlani, báár mostanság nem nagyon járok CoD 4-ezni, az a <HK>klán HQ HC szervere, meg az MSGT szerver, arról nem tudok sokmindent az is HC, Xfire-ben keress rájuk, ha nem azt használsz, akk hnap írok egy IP listát, h szerintem hova járj, ott nem fognak cheaterezni.....

Annyit fűznék még hozzá, hogy ha jól tudom az MSGT-n ALIEN-no sound-nak admin joga van.
Kép

Téma megosztása:

• (143 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.