Ha egy számon 2 készülék van (kisszoba, nagyszoba) lehetséges egyikről felhívni a másikat?
Úgy rémlik, hogy régen használtam ilyet.
Hogyan lehetne ezt megoldani?
Oldal 1 / 1
Lakáson belüli telefon hívása
Elküldve: 2007. 07. 11. 12:17
Összesen két dologra van szükség az életben WD-40 és szigetelőszalag. Ha nem mozdul pedig kellene: WD-40. Ha mozog pedig nem kellene: szigetelőszalag.
Elküldve: 2007. 07. 11. 12:36
Sima párhuzamosítás esetén ilyenről még nem hallottam.
Én egyszerűen felraktam 2 db cordless-t, mindkettő ugyanarra a bázisra van bejelentkeztetve. Így lehet hívni, kapcsolni egymást...
Én egyszerűen felraktam 2 db cordless-t, mindkettő ugyanarra a bázisra van bejelentkeztetve. Így lehet hívni, kapcsolni egymást...
Elküldve: 2007. 07. 11. 12:50
Idézet: ColdMan - Dátum: 2007. júl. 11., szerda - 13:36
Sima párhuzamosítás esetén ilyenről még nem hallottam.
De akkor 2 külön vonal, vagy hogyan?
Ha simán hívom a saját számomat, akkor foglaltat jelez.
Összesen két dologra van szükség az életben WD-40 és szigetelőszalag. Ha nem mozdul pedig kellene: WD-40. Ha mozog pedig nem kellene: szigetelőszalag.
Elküldve: 2007. 07. 11. 13:11
Az átlagos vezeték nélküli telefonok bázisállomásai(az asztali rész) általában 5-6 cordless-t tud kezelni egyszerre.
A bejelentkezés sorrendjében osztja ki a számaikat 1-6 -ig.
Ha több cordless (hordozható) van 1 bázisra bejelentkezve, akkor a bázis úgy működik mint egy butább telefonközpont.
A bejövő hívás minden készüléken csörög, és az int + másik készülék száma (1-6) beütésével átkapcsolható a másik készülékre.
Alaphelyzetben szintén így hívható a másik készülék.
1-es számút felveszed.
int + 2
Csörög a 2. számú készülék.
kb ennyi.
Nemrég láttam valami vezetéknélkülit amihez eleve 2 kézibeszélőt adtak.
bázis + asztali töltő + 2 cordless
Ha több cordless (hordozható) van 1 bázisra bejelentkezve, akkor a bázis úgy működik mint egy butább telefonközpont.
A bejövő hívás minden készüléken csörög, és az int + másik készülék száma (1-6) beütésével átkapcsolható a másik készülékre.
1-es számút felveszed.
int + 2
kb ennyi.
Elküldve: 2007. 07. 11. 18:04
Idézet: ColdMan - Dátum: 2007. júl. 11., szerda - 14:11
Az átlagos vezeték nélküli telefonok bázisállomásai(az asztali rész) általában 5-6 cordless-t tud kezelni egyszerre.
1-es számút felveszed.
int + 2
kb ennyi.
1-es számút felveszed.
int + 2
kb ennyi.
Itt 2 vezetékesről van szó
Elküldve: 2007. 07. 11. 19:08
Ket vezetekes egymas kozott -telefonkozpont kozbeiktatasa nelkul- soha nem fog tudni beszelni egymassal, ha egy vonalon van. Vagy telefonkozpont, vagy dect bazis tobb kezibeszelovel a megoldas.
(Vagy megcsorgeted mobilrol a drotost, mind a ketten odamentek, mindketten felveszitek, nyomtok egy 0-at hogy eltunjon a tarcsahang, es akkor van kb 20 masodpercetek beszelni, mielott megjon a foglalt hang a kozpontbol
)
(Vagy megcsorgeted mobilrol a drotost, mind a ketten odamentek, mindketten felveszitek, nyomtok egy 0-at hogy eltunjon a tarcsahang, es akkor van kb 20 masodpercetek beszelni, mielott megjon a foglalt hang a kozpontbol
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció: http://unicodesms.freeweb.hu
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció: http://unicodesms.freeweb.hu
Elküldve: 2007. 07. 14. 02:49
29-es körzetben ha tárcsázod a 909-et, már hallod is, ahogy kicsörög. Leteszed a kagylót, megszólal a telefon. Felveszed. Lesz ugyan tárcsahang, de ha a másik készüléket is felvették időközben (a tiéd nem csörög tovább
), akkor tudtok egymással beszélni. Én így szoktam, ha lusta vagyok bemenni a szobába a konyhából.
Ájemdé mega zati. Csak azt szereti. A többit mindössze tiszteli (és használja... :-D)
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó
A téma zárva.