HWSW Informatikai Kerekasztal: Ha valaki szeretne egy sötétebb skint, ime :) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (4 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ha valaki szeretne egy sötétebb skint, ime :) Komoly :) Értékeld a témát: -----

#61 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 09. 22:51

Üzenet megtekintéseIdézet: *Iguana* - Dátum: 2010. 03. 09. 21:48

Látom, későn szerkesztettem ki. :omg:
A khekihez írtam volna, ha ott is feltetted volna ugyanezt a kérdést. ;)

PS: kicsit sok a sorköz mostanában... egy entert ütök, két sort ugrik. A szerkesztőablakban persze nem...

Irtam mar valahol, a keki nem lesz 100% olyan mint a regi, de megnezem mit tehetek itt-ott. Ez egyebkent jellemzoen olyan hogy aki szeretne valtoztatasokat, az megszolal, akinek tetszik, az meg csendben van, szoval nem tudom hogy HookR keresei mennyire globalisak :) Lehet majd szavazasra bocsajtom :)
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#62 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 11. 01:17

Ilyesmi....? (ez most egy gyors photoshop volt, szoval ne a minoseget nezzetek)

Kép

Szerkesztette: Wyco 2010. 03. 11. 01:18 -kor

http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#63 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 03. 12. 10:16

Hm, úgy látszik itt mindenkinek csak a kheki kellett, de az aztán nagyonhúde. :)

üdv

R.
Can you hear me, major Tom?

#64 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 12. 10:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2010. 03. 12. 10:16

Hm, úgy látszik itt mindenkinek csak a kheki kellett, de az aztán nagyonhúde. :)

Igen, es nagyon jo, hogy nem kell minden bongeszoben css-t kalibralni, hanem forumszinten beallithato. Koszonet erte. Igazabol az is eleg sotet, a szemnek is kellemes, meg ugye a hagyomanyok... :) De hat viragozzek minden virag, tolem ez is felkerulhetne a listara.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#65 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 12. 10:33

kheki++ :)

Ezt szoktam meg, ezt szeretem, és nem is esik ki tőle a szemem.

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#66 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 12. 10:43

Majd valamikor megheggesztem ha van ra igeny (a szurket)

#67 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 12. 20:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Renwick - Dátum: 2010. 03. 12. 10:16

üdv

R.

Azt a színösszeállítást 9 évvel ezelőtt nagyon kitalálta valaki.
:respect:
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

Téma megosztása:

• (4 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó