Idézet: nyunyu - Dátum: 2007. nov. 14., szerda - 2:15
Ez aztan kelloen szakmai valasz volt.

sztem hagyjuk már ezt a line interactive meg szakmai buzulást otthonra, ha újat akar az ember, 30k-ból és sanszos h menni fog kváziszínuszossal a táp, és megfelel a gyorsan beszerezhető mainstream, mert akkor bőven az a szempont, amit én írtam. persze lehet vadászni, ha valaki nem vidéki mindenféle nehezebben beszerezhetőre, használtra, aztán vagy hozzájut 1 héten belül vagy nem, vagy szopik az alkatrészutánpótlással, vagy nem. plusz az idő, energia, benzin amit rászán szintén szempont. és akkor az olcsóbb megint több lehet.
megnéztem az itthon 24 órázó gépem logját, az elmúlt 24 hétről, a legérzékenyebbre van véve a fesz alul-felül, hogyaszongya emigyen kellett közbeavatkozni alacsony feszültség miatt: 14 alkalom, leghosszabb idő 5 mp. egy tökátlagos helyen lakom. húhú, ez aztán tényleg ledarálja 3-4 év alatt az akksit, rendesen. persze vannak egyéb előnyei is, pl. a gyorsabb átkapcsolási idő, de egy szg-nél van különösebb jelentősége?
mert nálam modem, rúter, szvicsek lógnak még rajtuk, az adsl kapcsolat sem szakadt még, annál a pár alkalomnál, míg előtte ültem.
Szerkesztette: avman 2007. 11. 15. 14:10 -kor
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.