HWSW Informatikai Kerekasztal: Ovislink RS-1200 port forwarding - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ovislink RS-1200 port forwarding Ovislink RS-1200 - VNC beállítás

#1 Felhasználó inaktív   moszat 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 06. 20. 10:04

Sziasztok!

Van egy Ovislink Airlive RS-1200 Dual Wan Security Gateway, amire alapból azért volt szükség, hogy a belső hálózaton netező gépek közül néhánynak az internet-sebességét korlátozni lehessen. Ezt meg is tudtam csinálni, viszont szükségem volna rá, hogy kívülről is elérjem a gépemet, amit eddig VNC-vel csináltam. Ehhez viszont valahol be kellene állítanom, hogy az 5900-as portra érkező kérést adott IP-címre irányítsa a router. Én ezzel próbálkoztam:

A Policy Objectben létrehoztam egy felhasználót az én IP címemmel.

Szintén a Policy Objectben a Custom Service-ben beállítottam egy VNC szolgáltatást az 5900-as porttal. Sőt, ezt még beleraktam egy Service Group-ba, hátha csak így működik.

Na most olyat, hogy port forwarding nem találtam. Van viszont Virtual Server, ahol a Server 1-hez hozzáadtam a Service Group-ot, ami tartalmazza a VNC-t és a Server Virtual IP-hez beírtam a helyi gép IP-címét.

Ezután kellene létrehozni egy új bejegyzést a Policy-ban így:
-Source Adress: Outside_Any
-Destination Adress: Virtual Server 1.
-Service: VNC. (Bár ez már benne van a Virtual Server-ben ??)

Sajnos a Destination Adress-hez a Virtual Server 1-et nem kínálja fel, és fogalmam sincs, miért nem.

Az is lehet, hogy totál másképp kell beállítani, de csak leírtam, mivel próbálkoztam eddig.

Hm?
"Akik mindig hideg vízben fürdenek, sosem lesznek betegek. Viszont mindig hideg vízben fürdenek."

#2 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 06. 20. 15:23

Ha vindóz akkor inkább próbáld ki a logmeint (felhasználói programokban van topikja) aztán nem kell portokkal szopóznod.
Make love not Wor.

#3 Felhasználó inaktív   moszat 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 20. 16:00

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. jún. 20., szerda - 16:23

Ha vindóz akkor inkább próbáld ki a logmeint (felhasználói programokban van topikja) aztán nem kell portokkal szopóznod.

Megnézem, kösz szépen!
"Akik mindig hideg vízben fürdenek, sosem lesznek betegek. Viszont mindig hideg vízben fürdenek."

#4 Felhasználó inaktív   moszat 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 22. 08:16

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. jún. 20., szerda - 16:23

Megnéztem, kipróbáltam, és működik, nagyszerű, köszönöm szépen a tippet.

Attól függetlenül ha valaki tudja a megoldást a port forwarding beállítására, szívesen venném a segítéget.

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó