HWSW Informatikai Kerekasztal: Forgalmi korlát nélküli HSDPA a Vodafone Magyarors - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Forgalmi korlát nélküli HSDPA a Vodafone Magyarors Értékeld a témát: -----

#161 Felhasználó inaktív   Kavics™ 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 22. 18:23

Idézet: fcseh - Dátum: 2008. febr. 17., vasárnap - 21:10

Milyen a jelerőséged, hányból - hány csik van meg?
Probálj meg hozzá használni antennát vagy tegyed olyan helyre ahol jobb a térerő.

Köszi megoldódott, feltettem az újabb VMCLite-t és a drivert, azóta rendben van.

#162 Felhasználó inaktív   CarrGomm 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 25. 12:39

Hi!
Érdemes előfizetni erre a vodás netre? Sokat szoktam letölteni, neten is játszanék, stb. Netjátékra mennyire alkalmas? Torrentelésnél tényleg küldik a levelet? Ki hogy van ezzel, mert én hallottam olyat, h 3 hónapja torrentezik az illető, havi forgalma meghaladja a 100 gigát és még nem kapott figyelmeztetést... Igaz lehet?
Mivel jobb az E272 usb modem, mint az E220? Megéri azt a +7500 Ft-ot?
Ha nem fájlcserélek, de hatalmas az adatforgalmam (pl. bőven havi 100 fölött), tényleg nem tesznek át az 5giga korláltba?
Nagyjából ezeken a területeken szeretnék némi infot begyűjteni. (visszaolvasni nem tudok, nem otthonról netezem...) Thx!

#163 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 02. 25. 12:42

Idézet: CarrGomm - Dátum: 2008. febr. 25., hétfő - 12:39

Érdemes előfizetni erre a vodás netre? Sokat szoktam letölteni, neten is játszanék, stb. Netjátékra mennyire alkalmas?

Akkor nem. Játékra nem az igazi, letöltésnél ismerősről hiába van legenda, hogy nem szóltak be, szerződésben benn van, akármikorkattanhat 5 gigánál.
Make love not Wor.

#164 Felhasználó inaktív   flipside 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 03. 25. 19:37

Üdv!

Megtenné pár vodafoneos fórumtárs, hogy megpingelni a vodanettel a www.nadeo.com címet? Van nekik egy király autós játékuk amit ki akarok próbálni neten, de nem akar csatlakozni ez a szar, és semmiféle(hozzá kapcsolódó) honlap se hozható be vele. Igazából nem létfontosságú, de egy ilyen jó ürügy lehet, hogy felbontsam a szerződést:)

#165 Felhasználó inaktív   Book 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 30. 17:49

Idézet: flipside - Dátum: 2008. márc. 25., kedd - 20:37

Üdv!

Megtenné pár vodafoneos fórumtárs, hogy megpingelni a vodanettel a www.nadeo.com címet? Van nekik egy király autós játékuk amit ki akarok próbálni neten, de nem akar csatlakozni ez a szar, és semmiféle(hozzá kapcsolódó) honlap se hozható be vele. Igazából nem létfontosságú, de egy ilyen jó ürügy lehet, hogy felbontsam a szerződést:)

Megpingeltem
Amikor irok

Atlag 220 ms

Seregelyes-Szolohegyen 3g+
Everun Umpc
512 ram, 6 Gb ssd, 60 Gb hdd
600 Mhz Amd
Wlan, Bt

#166 Felhasználó inaktív   KOCsi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 05. 11:13

Idézet: fcseh - Dátum: 2008. ápr. 4., péntek - 9:53

Nem működik a Hamaci VPN software Vodafone-os mobil internet alatt.
Kinek mik a tapasztalatai ezzel kapcsolatban?

standardnet.vodafone.net APN-t használd, és menni fog...

#167 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 27. 07:04

Idézet: KOCsi - Dátum: 2008. ápr. 5., szombat - 12:13

standardnet.vodafone.net APN-t használd, és menni fog...

Ezt hol lehet beállítani? (Vista (english) és XP (hun) oprendszer alatt)

#168 Felhasználó inaktív   KOCsi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 27. 12:41

Idézet: chris77 - Dátum: 2008. ápr. 27., vasárnap - 8:04

Pontosan már nem emlékszem, de az biztos, hogy a VMC Lite nevű progiban kell egy új kapcsolatot létrehozni, ahol az APN címnek kell ezt megadni.

#169 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 27. 12:43

Idézet: chris77 - Dátum: 2008. ápr. 27., vasárnap - 8:04

A proggi menüjében.
Make love not Wor.

#170 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 27. 14:34

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. ápr. 27., vasárnap - 13:43

A proggi menüjében.

Köszi,de mi a felh.név a jelszó,a dns1 és a dns2?? :confused:

Csatolt fájl:

• Csatolt fájl  apn.jpg (0byte)
    Letöltések:: 0

#171 Felhasználó inaktív   KOCsi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 27. 15:28

Idézet: chris77 - Dátum: 2008. ápr. 27., vasárnap - 15:34

Csak az APN-t töltsd ki, a többit hagyd üresen.

#172 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 27. 16:36

Idézet: KOCsi - Dátum: 2008. ápr. 27., vasárnap - 16:28

Csak az APN-t töltsd ki, a többit hagyd üresen.

Úgy nekem nem működött... :think:
Melyik rádiógomb?

Szerk.:: De már működik!!(legalább is vistán)
Köszönöm :respect:

Szerkesztette: chris77 2008. 04. 27. 16:40 -kor

#173 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 27. 16:43

Lehet hogy nem itt kéne feltennem,de van egy olyan problémám,hogy a speedtest.net vistán csak firefox alatt hajlandó elindulni.Exploreren flashplayert kér,holott már rég fel van telepítve!!
Mi lehet a gond?

#174 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 28. 13:38

Idézet: chris77 - Dátum: 2008. ápr. 27., vasárnap - 15:34

Mi lenne, ha egyszer elolvastad volna a mellé adott doksit, vagy valamit? Vagy csak kipróbáltad volna, hátha megy? APN-t beírod, többihez hozzá sem kell nyúlni, megy aztán kész.
Make love not Wor.

#175 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 28. 17:39

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. ápr. 28., hétfő - 14:38

Mi lenne, ha egyszer elolvastad volna a mellé adott doksit, vagy valamit? Vagy csak kipróbáltad volna, hátha megy? APN-t beírod, többihez hozzá sem kell nyúlni, megy aztán kész.

Írtam amúgy,hogy úgy először nekem nem működött... :rolleyes:

#176 Felhasználó inaktív   gyurxi551 

• Újonc
  • Pipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 05. 02. 14:29

Hali!

Kötöttem a Vodkafonnal vezetéknélkül internetet, havi 5000ft/hó -ért. Már 4 hónapja megvan, semmi gond nem volt. P2P -t sem használtam, illetve 2szer, 45MB és 100MB forgalomban. Amúgy rapidshare-t használok meg a munkahelyi szerverről szedem le amit kell (nyers vágni való filmek).
A többi az ügyifogyinak írt mailből derül ki, esküszöm IGAZ minden betű:

Tisztelt Vodafone!

Február 16-án előfizetést kötöttük Vodafone vezeték nélküli internet használatra, fix 5000ft/hó díjazásra. A mai napon (2008.05.02) kaptunk Vodafone Mobil Connect Lite programunka egy SMS értesítőt: "Megnövekedett forgalma miatt 05.12-ig 28,800 Ft befizetésére kérjük. Forgalmànak tovàbbi 20%-os növekedése részleges szolgàltatàst eredményezhet.Vodafone" Ez hidegzuhanyként ért és telefonáltam az ügyfélszolgálatunknak, mert nem tudtam mire vélni ezt a magas díjat, hiszen P2P szolgáltatást is csak alkalomszerűen de mindig bőven 5GB forgalom alatt használtam. Ezek szerint a P2P használata teljes (0 Kbyte/hó) mértékben tilos? Az ügyfélszolgálatos kolléganő tájékoztatott, miszerint 2008.március eleji keltezéssel kaptunk egy ajánlott levelet, melyben felszólítottak engem extrém használat miatt. Ezt a levelet nem kaptam meg soha. ELőször kérem nézzenek utána a postai ajánlószelvénynek, mivel én ilyet alá nem írtam, nem írhattam, mert nem volt mit.
Másodsorban nem értem mivel meríthettem volna ki az extrém használat fogalmát, mert P2P alkalmazásokat nem használok, kizárólag FTP-n keresztül töltöttem, melyben munkatársuk is megerősített hogy ez korlátlan!
Remélem csak egy félreértésről van szó, mert alapvetően a szolgáltatással eddig maximálisan elégedett voltam.

#### György
#### Budapest
########3/c
Szerződés szám: ########
Modemhez tartozó SIM telefonszám: 70*******

Várom mielőbbi válaszukat!
Köszönettel:
###### György

Amúgy itt az ajánlott leveleket Pesten sokszor a postaládába dobják be!!!  :mad:  :mad: AGYAR POSTA!

ÍGY március óta áttettek minket a havi 5GB-os csomagba! Azóta így mehet a számlázás!
Azt sem értem, hogy akkor -márciusban- MIÉRT nem küldtek egy kib* sms-t ugyanígy!?!?!?!?!?!?!?!?!
üdv :mad:

#177 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 02. 16:02

Idézet: gyurxi551 - Dátum: 2008. máj. 2., péntek - 15:29

mivel én ilyet alá nem írtam, nem írhattam, mert nem volt mit...
..
Amúgy itt az ajánlott leveleket Pesten sokszor a postaládába dobják be!!!  :mad:  :mad: AGYAR POSTA!
..

:confused:
Ajánlott levelet már kb. 6 éve nem kell aláírni.

Hova máshova dobnák be?? Jobb esetben a postaládába, rosszabb helyzetben még oda se...  :up:

szerk:  a vodka szerint a rapid letötlés is p2p így annyi meg egy bambi,
szóval te voltál/vagy a hunyó, mert elhitted a "korlátlan" dolgot..

Szerkesztette: pgyafi 2008. 05. 02. 16:05 -kor

#178 Felhasználó inaktív   trec 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 02. 16:14

Idézet: gyurxi551 - Dátum: 2008. máj. 2., péntek - 15:29

Hali!

Kötöttem a Vodkafonnal vezetéknélkül internetet, havi 5000ft/hó -ért. Már 4 hónapja megvan, semmi gond nem volt. P2P -t sem használtam, illetve 2szer, 45MB és 100MB forgalomban. Amúgy rapidshare-t használok meg a munkahelyi szerverről szedem le amit kell (nyers vágni való filmek).
A többi az ügyifogyinak írt mailből derül ki, esküszöm IGAZ minden betű:

Tisztelt Vodafone!

Február 16-án előfizetést kötöttük Vodafone vezeték nélküli internet használatra, fix 5000ft/hó díjazásra. A mai napon (2008.05.02) kaptunk Vodafone Mobil Connect Lite programunka egy SMS értesítőt: "Megnövekedett forgalma miatt 05.12-ig 28,800 Ft befizetésére kérjük. Forgalmànak tovàbbi 20%-os növekedése részleges szolgàltatàst eredményezhet.Vodafone" Ez hidegzuhanyként ért és telefonáltam az ügyfélszolgálatunknak, mert nem tudtam mire vélni ezt a magas díjat, hiszen P2P szolgáltatást is csak alkalomszerűen de mindig bőven 5GB forgalom alatt használtam. Ezek szerint a P2P használata teljes (0 Kbyte/hó) mértékben tilos? Az ügyfélszolgálatos kolléganő tájékoztatott, miszerint 2008.március eleji keltezéssel kaptunk egy ajánlott levelet, melyben felszólítottak engem extrém használat miatt. Ezt a levelet nem kaptam meg soha. ELőször kérem nézzenek utána a postai ajánlószelvénynek, mivel én ilyet alá nem írtam, nem írhattam, mert nem volt mit.
Másodsorban nem értem mivel meríthettem volna ki az extrém használat fogalmát, mert P2P alkalmazásokat nem használok, kizárólag FTP-n keresztül töltöttem, melyben munkatársuk is megerősített hogy ez korlátlan!
Remélem csak egy félreértésről van szó, mert alapvetően a szolgáltatással eddig maximálisan elégedett voltam.

#### György
#### Budapest
########3/c
Szerződés szám: ########
Modemhez tartozó SIM telefonszám: 70*******

Várom mielőbbi válaszukat!
Köszönettel:
###### György

ÍGY március óta áttettek minket a havi 5GB-os csomagba! Azóta így mehet a számlázás!
Azt sem értem, hogy akkor -márciusban- MIÉRT nem küldtek egy kib* sms-t ugyanígy!?!?!?!?!?!?!?!?!
üdv :mad:

A mobilnet nem nagymértékű letöltögetésre való.Ha belegondolsz ez egyértelmű.Arra ott vannak a vezetékes megoldások.Azt, hogy a Vodka azt sugalja, hogy korlátlan, valagba kéne rúgni, mert ezek szerint megtévesztő de fogadjunk, hogy a sokoldalas ÁSZF-ben benne van minden.
Azért ne hagyd magad, üsd a vasat amíg csak lehet...... :reklamacio:

Szerkesztette: trec 2008. 05. 02. 16:15 -kor

#179 Felhasználó inaktív   deuce 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 03. 11:13

Idézet: fcseh - Dátum: 2007. dec. 5., szerda - 17:18

dehogy kellett, gép betárcsáz a mobiltelefonra usb-n, a hálókártya ment a router wan portjára, 2perc múlva hogy írtam azt a segítségért kiabáló hozzászólást, már hasított is wifin szétosztva a vodanet. :D
nem speciális itt semmi, csak gyakran úgy van szájbarágva, hogy eladják az eszközt.
ráadásul vadiúj mobilteló volt, még-még proto szoftverrel és hasított a nap bármely időszakában jó sebességen..

#180 Felhasználó inaktív   gyurxi551 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 05. 03. 13:22

Idézet: pgyafi - Dátum: 2008. máj. 2., péntek - 17:02

:confused:
Ajánlott levelet már kb. 6 éve nem kell aláírni.

Hova máshova dobnák be?? Jobb esetben a postaládába, rosszabb helyzetben még oda se...  :up:

szerk:  a vodka szerint a rapid letötlés is p2p így annyi meg egy bambi,
szóval te voltál/vagy a hunyó, mert elhitted a "korlátlan" dolgot..

Az AJÁNLOTTAT alá kell írni! Januárban is jött nekem egy és alá kellett írnom!
Bár van egy ilyen fura mondat: A levélszekrény útján történő kézbesítés esetében – a dolog természetéből fakadóan – a kézbesítés tényének igazolása nem az átvevő aláírásán alapul, hanem a Posta saját okiratain.

DE ha nem is kell aláírni, ahogy helytelenük mondod (már bocs) akkor is kellett volna egy fecnit kapnom hogy "ajánlott levele érkezett".

Az hova van leírva hogy FTP -s rapidhare letöltés az fájlcserélőnek számít? Egy fórumon (be belinkelem ha megtalálom) ott havi 200GB -okat szednek le rapidshare -ről Vodanettel.
Lécci írd meg, vagy link, mert tényleg érdekelne!
köszi
gy

Téma megosztása:

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »