Idézet: nyunyu - Dátum: 2007. okt. 6., szombat - 23:17
Hurra, ugy nez ki, megdoglott a 2 eves A8N-E-m.
Innentol nem kerdes, hogy erdemes-e meg lecserelnem a 3200+-t X2-re, vagy adjam el a 'csaba az egeszet, aztan Core2 :Đ
Nekem is döglődik a lapom, a chipset venti cserekor megsérült a hátlapon a secondary ide huzalozása, vagy mik azok ott, az teljesen elszállt, és a a gép sem stabil 100%-osan extrém terheléskor, 4 óra után, bezárja a prime95-öt. bár ki sem volt csomagolva rendesen, csak az ideiglenes könyvtárba, Total comm kicsomagol és futtatással. Játék közben azért teljesen stabil a gép, netezés közben meg még jobban. De biztos, hogy a lapnak van vmi hibája a sec idén kívül is, talán nem tökéletesen illeszkedik az új borda a chipsetre. De már nem is érdekel. Többé nem veszek aktív hűtéses alaplapot, az 1000%. egyelőre normál felhasználási körülmények között 100%-osan stabil.
Így szerintem kihúzok félévet még, a lap megy a kukába (bár csak 1 év múlva, mert sulinetes), a procit meg a vadi új ramot még biztos el tudom adni. hogy core 2-re vagy phenomra váltok az kérdés, de most szívesen fogadnék egy am2-es X2 5600 vagy 6000+-t is.
Sztem ne költs a 939-re többet, adj túl rajta ha van rá keret, ha nekem most lenne, megszabadulnék tőle. nekem 15-be jönne egy 939-es lap, annyiért meg am2-t is kapok. így nem költök semmit erre, nem ér annyit egy 4200-as X2, annyira nem gyors, és nem jövő biztos. ha besz*rik a lap teljesen akkor túladok a konfigomon (cpu+ram), szélsőséges esetben visszaállok a Celeron 1300-ra kis időre.
mi a baja a lapodnak? ha olcsón átpasszolnád az új cserelapod, azért lehet érdekelne
Szerkesztette: Balintka 2007. 10. 07. 09:30 -kor