HWSW Informatikai Kerekasztal: Gyorshajtás és közlekedésbiztonság. IV. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gyorshajtás és közlekedésbiztonság. IV. Megelőzés, morál, jogi esetek, stb. Értékeld a témát: -----

#221 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 07. 16. 14:34

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2007. júl. 16., hétfő - 13:25

Lehet csak a szabálybevezetés után gyártott modellekre igaz, de mint mondtam csak ezt hallottam, szal semmiféle irásos bizonyíték nincs erre.  :p

Akkor finoman szólva sem vagy tekinthető autentikus hírforrásnak... :Đ

#222 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 16. 14:49

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2007. júl. 16., hétfő - 13:16

...
Én még nem láttam olyat, hogy egy lesötétített 10-20millás merdzsót vagy bmw-t megállítottak volna és belekötnének a fóliába vagy abba, hogy gyorsan hajtott és van e pótizzókészlet. ...

Pedig van olyan. Minket is megállítottak, amikor meglett az S-Klasse és kipróbáltuk :) . Igaz enyje-bejnye után mehettünk tovább :)
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#223 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 16. 17:21

Az, hogy Te ott maradtál a hölggyel azért külön  :respect: jár,de sztem ez így a normális és emberi hozzáállás. Sajnos nem véletlenül alakult ki itt nálunk ez a közvélemény a rendőrökről.

És elgondolkoztál vajon azon, hogy ha én nem polgárőr vagyok, nem érek rá tökölni a nénivel, hanem rendőr, akinek (jó esetben) 10-15 percenként van címe, ahová rohanni kell), mert 3 autó (x2 járőr) van az egész kerületben, az hogyan teheti meg, hogy 1,5 órát rimánkodjon egy bizalmatlan embernek??? Közben esetleg vér folyik valahol...

Tessék már gondolkozni!!!
Gondolkoztál már ma?

#224 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 16. 17:36

Idézet: JonesC - Dátum: 2007. júl. 16., hétfő - 15:49

Minket is megállítottak, amikor meglett az S-Klasse és kipróbáltuk :)

Lehet, hogy látták, amikor beszálltatok, nyugtázták, hogy nem négy tíztonnás elefánt pattan be bőr alá ültetett viperával felszerelkezve, és megjött a bátorságuk  :Đ

#225 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 07. 16. 18:08

Az, hogy Te ott maradtál a hölggyel azért külön  :respect: jár,de sztem ez így a normális és emberi hozzáállás. Sajnos nem véletlenül alakult ki itt nálunk ez a közvélemény a rendőrökről.

Ja, amikor meg nálam kellett volna betörőt fogni, akkor pár órát várni kellett, mert biztos egy iklyen hűdearanyos csak kicsit bizalmatlan öreglánnyal foglalkozott az egész kerület. Hádefaszomridikül, Te lennél az első aki üvöltenél, hogy ez miért pont így van, meg rendőr azonnal, meg hirtelen, meg ezért vannak, nem az öreglány lelkivilágának ápolásáért.
Make love not Wor.

#226 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 07. 16. 18:09

Idézet: JonesC - Dátum: 2007. júl. 16., hétfő - 15:49

Pedig van olyan. Minket is megállítottak, amikor meglett az S-Klasse és kipróbáltuk :) . Igaz enyje-bejnye után mehettünk tovább :)

Tegnap éjjel elég sok rendőr volt szerte a városban, aztán biza nagyvasakat is állogattak meg, régebben meg írtam, hogy Lehel útnál sínen teperő bömöst intettek ki a sorból.
Make love not Wor.

#227 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 16. 18:27

Idézet: debaj - Dátum: 2007. júl. 16., hétfő - 18:36

Lehet, hogy látták, amikor beszálltatok, nyugtázták, hogy nem négy tíztonnás elefánt pattan be bőr alá ültetett viperával felszerelkezve, és megjött a bátorságuk  :Đ

Nem nagyon látta hogy ki ül benne, konkrétan másik emberke 180 kilós volt, aki mellettem ült.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#228 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 16. 19:55

Délután az M3 bevezetőn jövök hazafelé a középső sávban.
(A Szentmihályi úti felüljárón még 80km/h az engedélyezett, majd fokozatosan csökken a lámpáig.
A villogó sebességmutatót már régóta leszerelték.)
A Szentmihályi út felől (tehát a felüljáró mellől) besorol egy szürke Berlingo/Partner 50-nel, megnyergelve a jobb szélső, és a középső sáv közötti szaggatottat. A belsőben tőlem gyorsabbak, arra nem mehettem, így a gáz-duda-ablaktörlő helyett a fék-duda maradt.
Ekkor berántotta középre, így nekem a szélső maradt.
A bal egyben sofőr, a jobb egyben egy nagy darab kamera állványon, mögötte a kezelő.
A lámpa után sem gyorsult fel 70-nél többre, ezt stabilan tartotta a BVSC-ig, ahol kihúzódott a szélére.
Akik mögötte jöttek, mind megpróbálták valahogy kikerülni, megelőzni.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#229 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 16. 20:37

Idézet

Meghalt egy motoros a Budafoki úton
2007. július 16. 21:26

A 24 éves férfi egy teherautónak csapódott

Életét vesztette egy motoros, amikor balesetet szenvedett Budapesten, a XI. kerületi Budafoki úton - közölte a BRFK.

A Budafoki úton egy, a Lágymányosi híd irányából érkező motorkerékpáros ismeretlen okból felborult és egy parkoló teherautónak csapódott. A balesetben a 24 éves budapesti férfi a helyszínen életét veszítette.

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#230 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 16. 22:55

Nyugodtan lehet linkelni az autós haláleseteket is, csak ma 5-en haltak meg autóbalesetben.

#231 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 16. 23:13

Idézet: Drummaster - Dátum: 2007. júl. 16., hétfő - 23:55

Nyugodtan lehet linkelni az autós haláleseteket is, csak ma 5-en haltak meg autóbalesetben.

Mondjuk ez a szokatlan időjárás miatt is lehet, bár a felelőtlenség nem hőmérsékletfüggő.
Ami viszont biztos, hogy egy kellemesen temperált hőmérsékletű klímás autóban sokkal jobban oda lehet figyelni, mint egy 4 leengedett ablakú 35 fok kívül-belül autóban.
Holnaptól 3-4 napig melegebb várható, mint a bőrünk hőmérséklete, ezért ha a légmozgás elfújja a testünk hőköpenyét, akkor csak még jobban melegíteni fogja a bőrünket.
Gondolkoztál már ma?

#232 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 16. 23:19

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. júl. 16., hétfő - 19:08

Ja, amikor meg nálam kellett volna betörőt fogni, akkor pár órát várni kellett, mert biztos egy iklyen hűdearanyos csak kicsit bizalmatlan öreglánnyal foglalkozott az egész kerület. Hádefaszomridikül, Te lennél az első aki üvöltenél, hogy ez miért pont így van, meg rendőr azonnal, meg hirtelen, meg ezért vannak, nem az öreglány lelkivilágának ápolásáért.

HA nem akarnak kijonni, akkor csak siman benyyogod, hogy most lottel le 3 betorot shotgunnal. 5 percen belul ott lesz a fel kerulet.  :Đ
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#233 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 17. 00:35

Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2007. júl. 17., kedd - 0:19

HA nem akarnak kijonni, akkor csak siman benyyogod, hogy most lottel le 3 betorot shotgunnal. 5 percen belul ott lesz a fel kerulet.  :Đ

Viccnek jó, és valóban így is lehet, de még a REBISZ-TESZ is jön. Azok pedig nem viccelnek.
Gondolkoztál már ma?

#234 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 17. 01:45

Idézet: *Macika* - Dátum: 2007. júl. 17., kedd - 0:13

...
Holnaptól 3-4 napig melegebb várható, mint a bőrünk hőmérséklete, ezért ha a légmozgás elfújja a testünk hőköpenyét, akkor csak még jobban melegíteni fogja a bőrünket.

Ehhe.

Hőköpeny mi? A te tested lehűti a környezetét? Hőköpeny akkor létezhet, ha a környezet hőmérséklete alacsonyabb mint az emberi testé, és a test által leadott hővel felmelegített levegő alkotja. De ha melegebb a környezetében található levegő, akkor azt nem tudod lehűteni.  A fizika törvényeivel nem csak a gyorshajtók nem tudnak szembeszállni, de a polgárőrök sem.

Idézet

#235 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 17. 08:01

Idézet: *Macika* - Dátum: 2007. júl. 17., kedd - 0:35

Viccnek jó, és valóban így is lehet, de még a REBISZ-TESZ is jön. Azok pedig nem viccelnek.

Azért a REBISZ szokott viccelgetni. A TESZ tényleg nem.

Szerk.: Bár most, hogy undorító módon kirúgták a főnöküket (az új REBISZ vezér hozza a saját emberét), nem csodálkoznék, ha ők is szarnának bele.

#236 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 17. 08:04

Idézet: JonesC - Dátum: 2007. júl. 17., kedd - 1:45

A fizika törvényeivel nem csak a gyorshajtók nem tudnak szembeszállni, de a polgárőrök sem.

Fogalmam sincs, mi köze Macika téves feltételezésének ahhoz, hogy polgárőr... Úgy nézem, hogy a rosszindulat nálad is elnyomja a józan észt.

Ja, és te tévedhetetlen vagy, mi több, helikopter. :rolleyes:

#237 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 17. 08:54

Idézet: Drummaster - Dátum: 2007. júl. 17., kedd - 9:04

Fogalmam sincs, mi köze Macika téves feltételezésének ahhoz, hogy polgárőr... Úgy nézem, hogy a rosszindulat nálad is elnyomja a józan észt.

Ja, és te tévedhetetlen vagy, mi több, helikopter. :rolleyes:

Nem vagyok tévedhetetlen, viszont nem szoktam kinyilatkoztatásokat tenni. Ez nem rosszindulat, csak egy aranyos párhuzam ahhoz, hogy állandó jelleggel szegény fizikára megy hivatkozás a gyorshajtással kapcsolatban. Egyébként éljenek a polgárőrök, semmi bajom nincs velük, meg Macikával sem igazán csak olyan helyre kis fordulatnak tünt oda a végére, nagyon száraz volt amúgy  :cool:

Úgy néz ki sajna tévedhetetlen már nem leszek, de helikopter még lehetek  :)

Kép

Idézet

#238 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 17. 09:00

Nah tegnap délpesti kórház - jászai mari tér @ 4:50 18percen belül, visszafelé,10perc múlva  21perc.  :cool:  ja és szabályosan  :cool:  :cool:

Klimás autó ide vagy oda, kb minden ismerősöm azzal jön,hogy nem bírja a klimát. Biztos jobb, ha állandóan tüsszögsz tőle vagy könnyezel. Én spec szeretem, de ha van menetszél akkor lehet 40 fok is, elviselhető. Dugóban állni 30 fokban viszont viszont maga a pokol :) Még szerencse, hogy tudtam haladni tegnap. :) Csak ne lett volna az a hülye darázs a szélvédőn... csórikám nem birt kitalálni oldalra, mindenáron elöre akart kijutni az utastérből.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#239 Felhasználó inaktív   A.J. Crowley 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 17. 09:10

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2007. júl. 17., kedd - 9:00

[...g

Klimás autó ide vagy oda, kb minden ismerősöm azzal jön,hogy nem bírja a klimát. Biztos jobb, ha állandóan tüsszögsz tőle vagy könnyezel. [...]

Gyöngeharmat tsz. Manapság minden 20 éves tök nyikhaj, alig bírják a strapát. Én vígn ülök klímában, nyáron is hosszúnadrágban járok melózni, és nem esem össze. Ide vezet a "jajaj, vigyázzunk a gyerekre" mentalitás. Mi nyáron ki lettünk csapva a rétre, oszt jáccá' öreg. Nagyanyám reggel, délben és este 7kor látott, napközben még a legnagyobb melegben is bicikliztünk meg csavarogtunk. De szép is volt. :)

Ja, múlt péntek, Örs vezér tere -> M1-M7 bevezető szakasz 1:58 perc... Nagyon ideg voltam, mert siettem, de nem tudtam semerre sem haladni.
"Within me the beast starts to ROAR." - Sabaton

#240 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 17. 09:14

Idézet: *Macika* - Dátum: 2007. júl. 16., hétfő - 17:21

És elgondolkoztál vajon azon, hogy ha én nem polgárőr vagyok, nem érek rá tökölni a nénivel, hanem rendőr, akinek (jó esetben) 10-15 percenként van címe, ahová rohanni kell), mert 3 autó (x2 járőr) van az egész kerületben, az hogyan teheti meg, hogy 1,5 órát rimánkodjon egy bizalmatlan embernek??? Közben esetleg vér folyik valahol...

Tessék már gondolkozni!!!

Ha vér folyik valahol akkor oda nem rendőr kell hanem mentő.  ;)
Mellesleg pont az általad említett okok miatt látom azt a sok cirkáló járőrt akik fél óráig köröznek pl nálunk rendszeresen. Nagyon helyes,hogy ezt csinálják, csak akkor nemtom miért nem rohannak 10-15percenként valahová.
De nagyon is igazat szóltál, majd mondom is legközelebb a rendőrnek,hogy ne az én basztatásommal foglalja le magát mikor máshol folyik a vér.  :omg:

Szerintem meg nem ész nélkül kéne rohangálni címekre, hanem valamiféle prioritási sorrendet felállítani és aszerint az megy oda aki a legközelebb van és nem egyből 20an, hanem aki odaér, az majd elmondja kér e erősítést. Hozzáteszem én nemtom hogy működik az ilyesmi, csak tippelek,hogy így a célszerű. És sztem bármelyik kerületről is legyen szó, éjjel max 10-15p alatt át lehet menni a kerület egyik végéből a másikba.

Arról nem beszélve, hogy pl focimeccs után van bőven rendőr a metróállomásokon órákig a meccs után, vagy amikor jön vmi idiota elnök akkor bezzeg kilómétereken keresztül van minden sarkon rendőr, akkor azok ilyenkor hol vannak? Nyilván nem várom ezt el napi 24 órás készültésgben,de ha az ilyenkor dolgozó rendőröknek csak a fele lenne utcán nap mint nap, akkor kicsit máshogy festene a dolog, nem? Szerintem igen,de javitsatok ki ha tévedek.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.