Idézet: Silver - Dátum: 2007. ápr. 2., hétfő - 14:05
Velem nem tudsz ilyesmin háborúzni, egyrészt mert hülyeségnek tartom, másrészt azért, mert nem ismerem a redhatet, lévén egyszer volt nálam egy gépen, de akkor is a hazai terep előnyére szavazva leszedtem és debian szaladt fel. Én a debianról viszont tapasztalati úton tudok véleményt alkotni és nekem öléggé stabilnak és rugalmasnak is tűnik. Kis színesként megemlítem, hogy van olyan szerverem, amit öt kerek esztendeje nem láttam, mert nem kellett vizitálnom. Egyébként szívesen olvasok a redhatzről is, ha valaki veszi a fáradtságot és ír róla ide tapasztalati tényeket. Jelenleg pont a sun solaris-t fogom tesztelni, pont egy hwsw-s kimerítő vélemény okán. Egészen egyszerűen úgy írtak róla, hogy érdemesnek találom, hogy megismerkedjek vele, és ha pár hónapos buzera után úgy látom, éles alkalmazására is sort kerítek, lévén pár sun szerver is beesett a látómezőmbe !

Amit én írtam, az csak és kizárólag a supportról szólt, ettől a rendszer lehet jó, nem kizárt, akkor sem, ha ismerünk olyan rendszert, ahol maga a rendszer is véres, mert elborítják a sebek és a support is nulla.