HWSW Informatikai Kerekasztal: Fagyások, újraindulások, X-akták II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (212 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Fagyások, újraindulások, X-akták II. Először itt kérdezz és olvass! Értékeld a témát: -----

#1141 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 02. 12:19

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

csökkentett mód+feladatkezelő  :think:
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#1142 Felhasználó inaktív   Trebron09 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 02. 13:14

Idézet: dani83 - Dátum: 2008. jún. 2., hétfő - 13:19

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

csökkentett mód+feladatkezelő  :think:

az IEXPLORE.exe nem ment, akkor nem az spyware.
Így gyorsabb vagy még lassabb a gép?
Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót!
.-= Vasak =-.

#1143 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 02. 14:35

ugy mintha normális lenne  :think:
de most mintha megjavult volna a gép, de X idő mulva ugyis elkezd megint szarozni  :(
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#1144 Felhasználó inaktív   Trebron09 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 02. 19:17

Idézet: dani83 - Dátum: 2008. jún. 2., hétfő - 15:35

ugy mintha normális lenne  :think:
de most mintha megjavult volna a gép, de X idő mulva ugyis elkezd megint szarozni  :(

most akkor jó vagy nem? :D
A Daemon-tools os dolgot megnézted spyware/vírus keresővel?
Mi az az ikon a feledatkezelő ikonja melett csökkentett módban?

A legkézenfekvőbb megoldás a system újratelepítése lesz! (egy másik SP2-es lemezzel)
Utána ajánlom a ZoneAlarm+Nod32 párost! Nem ütköznek egybe..hatásos és gyors páros.
(a ZoneAlarm -ban spyware kereső is van, de a vírusírtó részét ajánlott kikapcsolni, ha külön vírusírtó van)

Szerkesztette: Trebron09 2008. 06. 02. 19:20 -kor

Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót!
.-= Vasak =-.

#1145 Felhasználó inaktív   Döglégyzoli 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 02. 20:06

Sziasztok!

Adva vagyon egy MSI M673 notebook; AMD Turion 64 X2 TL52 proci; 2 GB RAM; GeForce GO 7400 VGA; Fujitsu 120 GB merevlemez. XP Prof, SP2. 2007. szeptemberében vásároltam.

Fél évig semmi baj, aztán kb. idén április környékén elkezdett böngészés közben fagyni, csak böngészéskor, de olyan szinten hogy csak a főkapcsoló hosszan nyomásával lehetett kikapcsolni, illetve néha kék halált dobott de ekkor rögtön újra is indult.

Akkoriban ezeket jegyezte be a hibanaplóba:

1.)
A Windows nem tud Bluetooth kapcsolati kulcsokat tárolni a helyi adó-vevőn, mivel nem állapítható meg, hogy a megfelelő biztonsági beállítások engedélyezve vannak-e az eszközön.
Forrás: BTHUSB; Esemény: 18

2.)
A rendszer megállapította, hogy a hálózati kártya (802.11g...Adapter - Packet Scheduler Miniport) a hálózathoz volt kapcsolva, így normál működést kezdeményezett a hálózati kártyán.
Forrás: Tcpip; Esemény: 4201

3.)
A(z) TinaKey szolgáltatás függ a(z) Parport szolgáltatástól, amely a következő hiba miatt nem tudott elindulni:
A szolgáltatást nem lehet elindítani, mert tiltott, vagy nem tartozik hozzá engedélyezett eszköz.
Forrás: Service Control Manager; Esemény: 7001

4.)
A számítógép nem tudta megújítani a(z) 0019DB096151 hálózati című hálózati kártyájához tartozó címét a hálózatról (a DHCP-kiszolgálótól). A következő hiba történt:
A szemaforhoz rendelt határidő lejárt. . A számítógép továbbra is megpróbál címet igényelni a hálózati cím kiszolgálójától (DHCP).
Forrás: DHCP; Esemény: 1003

5.)
\Device\ACPIEC: A beágyazott vezérlő (EC) hardvere nem válaszolt a megszabott időn belül. Ez az EC hardverének vagy belső vezérlőprogramjának hibájára utal, esetleg rosszul megtervezett BIOS-ra, ami nem biztonságos módon próbálja meg elérni az EC-t. Az EC-illesztőprogram újra megpróbálkozik a sikertelen tranzakcióval, ha lehetséges.
Forrás: ACPIEC; Esemény: 1

Ekkor beadtam a "NAGY" szervízbe ahol 3 hetet székelt a gép, és azzal adták vissza, hogy a gép hardveresen tuti jó.

Hazahoztam, felraktam a szokásos progijaimat, aztán már aznap jelentkezett a lefagyás.

Visszavittem a boltba, ott a szerelő nagyon rendes volt, mondta hagyjam ott, megnézi. Újrahúzta a gépet,  visszakaptam és megint ment talán vagy egy napig, utána ugyanaz a lefagyás, viszont ekkor már ezek szerepeltek a hibanaplóban:

1.)
A(z) Microsoft.VC80.MFCLOC függő összeállítás nem található, az utolsó hiba: A hivatkozott összeállítás nincsen telepítve az Ön számítógépén.

2.)
Resolve Partial Assembly - sikertelen a következőn: Microsoft.VC80.MFCLOC. Referencia-hibaüzenet: A hivatkozott összeállítás nincsen telepítve az Ön számítógépén.

3.)
Generate Activation Context - sikertelen a következőn: C:\WINDOWS\WinSxS\x86_Microsoft.VC80.MFC_1fc8b3b9a1e18e3b_8.0.50727.762_x-ww_3bf8fa05\MFC80U.DLL. Referencia-hibaüzenet: A művelet sikeresen befejeződött.

4.)
A(z) Microsoft.VC80.MFCLOC függő összeállítás nem található, az utolsó hiba: A hivatkozott összeállítás nincsen telepítve az Ön számítógépén.

Forrásnak SideBySide jelenik meg, hibakódnak pedig: 32 vagy 59

Ezek az üzenetcsoportok gyors egymásutánban vannak a hibanaplóban három-négy alkalommal mintegy 5 mp alatti bejegyzésekkel, majd ismét fagyás.

Visszavittem megint a boltba, a jószivű - tényleg rendes - szerelő ismét vizsgálgatott valamit, azt mondta hogy tesztelte is, szerinte hardveresen jó. ismét új rendszer, visszakaptam, megint ment egy napig, aztán megint lefagyás.

Már nincs képem visszavinni, mert lehet hogy én vok a hülye és tényleg csak szoftveres a hiba, de hát akkor mi a fene lehet a baj??

És a két rendszer között miért mások a hibanapló bejegyzései. Az elsőnél az "én" rendszerem, a másik kettőnél a szerelő rendszere van (volt) a gépen.

Kérem segítsetek mi lehet a baj.

Döglégyzoli

#1146 Felhasználó inaktív   dababa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 02. 20:50

Idézet: Döglégyzoli - Dátum: 2008. jún. 2., hétfő - 20:06

Sziasztok!

Adva vagyon egy MSI M673 notebook; AMD Turion 64 X2 TL52 proci; 2 GB RAM; GeForce GO 7400 VGA; Fujitsu 120 GB merevlemez. XP Prof, SP2. 2007. szeptemberében vásároltam.
...
Döglégyzoli

A 2. XP hibájának megoldása:
http://support.microsoft.com/kb/923014
Azaz ezt töltsd le és telepítsd(újra) a javításához(ha most is ugyanaz a hibád), azaz ez legalábbis valóban szoftveres:
Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable Package (x86)

Szerkesztette: dababa 2008. 06. 02. 20:51 -kor

#1147 Felhasználó inaktív   Gallac 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 06. 02. 22:21

sziasztok

http://kepfeltoltes.hu/view/080602/memhiba...ltoltes.hu_.jpg

erre van ötlete valakinek?:)

#1148 Felhasználó inaktív   Döglégyzoli 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 06. 02. 22:40

Idézet: dababa - Dátum: 2008. jún. 2., hétfő - 20:50

A 2. XP hibájának megoldása:
http://support.microsoft.com/kb/923014
Azaz ezt töltsd le és telepítsd(újra) a javításához(ha most is ugyanaz a hibád), azaz ez legalábbis valóban szoftveres:
Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable Package (x86)

kösz dababa.

letöltöttem, feltelepitettem, remélem segít, bár fogalmam sincs hogy ez a hiba mi miatt alakult ki, ill. a gép melyik részével van baja.
Számomra azonban rejtély, hogy ua. az op rendszer az asztalin megy, a lapin meg hibát csinál.

Nem lehet hogy a Nokia PC Suite kever be a rendszerbe, mert ha jól emlékszem azt raktam fel utoljára és az leszedett valami frissitést magának a netről és mintha ez után bolondult volna meg a lapi. Pedig arra sajna szükségem lesz mert Nokiám van.

D.

#1149 Felhasználó inaktív   dababa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 02. 22:55

Idézet: Gallac - Dátum: 2008. jún. 2., hétfő - 22:21

Vagy a program, vagy a RAM-od hibás, ha nincs rosszul tuningolva a géped(RAM,CPU).
Ha a hibaüzenetekben mindig ugyanaz a memóriacím szerepel(0x00000008), akkor a RAM hiba, egyébként nem egyértelmű.
Esetleg próbáld meg a program frissebb verziójával.
Ha több programnál is jelentkezett, akkor teszteld a RAM-ot és a CPU-t.

#1150 Felhasználó inaktív   sunci_01 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 03. 21:53

Sziasztok!

Ismét egy gonddal fordulok hozzátok!

Megint kifogott rajtam valami, leírom részletesen:
Adott egy gép, aminek elfüstölt a tápja, de olyan szinten, hogy a táp nyákja is megolvadt, mondtam a haveromnak vegyen egy újat, ma meg is vette.
Most átmentem hozzá, kibontottam az új tápot, berakom neki.

Mindent összedugok. A ház oldallapja levéve,kiváncsi voltam, hogy egyáltalán elindul-e, (CPU venti, VGA szb... ) féltem attól hogy más is elszállt, hátul csak a monitort, a tápkábelt, illetve az egeret+billentyűzetet dugtam rá!

A gép elindul, minden eszköz müxik, ventik mennek,  feláll a XP, gyorsan feldobtam Everest-et, hogy a hőmérsékletek, feszültség stb.. minden jól működik, nincs hiba, vinyó ép, fájlrendszer nem sérült, ezután lekapcsolom.

Tenném össze a gépet (az oldallapját), haverom szól, hogy elöl a házon lévő USB-je nincs bekötve, na gyorsan a könyv alapján öszedugtam az alaplappal, a kábeleket a megfelelő helyre, persze a legrosszabb helyre csinálják a tüsiket, na mindegy, mondom akkkor nézzük meg, hogy működik-e az USB elöl... azóta se kép se hang..... gyorsan kikapcs, lehúztam az USB csatikat, de úgy se indult el a gép.... a táp jó, mert a ház elején kijelző van ami bekapcsol és világít, de a a gép bekapcsolója nem reagál, sjanos billentyűzetről nem indul gép (nincs beállítva a BIOSban), nem volt zárlat szag, se semmi más, a power switch kábelt megnéztem nem húzódott ki, a frontpanelek kábelei a helyükön vannak, de IDE, se táp kábel nem húzodott ki, minden rendesen van összedugva................... más öteletem hírtelen nem akadt, az hogy leírom nektek, hátha ti tudtok valami tanácsot, illetve ötletet adni.

Tanácstalan vagyok, ráadásul a srác szülei ott lihegtem a fejemnél, izzadtam mint egy ló.... remélem nem én miattam ment tönkre a gép?????!!!!!!

Majd ha lesz egy kis időtök, szeretném ha válaszolnáltok, teljesen tanácsképtelen vagyok.....

#1151 Felhasználó inaktív   dababa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 03. 22:31

Idézet: sunci_01 - Dátum: 2008. jún. 3., kedd - 21:53

Sziasztok!

Adott egy gép, aminek elfüstölt a tápja, de olyan szinten, hogy a táp nyákja is megolvadt, mondtam a haveromnak vegyen egy újat, ma meg is vette.

Mindent összedugok. A ház oldallapja levéve,kiváncsi voltam, hogy egyáltalán elindul-e, (CPU venti, VGA szb... ) féltem attól hogy más is elszállt, hátul csak a monitort, a tápkábelt, illetve az egeret+billentyűzetet dugtam rá!

A gép elindul, minden eszköz müxik, ventik mennek,  feláll a XP, gyorsan feldobtam Everest-et, hogy a hőmérsékletek, feszültség stb.. minden jól működik, nincs hiba, vinyó ép, fájlrendszer nem sérült, ezután lekapcsolom.

Tenném össze a gépet (az oldallapját), haverom szól, hogy elöl a házon lévő USB-je nincs bekötve, na gyorsan a könyv alapján öszedugtam az alaplappal, a kábeleket a megfelelő helyre, persze a legrosszabb helyre csinálják a tüsiket, na mindegy, mondom akkkor nézzük meg, hogy működik-e az USB elöl... azóta se kép se hang..... gyorsan kikapcs, lehúztam az USB csatikat, de úgy se indult el a gép.... a táp jó, mert a ház elején kijelző van ami bekapcsol és világít, de a a gép bekapcsolója nem reagál, sjanos billentyűzetről nem indul gép (nincs beállítva a BIOSban), nem volt zárlat szag, se semmi más, a power switch kábelt megnéztem nem húzódott ki, a frontpanelek kábelei a helyükön vannak, de IDE, se táp kábel nem húzodott ki, minden rendesen van összedugva................... más öteletem hírtelen nem akadt, az hogy leírom nektek, hátha ti tudtok valami tanácsot, illetve ötletet adni.

Tanácstalan vagyok, ráadásul a srác szülei ott lihegtem a fejemnél, izzadtam mint egy ló.... remélem nem én miattam ment tönkre a gép?????!!!!!!

Majd ha lesz egy kis időtök, szeretném ha válaszolnáltok, teljesen tanácsképtelen vagyok.....

A beszereléskor véletlenül nem okoztál valamivel rövidzárlatot?
BIOS reset volt?
Nincs valami fordítva bekötve? Máshoz nem nyúltál? Minden szűkséges tápcsatlakozó csatlakoztatva van?
Az új táp biztos elég a confighoz?
Ennek ellenére nagyonis lehet(ha BIOS reset nem segít, a beszerelés, bekötés pedig jó), hogy a túlfeszültség után csak eddig bírta a gép, de akár az USB esetleges hibás bekötése is okozhat elvileg akár egyből leégést, de nem szokott.

#1152 Felhasználó inaktív   pappas 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 03. 22:48

Sziasztok!

ösmodszer: Täpkäbel ki huz, bekapcsgomb 1-2 szeri megnyomäs mig van benne szufla, oszt az elemet ki, värni egy picit elem be täp käbel be. Igy probiztad mär? ;)
ASUS ASUS P5Q PRO**Intel Core 2 Quad Q9550 (2833) Quad Core**HyperX DDR2 8GB Kit PC2-6400 (4x 2GB)**ASUS Nvidia GeForce ENGTX260 TOP HTDP 896MBDDR3**400 GB  Seagate**1Tb Samsung

#1153 Felhasználó inaktív   Döglégyzoli 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 06. 03. 23:50

Szia dababa. Sziasztok Többiek!

A progi letöltés talán sikerült, legalábbis nem is be arról a dll-ről semmit a hibanaplóba.

viszont beirja ezt (ismét)

: \Device\ACPIEC: A beágyazott vezérlő (EC) hardvere nem válaszolt a megszabott időn belül. Ez az EC hardverének vagy belső vezérlőprogramjának hibájára utal, esetleg rosszul megtervezett BIOS-ra, ami nem biztonságos módon próbálja meg elérni az EC-t. Az EC-illesztőprogram újra megpróbálkozik a sikertelen tranzakcióval, ha lehetséges.

Ez mi a fene lehet?

Hatdveres vagy szoftveres?

D.

#1154 Felhasználó inaktív   dababa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 04. 04:47

Idézet: Döglégyzoli - Dátum: 2008. jún. 3., kedd - 23:50

Szia dababa. Sziasztok Többiek!

A progi letöltés talán sikerült, legalábbis nem is be arról a dll-ről semmit a hibanaplóba.

viszont beirja ezt (ismét)

: \Device\ACPIEC: A beágyazott vezérlő (EC) hardvere nem válaszolt a megszabott időn belül. Ez az EC hardverének vagy belső vezérlőprogramjának hibájára utal, esetleg rosszul megtervezett BIOS-ra, ami nem biztonságos módon próbálja meg elérni az EC-t. Az EC-illesztőprogram újra megpróbálkozik a sikertelen tranzakcióval, ha lehetséges.

Ez mi a fene lehet?

Hatdveres vagy szoftveres?

D.

ACPIEC=ACPI Embedded Controller chip
Először is próbálj BIOS-t frissíteni!
Erősen valószínű, hogy ez a hiba a felelős fagyásért és a kikapcsolással kapcsolatos hibákért is.
Ha a BIOS frissítés még nem segít, mert még nem javították a hibát, és még mindig rendszeresen fagy emiatt a gép, akkor rendszergazdaként bejelentkezve a Start menü->Futtatás-ba másold be ezt, majd üss ENTER-t, utána indítsd újra a gépet(így a gépeden nem fog működni minden energiatakarékossági funkció, de nem is fog fagyni):
reg add HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\ACPIEC /v Start /t REG_DWORD /d 00000004 /f
Később, ha megjelent a javítás a BIOS-hoz, akkor a BIOS frissítés után másold be ezt:
reg add HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\ACPIEC /v Start /t REG_DWORD /d 00000000 /f

Szerkesztette: dababa 2008. 06. 04. 04:58 -kor

#1155 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 04. 07:13

Sziasztok!

Sajnos az usb bekötéssel manapság lehet szivni az ember rádugja ugy ahogy kell, erre a házon teljesen szabványtalanul máshogy vannak a vezetékek odavezetve az usb front panelhez.

Szerkesztette: djculture 2008. 06. 04. 07:14 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#1156 Felhasználó inaktív   pappas 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 04. 07:19

az energia takarékossägrol jut eszembe egy kérdés:  Ha standby-ba rakom a gépet és utäna vissza kapcsolom normäl modba mért van az hogy a gépem sokkal lassabb. :confused:  (az eddigi összes gépem ezt csinälta)
ASUS ASUS P5Q PRO**Intel Core 2 Quad Q9550 (2833) Quad Core**HyperX DDR2 8GB Kit PC2-6400 (4x 2GB)**ASUS Nvidia GeForce ENGTX260 TOP HTDP 896MBDDR3**400 GB  Seagate**1Tb Samsung

#1157 Felhasználó inaktív   sunci_01 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 04. 08:24

Ma kipróbálom aztán írok nektek, h mi lett...

:respect:  :respect:  :respect:  :respect:

#1158 Felhasználó inaktív   Döglégyzoli 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 06. 04. 08:49

Idézet: dababa - Dátum: 2008. jún. 4., szerda - 4:47

ACPIEC=ACPI Embedded Controller chip
Először is próbálj BIOS-t frissíteni!
Erősen valószínű, hogy ez a hiba a felelős fagyásért és a kikapcsolással kapcsolatos hibákért is.
Ha a BIOS frissítés még nem segít, mert még nem javították a hibát, és még mindig rendszeresen fagy emiatt a gép, akkor rendszergazdaként bejelentkezve a Start menü->Futtatás-ba másold be ezt, majd üss ENTER-t, utána indítsd újra a gépet(így a gépeden nem fog működni minden energiatakarékossági funkció, de nem is fog fagyni):
reg add HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\ACPIEC /v Start /t REG_DWORD /d 00000004 /f
Később, ha megjelent a javítás a BIOS-hoz, akkor a BIOS frissítés után másold be ezt:
reg add HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\ACPIEC /v Start /t REG_DWORD /d 00000000 /f

Köszönöm dababa a segítséget. Kipróbálom a frissítést vagy beírom azt a sort amit írtál.
De konrétan milyen energiatakarékossági funkció nem fog működni? Mondjuk igazándiból csak az akksiról működtetéskor probléma az energiatakarékosság, főleg a képernyő energiazabálása miatt.

Gondolom az első sor lekapcsol valamit a másodiknak írt meg visszakapcsolja?

D.

#1159 Felhasználó inaktív   obirobi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 06. 04. 12:08

Üdv mindenkinek!

Segítséget, illetve tanácsot kérnék Tőletek.
GA-MA78GM S2H alaplapot építettem be kb. 1 hónapja, AMD 5600+ X2 procit tettem rá, Vista 32 bites op. rendszert telepítettem fel. A probléma a következő: szabályszerű leállítást követően a gép kb. 20-30 perc múlva beavatkozás nélkül újraindul. Újabb leállítás után kb. fél perc múlva megismétlődik az esemény.
Az összeszerelés a kézikönyv alapján történt, nagy óvatossággal. A BIOS-t frissítettem, gyári drivereket telepítettem fel. A táp 550W, kb. fél éves (Tronje). Ugyanez a  Vista volt a korábbi konfigon is, az hibátlanul működött. A BIOS-ban minden wake up ki van kapcsolva. A proc. nincs tuningolva.
Ha van ötletetek, kérlek osszátok meg velem!
Kösz.

#1160 Felhasználó inaktív   Gyula2222 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 04. 12:13

Idézet: obirobi - Dátum: 2008. jún. 4., szerda - 12:08

Üdv mindenkinek!

Segítséget, illetve tanácsot kérnék Tőletek.
GA-MA78GM S2H alaplapot építettem be kb. 1 hónapja, AMD 5600+ X2 procit tettem rá, Vista 32 bites op. rendszert telepítettem fel. A probléma a következő: szabályszerű leállítást követően a gép kb. 20-30 perc múlva beavatkozás nélkül újraindul. Újabb leállítás után kb. fél perc múlva megismétlődik az esemény.
Az összeszerelés a kézikönyv alapján történt, nagy óvatossággal. A BIOS-t frissítettem, gyári drivereket telepítettem fel. A táp 550W, kb. fél éves (Tronje). Ugyanez a  Vista volt a korábbi konfigon is, az hibátlanul működött. A BIOS-ban minden wake up ki van kapcsolva. A proc. nincs tuningolva.
Ha van ötletetek, kérlek osszátok meg velem!
Kösz.

Én első közelítésben rákötnék egy műszert a tápot bekapcsoló vezetékre, h az alaplap kapcsolja-e be a tápot. (vagy próbatáp).

Téma megosztása:

• (212 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.