Idézet: Fym - Dátum: 2007. máj. 23., szerda - 10:24
 Viszont éjjel legalább lehetett aludni, elég jól lehűlt a levegő... Csak azt szeretném tudni, hogy a kániulai időszakban milyen idő lesz, ha már most megdöglünk a hőségtől...
 Viszont éjjel legalább lehetett aludni, elég jól lehűlt a levegő... Csak azt szeretném tudni, hogy a kániulai időszakban milyen idő lesz, ha már most megdöglünk a hőségtől...  

Szia Fym!!!

Már kb tíz éve éresztem, valami nagyon megváltozott. Nappal forró este viszont elég hüvös, ez nem Europaí idö. A parasztok nálunk már drágalásokról szövegelnek, vannak földök, ahól semmi sem nö.
 Szokatlan ez itteni viszonyoknak. Dumálnak is arrol nagyon mit kéne csinálni, de attól tártok, késön. A nagyipár úgy sem lenne hajlandó váltosztatni nagyon. Mi tavály kevesebb áramat használtunk és mégis többet kell fiszetnünk.
  Szokatlan ez itteni viszonyoknak. Dumálnak is arrol nagyon mit kéne csinálni, de attól tártok, késön. A nagyipár úgy sem lenne hajlandó váltosztatni nagyon. Mi tavály kevesebb áramat használtunk és mégis többet kell fiszetnünk.  A kisembereknek lesz nehezebb.
 A kisembereknek lesz nehezebb.

Súgó
 Súgó

A téma zárva.
 A téma zárva.

Elküldve: 2007. 05. 23. 09:35

Elküldve: 2007. 05. 23. 09:35

Szia!
 Szia!  

Van egy ötletem, túlóra.
 Van egy ötletem, túlóra. :Đ
 :Đ

Elküldve: 2007. 05. 23. 13:09

Elküldve: 2007. 05. 23. 13:09

Komolyan, már most késik, mi lesz késöbb?
 Komolyan, már most késik, mi lesz késöbb?   Megvárunk.
 Megvárunk.  around
  around