Idézet: Warton - Dátum: 2007. nov. 9., péntek - 18:07
20 főnél nagyobb szervert meg sem nézek. Azt az egy 20-ast megnéztem, ott meg az admin 40 XP pontra tette a limitet, mert gondolom azt hitte az fraglimit.
Na jó, megnéztem egy 48 fős szervert is. Egy jó nagy rakás fostalicska. Így lehet az ember kedvételvenni a Cod-tól.

Csak találgatom mire gondoltak az adminok? Ez nem BF idióták.

Volt 32 slotos szerver is és simán játszható volt, csak hozzá kell szokni. A játékmenet sokkal pörgősebb lett. Persze még alig jelent meg pár napja a játék, nincs hivatalos PAM szerver mod, nem kell egyből csodát várni, de aki játszani akar annak megteszik ezek a szerverek.
Egy kis elfogult vélemény: Eszméletlen mit összehoztak.

Eszméletlen pörgős és feelinges multiba, single részt el se indítottam. Valaki panaszkodott, hogy nincs benne Global Stat rendszer vagy mi a nyavalya. Gyakorlatilag XP pontot gyűjtesz mialatt játszol és ezáltal szinteket léphetsz, tiszta WoW.

[Pozitívum: nem úgy van mint uo-ba, hogy hozzá adja a kill ponthoz, hanem van külön score oszlop] Ahogy szinteket lépsz úgy aktiválódnak a különböző fegyverek valamint a cuccok a fegyverekhez. Van benne MP44!, majd lvl52-nél engedélyezi. :Đ Nem tudom mi kell még. Ez a perk (plusz tehetség, vagy nem is tudom, hogy mondjam) nagyon jó ötlet. Eltávozás előtt lövöldözni KP-val

vagy kibiztosítja az ember a megmaradt gránátokat. Gépigénnyel sincs gond, 1024-ben teljesen minimumon 40-125 fps. Multiban még éppen elmegy.
Szerkesztette: sadam 2007. 11. 09. 20:45 -kor