Sziasztok!
Van egy Ovislink Airlive RS-1200 Dual Wan Security Gateway, amire alapból azért volt szükség, hogy a belső hálózaton netező gépek közül néhánynak az internet-sebességét korlátozni lehessen. Ezt meg is tudtam csinálni, viszont szükségem volna rá, hogy kívülről is elérjem a gépemet, amit eddig VNC-vel csináltam. Ehhez viszont valahol be kellene állítanom, hogy az 5900-as portra érkező kérést adott IP-címre irányítsa a router. Én ezzel próbálkoztam:
A Policy Objectben létrehoztam egy felhasználót az én IP címemmel.
Szintén a Policy Objectben a Custom Service-ben beállítottam egy VNC szolgáltatást az 5900-as porttal. Sőt, ezt még beleraktam egy Service Group-ba, hátha csak így működik.
Na most olyat, hogy port forwarding nem találtam. Van viszont Virtual Server, ahol a Server 1-hez hozzáadtam a Service Group-ot, ami tartalmazza a VNC-t és a Server Virtual IP-hez beírtam a helyi gép IP-címét.
Ezután kellene létrehozni egy új bejegyzést a Policy-ban így:
-Source Adress: Outside_Any
-Destination Adress: Virtual Server 1.
-Service: VNC. (Bár ez már benne van a Virtual Server-ben ??)
Sajnos a Destination Adress-hez a Virtual Server 1-et nem kínálja fel, és fogalmam sincs, miért nem.
Az is lehet, hogy totál másképp kell beállítani, de csak leírtam, mivel próbálkoztam eddig.
Hm?
Oldal 1 / 1
Ovislink RS-1200 port forwarding Ovislink RS-1200 - VNC beállítás
Elküldve: 2007. 06. 20. 10:04
"Akik mindig hideg vízben fürdenek, sosem lesznek betegek. Viszont mindig hideg vízben fürdenek."
Elküldve: 2007. 06. 20. 15:23
Ha vindóz akkor inkább próbáld ki a logmeint (felhasználói programokban van topikja) aztán nem kell portokkal szopóznod.
Make love not Wor.
Elküldve: 2007. 06. 20. 16:00
Idézet: Jahno - Dátum: 2007. jún. 20., szerda - 16:23
Ha vindóz akkor inkább próbáld ki a logmeint (felhasználói programokban van topikja) aztán nem kell portokkal szopóznod.
Megnézem, kösz szépen!
"Akik mindig hideg vízben fürdenek, sosem lesznek betegek. Viszont mindig hideg vízben fürdenek."
Elküldve: 2007. 06. 22. 08:16
Idézet: Jahno - Dátum: 2007. jún. 20., szerda - 16:23
Megnéztem, kipróbáltam, és működik, nagyszerű, köszönöm szépen a tippet.
Attól függetlenül ha valaki tudja a megoldást a port forwarding beállítására, szívesen venném a segítéget.
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1