World of Warcraft (VIII.)
Elküldve: 2007. 06. 29. 07:27
mekkora sírások lesznek ha majd retalentelni kell mert retripalát akar mindenki a raidre :Đ
Elküldve: 2007. 06. 29. 07:51
Idézet: DOOMER - Dátum: 2007. jún. 29., péntek - 8:27
mekkora sírások lesznek ha majd retalentelni kell mert retripalát akar mindenki a raidre :Đ
Erre jelenleg annyi az esély, mint BC előtt a shadowpriest/feral druida párosra volt...
Jelenlegi állás szerint nincs hely a retri palának a raid groupban, de ez a buffolás után akár meg is változhat.
Jelenleg maximum egy protos paladin tudná segíteni a csapatot, de az sem minden esetben, így ez sincs napirenden.
Szerkesztette: Jareth 2007. 06. 29. 07:56 -kor
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2007. 06. 29. 08:35
Idézet: Jareth - Dátum: 2007. jún. 29., péntek - 7:51
Erre jelenleg annyi az esély, mint BC előtt a shadowpriest/feral druida párosra volt... 
Jelenlegi állás szerint nincs hely a retri palának a raid groupban, de ez a buffolás után akár meg is változhat.
Jelenleg maximum egy protos paladin tudná segíteni a csapatot, de az sem minden esetben, így ez sincs napirenden.
egy a jó a holy palába, hogy jó vele farmolni
A számítógépes játékok nincsenek hatással ránk!!!
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!
Elküldve: 2007. 06. 29. 08:47
Idézet: tasp - Dátum: 2007. jún. 29., péntek - 9:35
egy a jó a holy palába, hogy jó vele farmolni 
Szerintem amióta 70-es a palám, egy mobot nem öltem meg vele.
Farmolásra ott a rugóm (erősen alulgearezve : ) vagy a shadowpapom.
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2007. 06. 29. 08:59
Idézet: Jareth - Dátum: 2007. jún. 29., péntek - 8:51
Szerintem pont abban az irányban fogják tápolni a retri palát, hogy hasznosabb lesz a raid számára a buffokkal.
Prot pala... hááááát. Szerintem egyelőre a holy pala az egyetlen must have a raidekben, de kíváncsi leszek mit ügyködnek majd Blizzardék a retri ággal.
Elküldve: 2007. 06. 29. 09:01
Idézet: 32karakter - Dátum: 2007. jún. 28., csütörtök - 23:06
nem véletlenül, a resto gearem anynira fos, hogy titkolom 
...
...
Nekem is fos, de büszkén vállalom.
RE: most is megnéztelek, de már a talented is enhancement...
Szerkesztette: Etele 2007. 06. 29. 09:15 -kor
Elküldve: 2007. 06. 29. 09:10
nah... sikerült elérnem a 300 resit
Elküldve: 2007. 06. 29. 09:11
Idézet: Etele - Dátum: 2007. jún. 29., péntek - 10:01
Nekem is fos, de büszkén vállalom. 
Az a cucc volt ütős, amiben először Gruulnál voltam. Azt nem múlja alul semmi...
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2007. 06. 29. 09:17
Idézet: Jareth - Dátum: 2007. jún. 29., péntek - 9:11
Az a cucc volt ütős, amiben először Gruulnál voltam. Azt nem múlja alul semmi... 
jah, a kék osztrigás gatyóval....
ahányszor mindenféle felvonulást emlegetsz, mindíg eszembe jutsz a kis naciban, iszonyodva felröhögök, és olyankor mindíg tudatosul bennem, hogy ááá, valken megint kompenzál....
songokuutánzat, meleg kiadásban, az vagy te!
Elküldve: 2007. 06. 29. 09:21
Idézet: Etele - Dátum: 2007. jún. 29., péntek - 8:59
Szerintem pont abban az irányban fogják tápolni a retri palát, hogy hasznosabb lesz a raid számára a buffokkal.
Prot pala... hááááát. Szerintem egyelőre a holy pala az egyetlen must have a raidekben, de kíváncsi leszek mit ügyködnek majd Blizzardék a retri ággal.
kíváncsian várom a retri módosításait, mondjuk egy kalap alatt adhatnának sámánnak egy jó kis aggrocsökekntéset az ankhos verzión kívül is, na mindegy
igazság szerint én azt mondom pala ügyben, hogy egy jó, kiegyensúlyozott raidben simán befér a protos pala (bár az itemizációja enyhén hányadék) egyrészt mint OT, másrészt sok kis addos helyzetekben elég táp... Tidewalkert szerintem elsőre lecsapjuk, ha van protos palánk (minden wipe úgy kezdődött, hogy én dőltem, utána másiksámán, majd sorban a healerek - bár ezt még lehetne finomítani ofc)
Elküldve: 2007. 06. 29. 09:58
Idézet: 32karakter - Dátum: 2007. jún. 29., péntek - 10:21
kíváncsian várom a retri módosításait, mondjuk egy kalap alatt adhatnának sámánnak egy jó kis aggrocsökekntéset az ankhos verzión kívül is, na mindegy
...
...
Hát ja...
Mivel a chain heal aggrogenerátor, elkélne valami imba aggrocsökkentő skill/spell/etc (mondjuk CD-s) a mostani talent mellé is.
Szerkesztette: Etele 2007. 06. 29. 10:06 -kor
Elküldve: 2007. 06. 29. 10:04
Idézet: 32karakter - Dátum: 2007. jún. 29., péntek - 10:21
mondjuk egy kalap alatt adhatnának sámánnak egy jó kis aggrocsökekntéset az ankhos verzión kívül is, na mindegy
Nem fognak.
Sőt, ha egy GM megnézi egy raidünket és meglátja, hogy mit csinál Trollas, akkor lőttek az ütős sámánnak...
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2007. 06. 29. 10:09
Idézet: Jareth - Dátum: 2007. jún. 29., péntek - 10:04
Nem fognak.
Sőt, ha egy GM megnézi egy raidünket és meglátja, hogy mit csinál Trollas, akkor lőttek az ütős sámánnak...
ő külön állatfaj, szerintem.... ha nagyon akarná, bandagelve is vezetné a heallistát illetve holy pappal a damázsmétert...
és nekem vele kell versenyezni, b+.... ilyen pechem nem lehet egyszerűen...
Elküldve: 2007. 06. 29. 10:25
Idézet: 32karakter - Dátum: 2007. jún. 29., péntek - 11:09
és nekem vele kell versenyezni, b+.... ilyen pechem nem lehet egyszerűen...
Neked nem vele kell versenyezned, hanem a rugókkal...
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2007. 06. 29. 10:41
Milyen aranyos zöld hölgy:)
Jószágocska - Mage(100)(Arathor - Reckless Mortals)
Csak altjaim vannak..:)
"Now tell me...what's become of my ship?"
Csak altjaim vannak..:)
"Now tell me...what's become of my ship?"
Elküldve: 2007. 06. 29. 10:41
Jó, hát elemental sámli nagyon imba dps. Sokkal inkább durva, mint a resto sámán a többi healer kaszthoz viszonyítva.
Elküldve: 2007. 06. 29. 11:10
Idézet: Etele - Dátum: 2007. jún. 29., péntek - 10:41
Jó, hát elemental sámli nagyon imba dps. Sokkal inkább durva, mint a resto sámán a többi healer kaszthoz viszonyítva. 
arénában.. ele sámán vagy shadowpriest -> prio target
Elküldve: 2007. 06. 29. 11:17
Idézet: Jareth - Dátum: 2007. jún. 29., péntek - 10:25
Neked nem vele kell versenyezned, hanem a rugókkal... 
a kettő saccperkb ugyanaz jelen helyzetben, asszem
Elküldve: 2007. 06. 29. 11:28
Idézet: Manticore - Dátum: 2007. jún. 29., péntek - 10:41
Milyen aranyos zöld hölgy:)
ugyehogy?
(a normális képen, amiből kiloptam, félelmetesen agresszív pofát vág
"I'm very feminine. And I'll beat the crap out of ANYONE who disagrees!"
lol
Elküldve: 2007. 06. 29. 11:29
Idézet: 32karakter - Dátum: 2007. jún. 29., péntek - 11:28
"I'm very feminine"
Látom már itt is megosztod az életfilozófiádat...A vazelint elraktad kiscsillag?
Szerkesztette: Dinin 2007. 06. 29. 11:30 -kor

Súgó
A téma zárva.