Sajnálattal olvastam, hogy sokan fikázzák ezt a márkát!
Sajnos rosszul teszik! Akik még nem hallottak hónaokon át tesztelt, át- és átépített DLD ládát, azok szerint nincs párja a nehézkes mozgású, alacsony érzékenységű, alumembrános enyhén gagyi mac woofereknek; vagy az inkább házimozihoz való hosszútávon elég gyenge hangerőt, hangszínt és nagyobb terhelésnél krepegő clarion cuccoknak. Ha nincs összehangolva a hangrendszer (akksi, erősítő, biztosíték, hangváltó, kábelek, kondi, fejegység, erősítő ) vagy mondjuk nincsenek jól elhelyezve az utastérben ( hangszórók dőlésszöge, elhelyezkedése, rögzítése, rezgéscsillapítása ) akkor rá lehet költeni százezreket, SZART SE ÉRSZ EL VELE!!!!
Ez megint felvet egy kérdést: Ki mire használja?
Akik szeretik autójukban a JÓ zenét, azoknak csak ajánlani tudom a DLD-t!
Kis hangerőnél szépen, hallhatóan, nem túl tolakodóan tiszta mélyet ad. Terhelés mellett tisztán torzításmentesen, kellő erővel és dinamikával szól.
Nekem bevált hangrenszerem van már 2 éve, amitől nemigazán válnék meg.
Blau fejegység, 50A bizti, 2x20-as tápkábel, 4 db 16 cm mélyközép, 4 db csipogó, nagy teljesítményű Monacore (discotechnikából ismerős) erősítő kondival és egy DLD Acoustics Fanatic Series LA 1000.12 tip. woofer.
Kb., 1,5 év kellett ahhoz, hogy minden a neki megfelelő helyre kerüljön de megérte!
Nekem még nem okozott csalódást!
Oldal 1 / 1
DLD Acoustics Fanatic Series La 1000.12
Elküldve: 2007. 09. 22. 19:42
Idézet: arn - Dátum: 2007. máj. 13., vasárnap - 8:31
a hifi nem inkabb a minosegrol szol? 

Minőségben is jó a DLD.

Elküldve: 2008. 01. 06. 18:57
Jaja, nagyon jók a DLD hangszorók.
Én a saját fülemmel halottam, azt hittem, hogy megsüketülök., és tisztán szóltak.
Volt szerencsém náluk dolgozni... Berndorf-ban.
Én a saját fülemmel halottam, azt hittem, hogy megsüketülök., és tisztán szóltak.
Volt szerencsém náluk dolgozni... Berndorf-ban.
Elküldve: 2008. 02. 03. 12:10
hi!
szerintetek a zárt vagy a reflex láda szólna szebben a DLD DL12 (700w/2000w)-essel? éppen vásárlás elején vagyok.. :confused:
egyébként mindig a nagyobb ládának (literben mérve) jobb a hangzása?
szerintetek a zárt vagy a reflex láda szólna szebben a DLD DL12 (700w/2000w)-essel? éppen vásárlás elején vagyok.. :confused:
Elküldve: 2008. 02. 03. 14:56
Idézet: pg.308 - Dátum: 2008. febr. 3., vasárnap - 12:10
hi!
Mivel nincsenek TS paraméterek ezért csak találgatni lehet. Nevetséges, hogy nem képesek egy normális honlapot összeütni amin felsorolják őket(ekkora lenne a szórás?).
A nagyobb láda mélyebbre megy, brummogósabb. A kisebb dinamikusabb, feszesebb, jobban kiemel a magas tarományban. A reflex kiemel egy bizonyos tartományt, de meredekebben esik a hangerő a kiemelés alatti frekvenciákon.
Szerintem kérdezz meg egy kereskedőt mit ajánl az ízlésedhez.
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1