Idézet: Omega - Dátum: 2007. jún. 29., péntek - 23:06
http://www.google.hu/search?hl=hu&q=P4C800...es%C3%A9s&meta=
Első találat. :Đ
Amúgy ja, én is az Asus felé kacsintgattam, de az Abit jobbnak tűnt. Nem is csalódtam.
Prescottot meg azért nem vettem, amiért nVidia FX 5 szériát, nforce 3-as lapot, s754-es AMD-t, Asus kamu 6800GT-t DDR1-el szerelve, AM2-s rendszert, Ati HD29000XT-t, stb. Utánnanéz az ember, ha jól akar járni de legalább is rosszul nem.

Eszem ágában sincs Abit VS Asus, vagy suxxAsus fílinget varázsolni, csak azt mondom, egyik kopó másik eb. Illetve elítélem az általánosítást, like az 'abit lapok fapadosak'. Írhatnám, hogy az Asus lapok meg gagyik mert bugosak... és igazam is lenne, de nem írom. Érted?
Léptem alukálni.

fx szériát én se vettem mert szar volt, prescottot se mert melegedett min a pitsa, s754-et igen, mert olcsó volt és nagyon jó tuningpotenciál volt benne (50% felett sempronoknál), AM2-t szintén vettem mert bőven jobban megéri mint a Core2 számomra, hiszen ennek is kb 10%-át használom ki, 8800GTS-nél gyengébb kártyához meg tökmindegy milyen procit teszünk (core2 vagy x2) ha nem kaptam volna meg 15 bruttóba a 21 nettó nagykeres lapot én is core2-t vettem volna, de így 20-al olcsóbban kijöttem mint egy E4300-al és egy 965p-s lappal. 20k-t meg nem ér meg nekem a 0fps gyorsulás egy olyan játék alatt ami GF2-vel is már stabil 100-ra képes. csak szeretem ha valamire klikkelek és megnyílik azonnal, ezért kellett dupla mag

asus meg nem hinném hogy bughalmaz lenne. tény hogy van 1-2 hülye dolog velük, de pl p4p800 tökéletes volt annó, a8v-e se is jó volt csak nem volt c&q tuning mellett, mostanival meg konkrétan semmi bajom nincs, eleinte szenvedtem vele mire rájöttem hogyan bírom rá a tuningra, de most már megy szépen

ramokat is gyönyörűen hajtja 1066-ig. szerintem köv lapom is asus lesz, főleg ha ilyen jó áron megkapom megint