Fotós fesztivál (Balatonfüred) itt akkor meg lehet beszélni mindent
Elküldve: 2007. 05. 13. 04:40
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]
Elküldve: 2007. 05. 13. 05:02
Idézet: Dolfer - Dátum: 2007. máj. 13., vasárnap - 5:42
Kitobi HSZ
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]
Elküldve: 2007. 05. 13. 07:29
Elküldve: 2007. 05. 13. 20:25
Elküldve: 2007. 05. 18. 08:53
Rendeljétek meg ti is a szállást (úgy látom a létszám meglesz), Vili tegnap azt mondta a megnyitón, hogy jövő hét végén a hotel felszabadítja az addig le nem foglalt helyeket a "rendes" turisták számára.
Elküldve: 2007. 05. 18. 10:55
Idézet: gazdi - Dátum: 2007. máj. 14., hétfő - 13:59
Idézet: Wyco - Dátum: 2007. máj. 13., vasárnap - 21:25
Helyesbítek. Megkaptam a hotel visszaigazolását, amiben a teljes összeget előre kérik utalni május 25-ig. Elúszni látszanak az üdülési csekkes elképzeléseim.
Elküldve: 2007. 05. 18. 17:13
hány ágyasak a szobak?
Elküldve: 2007. 05. 18. 18:33
Idézet: Dolfer - Dátum: 2007. máj. 18., péntek - 17:47
Ha tudok menni (remélem) akkor részemről ok.
Elküldve: 2007. 05. 18. 18:43
Szerkesztette: Wyco 2007. 05. 18. 18:44 -kor
Elküldve: 2007. 05. 20. 11:56
- első nap megérkezéskor kell személyesen is regisztrálni?
- az hogy kilehet próbálni fotós cuccokat az hogy működik meg miket lehet?
- a helyszíni regisztrációt igénylő részekre minde első nap kell regelni vagy mindig az aktuális program előtt kicsivel?
köszönöm előre is a válaszokat!
Elküldve: 2007. 05. 20. 11:59
Idézet: happy-boy - Dátum: 2007. máj. 20., vasárnap - 12:56
- első nap megérkezéskor kell személyesen is regisztrálni?
- az hogy kilehet próbálni fotós cuccokat az hogy működik meg miket lehet?
- a helyszíni regisztrációt igénylő részekre minde első nap kell regelni vagy mindig az aktuális program előtt kicsivel?
köszönöm előre is a válaszokat!
Egyszer kell csak regisztrálni, amikor odaérsz. Fotóscuccokhoz fel kell iratkozni, minél hamarabb és egy órád van kipróbálni őket általában és időre vissza kell vinni. A regisztrációs számodat felírják, ha nem viszed vissza akkor rendőrségi feljelentés, szóval érdemes
A helyszini regisztráció meg szombat délelőtt kirakják a papírokat és fel kell iratkozni, csak egyszer.
Elküldve: 2007. 05. 20. 12:12
Még pár kérdés :$:
- olyat lehet kivitelezni h mondjuk 13.00tól egyik obira vagy feliratkozva 16.00tól meg mondjuk egy másikra vagy egynap csak egyre lehetsz?
- vázakat is ki lehet próbálni?
- a programok milyenek, hogy zajlanak?
Elküldve: 2007. 05. 20. 12:19
Idézet
Lehet, sok cuccot kipróbálhatsz.
Idézet
igen, de általában csak egy van mindenből (obikra is igaz), így könnyen lehet, hogy nem tudsz mindent kipróbálni amit szeretnél.
Idézet
Ez attól függ milyen program. Studióban konkrét téma van mindig, fények előre beállítva, ott fel kell iratkozni és mindenkinek van egy kis ideje a lányokkal. Szabadtéri modellfotózás a tömegnyomor kategória, aki odafér. Természetfotózás is eléggé csapatos, azt fotózol amit találsz (van konkrét célhely ahol azért szokott téma lenni), illetve kapsz néhány tippet is. Lesz most városban fotózás is, ilyen még nem volt. A lényege ezeknek szerintem inkább az, hogy beszélgethetsz nevesebb fotósokkal, valszeg nem itt fogod életed képét elkészíteni, ezt mondom annak ellenére is, hogy mindig készülnek jó fotók is.
Elküldve: 2007. 05. 20. 12:48
- az előadás rész általában miről szól?
Elküldve: 2007. 05. 20. 13:16
Előadás meg az adott téma alapjairól szól, de lehet kérdezni is, szóval az adott témán belül sok mindenről szól. A termékbemutatós előadások meg általában az adott márka új termékeit mutatja be marketinges szemmel. Bár nagyon tetszett amikor a Nikonos srác elkezdte az asztalt püfölni a D2X-szel

Súgó
A téma zárva.