Idézet: moq - Dátum: 2007. okt. 15., hétfő - 19:47
ui. Ha viszont már szóba került.. attól hogy én személy szerint nem írom le naponta 2x hogy az édesanyját a upc-nek meg így p2p korlát meg úgy p2p korlát, még kicsit se nézem jó szemmel az egészet, és bár korántsem használok annyi p2p-t mint a hc töltők (havi forgalmam 8-10 giga), igenis elítélem, amit a upc művel. Igen, én, aki régen sokszor a szolgáltató mellé álltam, sőt, egyesek upc talpnyalónak és/vagy dolgozónak néztek... (lol) Mindennek eredményeképp, ha másik ISP-t nem is tudok választani, de mindhárom Chello előfizetésemen kemény downgrade lesz, amikor letelik a hűség...
Mondjuk ha talpnyalónak nem is néztek, de én is büszke voltam a cégre, a hozzáállásra, a megbízhatóságra, és sokaknak ajánlottam.
Úgy látszik tényleg "minden jótett elnyeri méltó büntetését"!
Downgrade után ár/érték arány lényegesen rosszabb. Valószínű erre számítanak a cégnél, hogy sokan megteszik. Nem kell annyit adni, és joval többet kaszálnak egységnyi hirdetett sebességért.
Régen tudtam, hogy a UPC minden tekintetben a minőséget képviseli, most meg tudom, hogy előbb ér ide Kanadából vagy Japánból postán megrendelve valami, minthogy letölthetném.
Egy mazochista élvezetével olvastam el újra, hogy szerintük nekem miért is jó:
"Internet az egész családnak. A család minden tagjának igényét kielégíti, legyen szó letöltésről, online játékokról, webkamerás beszélgetésről vagy online tv-adók nézéséről."
És most keressük azokat, akiknél ezen felsorolás minden eleme egyszerre megtalálható.

Súgó
A téma zárva.