mar volt font az nvidia-glx. nvidia oldalrol letoltottem az nvdia 100.14.valamelyiket, legfrissebbet. kimentem ctrl+alt+f1-el, bejelentkezes a nevemmel/jelszavammal. utanna killall gdm, sudo sh /home/nevem/Desktop/nvidia.run. ok, bejon, elfogadom licence-t, keresne az elore leforditottat, nincs, aztan megkerdi h forditok e en, mondom ok, csinalja, aztan irja ugye, h lehet, h nem fogja az x talalni a drivert, akkor toltsem le az xorg-dev-et meg a pkg-configot, es probaljam ujra. ok, vegzett installal, kerdi, hogy frissitse e azthiszem az xorg.conf-ot, mondom ok, utanna kesz kilepett a parancssorba, en meg resetet nyomtam, es utanna nem indult az x. letoltottem azt a ket csomagot, ujratelepitettem, ugye mondta, h mar fentvan, folul fogja irni, okeztam, megcsinalta, sudo reboot, es semmi.
Lenny, akkor minden csomagot amit irtal irtsak ki? vagy csak az nvidia-glx-et?
Szerk.: Köszönöm szépen Lenny, nem gondoltam volna, hogy olyan egyszerű a dolog, hogy csak az nvidia-glx-nek nyomok egy remove-t és indul. Most már szerintem az általam telepített, nvidia oldalas driver üzemel, mert már a beléptetés előtt a "menőbb"

nvidia logó jelent meg, mint ubuntun. Huhh, jó kis gyakorlás volt, meg tapasztalatszerzés, csak azért aggodtam egy kicsit, hogy pont az éles rendszerem rendetlenkedik
gekmage: nem az volt a gondom, hogy nem voltak a megfelelő source meg tree csomagok telepítve, hanem az, hogy mindig rootként léptem be parancssorból ,nem pedig az én jelszavammal/felhasználó nevemmel....mekkora hülye vagyok
Szerkesztette: critical_source 2007. 09. 08. 08:01 -kor