HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és korlátozások XI. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és korlátozások XI. Értékeld a témát: -----

#2271 Felhasználó inaktív   laci85 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 09. 21:55

Idézet: Lazsa - Dátum: 2007. okt. 9., kedd - 21:19

Mér nem uppgradeol bixen UPC 2x20 gbitre,ha nembírja a sávszéjük ?
Ha olyan sok az előfizető, akkor ugyis megtérül nem-e?

:cool:

Azért mert a UPC :down:  az olyan szolgáltató hogy a "fejleszteni" és az "előfizetőkért tenni" valamit kifejezéseket nem ismeri. A upc :down: számára ezek a szavak nem léteznek. (Mocskos rabló banda  :reklamacio: ).

#2272 Felhasználó inaktív   Shadowman007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 09. 22:09

Hát lehet, hogy már csak 2 hónapig lesz a lakásomban koax!!!
Ha addig nem lessz változás megyek Invitel adsl-re.
Az is 10 rugóba kerül telefonnal (2 rugó lebeszélhető).
Igaz az "csak" 4 megás, DE az legalább mindíg!
4 év ebből a hulladékból elég.  :down: :wc:
http://www.videa.hu/main.php?page=play&v=MQ54IAz46OIt1aXZ
Chello??? Az mi??? Az valami ütős hangszer??? ÁÁÁ dehogy inkább szivatós...

#2273 Felhasználó inaktív   meghaltam 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 10. 06:47

wtf?!

#2274 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 10. 07:03

Idézet: meghaltam - Dátum: 2007. okt. 10., szerda - 7:47

Ez jó!
"Laci85" "Mexel" + a többiek készüljetek- jön értetek a fekete autó. ;)
Vagy fényképpel bizonyítsátok,hogy xar a net..

#2275 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 10. 07:08

Idézet: Lazsa - Dátum: 2007. okt. 9., kedd - 22:19

Mert jellemzően nem az a szűk keresztmetszet, hanem a last mile-hoz közelebbi szakaszok. A BIX-et bővíteni 2x20-ra ahhoz képest aprópénz.

#2276 Felhasználó inaktív   isi101 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 10. 13:00

Miskolc körzetében nem tudtok valami hálózati problémáról?

Mivel főleg játékra használom a netet, eléggé zavaró jelenség, hogy időnként(pár naponta, de akkor majd egy napig) 5 percenként szakad, ill "leáll" a net..
Vagy esetleg a kábelmodem rendetlenkedhet? Router, stb kizárva, több gépen, illetve router kihagyásával is próbáltam.
Az ügyfélszolgálat kedves ugyan, de hónapok óta nem intéződött semmi..

#2277 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 10. 10. 13:03

Lehet nem térül meg. Bővíteni meg nem olyan egyszerű, de BIX még a kisebb gond, itt a headendek mögött már durvább lehet a helyzet. Előfizető meg sok van, de akkor tippelj számot légyszi mibe fáj egy ilyen, mennyi idő alatt térül meg, oszt ha Te írnád alá pénzügyileg a pöcsétes papírt, akkor engedélyeznéd-e a bővítést. Imádom mikor ilyen világmegváltó dolgokat 2 sorban kleírto, hogy jajj, csak bővíteni kellene korlátlan gigabitre, aztán jó is. Ahamm, nagyot nőlj.
Make love not Wor.

#2278 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 10. 10. 13:05

Idézet: Shadowman007 - Dátum: 2007. okt. 9., kedd - 23:09

Ha addig nem lessz változás megyek Invitel adsl-re.
Az is 10 rugóba kerül telefonnal (2 rugó lebeszélhető).
Igaz az "csak" 4 megás, DE az legalább mindíg!

Jó kérdés, nekem mondjuk pont van egy Invitel ADSL-em, ment az 200 kilobittel, annak rendje és módja szerint. Pedig nemtom hány megás VIP csomag, ami valóban jön 4-el. UPC ezért mit kapna a szájára, ha szerelő kijön, aztán közli, esély nincs 4 megánál gyorsabb netre, ennek is örüljünk?
Make love not Wor.

#2279 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 10. 13:14

Érdekesség képpen:

A legnagyobb netes előfizetőszámmal rendelkező kábeles szolgáltató, az amerikai Comcast röviden számokban egy tegnapi cikkből linkelve. A Comcastnak 50x több netes előfizetője van mint a hazai UPC-nek, 12.4 millió netes ügyfél.

Kép

a cikk: http://www.dslreports.com/shownews/Ask-DSL...st-16Mbps-88281

Szerkesztette: shabba 2007. 10. 10. 13:16 -kor

#2280 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 10. 13:55

Az modemedből az draút nem egyből az bixbe megy ... A többit matekozd ki.

Szerk.: Ja, semmi, látom NSD már válaszolt. :)

Szerkesztette: moq 2007. 10. 10. 13:55 -kor

Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#2281 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 10. 13:59

Idézet: shabba - Dátum: 2007. okt. 10., szerda - 14:14

Érdekesség képpen:

A legnagyobb netes előfizetőszámmal rendelkező kábeles szolgáltató, az amerikai Comcast röviden számokban egy tegnapi cikkből linkelve. A Comcastnak 50x több netes előfizetője van mint a hazai UPC-nek, 12.4 millió netes ügyfél.

Sose láttam több értelmét az ilyen nagy számokkal való dobálózásnak, minthogy a laikus paraszt nyáltócsát generáljon az íróasztalán...
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#2282 Felhasználó inaktív   laci85 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 10. 17:52

Idézet: alibabusic - Dátum: 2007. okt. 10., szerda - 7:03

Ez jó!
"Laci85" "Mexel" + a többiek készüljetek- jön értetek a fekete autó. ;)
Vagy fényképpel bizonyítsátok,hogy xar a net..

Fényképel hiába bizonyítanád a upc :down: -nek nem létezik hogy valamit is bizonyítani lehessen csak az igaz amit ő mond. Szerintük minden rendben a hálózatukkal. Ehez képest a mai csúcs letöltési sebességem 48k le és 24k fel. Nah ennyit erről.

#2283 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 10. 20:00

Idézet: laci85 - Dátum: 2007. okt. 10., szerda - 18:52

Fényképel hiába bizonyítanád a upc :down: -nek nem létezik hogy valamit is bizonyítani lehessen csak az igaz amit ő mond. Szerintük minden rendben a hálózatukkal. Ehez képest a mai csúcs letöltési sebességem 48k le és 24k fel. Nah ennyit erről.

A torrent kliensekben van egy remek funkció, ami kikapcsolja a gépet, ha lejött minden. Bekapcsolod és otthagyhatod a géped. Ha meg 24/7-ben megy, akkor tökmindegy, éjszaka full sávszéllel megy a torrent is, reggel, mire felkelsz, ott van minden, amit le akartál szedni.

#2284 Felhasználó inaktív   CyberLord 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 10. 20:38

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2007. okt. 10., szerda - 22:00

A torrent kliensekben van egy remek funkció, ami kikapcsolja a gépet, ha lejött minden. Bekapcsolod és otthagyhatod a géped. Ha meg 24/7-ben megy, akkor tökmindegy, éjszaka full sávszéllel megy a torrent is, reggel, mire felkelsz, ott van minden, amit le akartál szedni.

Én azonnal akarom p2pröl ugyanolyan sávval mint ftpröl? na erről ennyit

#2285 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 10. 20:41

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2007. okt. 10., szerda - 21:00

Ez is egy érv. Csak kár hogy nem ez a lényege. Nekem pl éjjel nem tud menni, "csak" nappal.
Annak ellenére nekem is ötvennel jön most lefelé egész délután. Ezt sokféleképpen meg lehet magyarázni, de attól függetlenül nagyon köcsög dolog. megutáltam a chellot pedig évekig mindenkinek szívesen mondtam, hogy milyen jó netem van. Fejlődés mindenekelőtt. Mintha a modemes korszakban lennék.
Azért arra kíváncsi lennék, ha a reklámokban a nagy számok mellé odaírnák ezt a tudnivalót is (manager dumával priorizálás, magyarul torrent korlátozás), mennyien gondolnák meg megukat az új előfizetők közül.

Például most is szükségem lenne vmire, ami kb 300mb. Normál esetben pár perc alatt lent lenne.Így most 2 óra. Aláírt hűséggel 10000-ért. Bekaphatják akik kitalálták. Ráadásul itt nálunk monopolhelyzetben vannak. Nincs más szolgáltató.

Szerkesztette: mexel 2007. 10. 10. 20:49 -kor

#2286 Felhasználó inaktív   localnet 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 10. 20:46

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2007. okt. 10., szerda - 20:00

Haha, jó poén. Három UPC előfizetésünk van három különböző helyen és mindegyiken alig jönnek be a weboldalak reggeltől - estig. Játékra meg a nap 24 órájában alkalmatlan. Akkor miről is beszélünk?

#2287 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 10. 20:54

Idézet: CyberLord - Dátum: 2007. okt. 10., szerda - 21:38

Én azonnal akarom p2pröl ugyanolyan sávval mint ftpröl? na erről ennyit

Az lesz a megoldásom: alacsonyabb csomag, a maradékból warez ftp szerver befizetése, és onnan majd jön. Havi szinten ugyanannyi lesz, csak az UPC zsebéből kivesszük és egy warez oldalt üzemeltető személy részére átadjuk. Így biztos jobb lesz nekik.
Ráadásul netezni is alig tudok, a ping is nagyon rossz.

#2288 Felhasználó inaktív   K75 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 10. 21:18

Idézet: mexel - Dátum: 2007. okt. 10., szerda - 21:41

...
Azért arra kíváncsi lennék, ha a reklámokban a nagy számok mellé odaírnák ezt a tudnivalót is (manager dumával priorizálás, magyarul torrent korlátozás), mennyien gondolnák meg megukat az új előfizetők közül...Aláírt hűséggel 10000-ért. Bekaphatják akik kitalálták. Ráadásul itt nálunk monopolhelyzetben vannak. Nincs más szolgáltató.

Azt már tudhatnád, hogy Mo.-on nem a szolgáltató van a fogyasztóért, hanem a fogyasztó a szolgáltatóért. Monopol helyzet - legális gazdasági diktatúra=korrupt politikusok, korrupt üzleti szféra (silány - a lakosságot beetető - szolgáltatást nyújtó multik), átvert és - tisztelet a kevés kivételnek - ostoba lakosság, mely a saját elszegényedésén tapasztalja mekkora hülyét hagy magából csinálni.

Mutassatok még egy ilyen förtelmesen - morálisan és erkölcsileg és minden más szempontból is - (vissza)fejlődő országot, mint a mienk...!? :down: (Albánia?)

Szerkesztette: K75 2007. 10. 10. 21:21 -kor

#2289 Felhasználó inaktív   mexel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 10. 21:23

Idézet: K75 - Dátum: 2007. okt. 10., szerda - 22:18

Azt már tudhatnád, hogy Mo.-on nem a szolgáltató van a fogyasztóért, hanem a fogyasztó a szolgáltatóért. Monopol helyzet - legális gazdasági diktatúra=korrupt politikusok, korrupt üzleti szféra (silány - a lakosságot beetető - szolgáltatást nyújtó multik), átvert és - tisztelet a kevés kivételnek - ostoba lakosság, mely a saját elszegényedésén tapasztalja mekkora hülyét hagy magából csinálni.

Mutassatok még egy ilyen förtelmesen - morálisan és erkölcsileg és minden más szempontból is - (vissza)fejlődő országot, mint a mienk...!? :down: (Albánia?)

Szerintem az albánok hamrabb fognak előrelépni mint mi.  :(

#2290 Felhasználó inaktív   HarryDEC 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 10. 21:50

Én egyenlőre úgy döntöttem, hogy maradok még egy évig ennél a "remek :rolleyes: " chello-nál, igaz csökkentett csomaggal. De azért ezt a hűséghosszabításos, kedvezményigénybevevős dolgot sem olyan egyszerű elintézni a mi kis hazánkban.
Érdeklődtem levélben a jupicinél, és kicsit magas árak jöttek ki. Megírtam szerintem milyen árnak kellene ott szerepelni, erre ezt válaszolták:
"Az Ön által említett, kedvezményesebb díj abban az esetben érvényes, ha a két szolgáltatást 1 ügyfélszámon veszi igénybe, illetve a hűségnyilatkozat ideje alatt foylamatosan rendelkezik az internetes kívül vagy televízió-, vagy telefon előfizetéssel is. Egyéb esetekben az előző levelünkben szereplő díjak lépnek érvénybe."
Namost ez tök jó meg minden, de úgy csinálnak, mintha én külön kértem volna azt a másik ügyfélszámot. Tehetek én róla, hogy nem egyeztetnek egymással? Amikor én annó a szerződésemet kötöttem a kutya nem kérdezte, hogy mim van és mim nincs. Most meg kérvényezzem, hogy vonják össze az ügyfélszámokat. Fasza, hajrá.
A Szőke kapitány nem ezt mondta. Zöld számot esetleg, vagy valami? Ennél sokkal kisebb cégeket is ingyen lehet hívni. Ja igaz: "menjek hozzájuk" mi  :confused:

Téma megosztása:

• (130 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.