Idézet: blueboi69 - Dátum: 2007. júl. 12., csütörtök - 23:35
Aztán majd ha jön a mentő valamelyik rokonodért akkor majd szólnak,hogy menjen ki a belváros határába,mert nem jöhetnek tovább, mi?
Miért akarsz terelni? Ki beszélt mentőről? Megkülönböztető jelzéssel az oda megy, ahova akar.
Idézet
Meg majd kijársz kenyérért a város szélére, mi?
Közért majd' minden utcában van, hálistennek lábam is van még, nem csak négy keréken lehet boltba menni. Ha nagyobb/több cucc kell, akkor meg igen, kijárok, de ez ma sincs másként. Tudom, nagy divat a vécére is kocsival megyek hozzáállás, de az ilyen ne visítson a magas benzinár, parkolási költség, anyámkínja miatt, tudna ő spórolni, csak nem akarózik neki.
Idézet
Gondolkozzál mielőtt ilyet irsz és ne csak a sok személyautóból indulj ki.
Miért ne? Ja, bocs, tényleg abból van a legkevesebb Budapesten, számuk eltörpül a kamionok, buszok hordái mellett.
Idézet
mert itt élek ezen a bolygón és jogom van annyi helyet elfoglalni amekkora talpam/autóm/biciklim.
Igen, éppúgy, mint bárki másnak. Ha elfogy a hely, akkor elfogyott, ilyen ez a köztulajdon. Máshol is úgy megy, hogy amire nagy a kereslet de kicsi a kínálat, akkor azt valahogy kordában kell tartani, mielőtt végképp hiánycikk lesz. Csavarhúzóból meg lehet duplázni a termelést, parkolóhelynél már más megoldást kell keresni. Ha van tipped arra, hogyan lehet a parkolási díjon és a behajtani tilos táblán kívül "leszabályozni" egy zsúfolt belváros forgalmát, jelentkezz a legközelebbi polgármesteri hivatalban, már több száz éve rád várnak.
Idézet
Elhiszed, hogy amióta megvan az autó(5éve), az összes létező költség ami hozzá kapcsolódik (vételár+biztositás+müszaki+zk+tuning+gumi+benzin+parkolási kötlség+szerszámok+alkatrészek +minden az uatolsó csavarig és tisztitó áplófolyadékig) meg sem közelíti más mai autónak _csak_a_vételárát_ ?
És ez hogy is jön a témához? Én nem látok összefüggést, aközött, hogy valamibe ölöd a pénzt, bármennyit is, közben meg párszáz forinttól összeomlik a családi kassza, meg aközött, hogy mennyibe kerül egy új kocsi. Miért nem spórolsz mondjuk a tuningon? Arra még annyira sincs szükség, mint belvárosi parkolóhelyre. Ja, bocs, parkolócetlikkel nem lehet felvágni a haverok előtt, ezt is benéztem.