HWSW Informatikai Kerekasztal: ***Dumaparty LXXXIV. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

***Dumaparty LXXXIV. Babázunk, izzadunk, cannes-i kula Értékeld a témát: -----

#61 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 07. 22. 07:27

Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2007. júl. 22., vasárnap - 8:18

hat.. ahol az adohatosag eleve bunozonek nezi/kezeli - kivetel nelkul- az osszes vallalkozot...

Teny, persze, sajnos. Meg az is igaz, hogy van abban valami perverz szepseg, hogy a multik hivjak fel a figyelmet a korrupciora, ha ha :D Amin en kicsit ledobbentem, hogy nekik kell szolni, hogy ,,he barmok, vegyetek mar eszre baz, hogy ha megfojtjatok a hazai gazdasagot, az nektek nem lesz jo, mert akkor max megint csak es kizarolag rabszolganak fogunk titeket hasznalni'', azert az nem kicsit sulyos.
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#62 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 22. 07:36

Idézet: kroozo - Dátum: 2007. júl. 22., vasárnap - 8:27

Teny, persze, sajnos. Meg az is igaz, hogy van abban valami perverz szepseg, hogy a multik hivjak fel a figyelmet a korrupciora, ha ha :D Amin en kicsit ledobbentem, hogy nekik kell szolni, hogy ,,he barmok, vegyetek mar eszre baz, hogy ha megfojtjatok a hazai gazdasagot, az nektek nem lesz jo, mert akkor max megint csak es kizarolag rabszolganak fogunk titeket hasznalni'', azert az nem kicsit sulyos.

Ez mar az

"en kerek elnezest!"
"nekem volt kellemetlen." parbeszed kategoria..
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#63 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 22. 07:39

Idézet: Sztee - Dátum: 2007. júl. 22., vasárnap - 0:57

az egyhamar - ha rajtam múlik - nem következik be :)

Ezt hittem én is. :D Aztán gondoltam egyet, elkötöttem a családi verdát, és rájöttem: :drive: ni jó. :) Szóval gyakrabban fogom elhozni a kocsit ezentúl. :D

#64 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 22. 07:40

Idézet: ikriszta - Dátum: 2007. júl. 22., vasárnap - 0:23

Ha már elmúltam 18 amikor a jogsimat csináltam és 10 évre adták és mindjárt lejár, akkor öreg vagyok?  :Đ  :omg:

Ha már így kérdezted... :p :D

Sziasztok!

#65 Felhasználó inaktív   Sztee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 22. 08:26

Idézet: Tigger - Dátum: 2007. júl. 22., vasárnap - 8:39

Ezt hittem én is. :D Aztán gondoltam egyet, elkötöttem a családi verdát, és rájöttem: :drive: ni jó. :) Szóval gyakrabban fogom elhozni a kocsit ezentúl. :D

Még ha akarnám se köthetném el a családi verdát, mert kitör a "családi" balhé (anyám a kocsinak csak üzemeltetője, a barátja a tulaj, más nem vezetheti..)

Mentem megsülni :hello:
"Have you tried turning it off and on again?"

#66 Felhasználó inaktív   bianca 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 07. 22. 08:41

:hello: Sziasztok késönkellök! ;)  :)  A szivatár óta szemetel alandoan az esö. :reklamacio: Rögtön küldem nektek! :Đ

#67 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 07. 22. 08:50

Pálinkás jó reggelt, Gatyalohasztó szép jó napot kívánok Mindenkinek! :hello:
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#68 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 07. 22. 08:59

Kroozo!

Mi járatban vagy te Kínában?  :think: S melyik városban?

#69 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 07. 22. 09:13

Idézet: kroozo - Dátum: 2007. júl. 22., vasárnap - 8:12

Van abban valami egészen groteszk, amikor éppen ők beszélnek a kis- és középválllakozások megerősítéséről és a korrupció káros voltáról.

Úgy is mondhatnám, hogy "hamis a baba". A képmutatásnak olyan mértékű kirakodóvásárát pezentálják, hogy az felháborító.

Hogy Schwarzi példájánál maradjak, nekem egy bizonyos párbeszéd azon zárómondata jutott eszembe, hogy "Na, elmész te a p'csába!".

#70 Felhasználó inaktív   ikriszta 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 22. 09:24

Idézet: bianca - Dátum: 2007. júl. 22., vasárnap - 9:41

:hello: Sziasztok késönkellök! ;)  :)  A szivatár óta szemetel alandoan az esö. :reklamacio: Rögtön küldem nektek! :Đ

Köszi Bia, egyelőre csak a szelét érezzük, de végre ki tudtam szellőztetni picit a lakást. Egyébként 3/4 4-kor felébresztett a dinnye és ha már felkeltem kinyitottam a bejárati ajtót és fantasztikus hűvös levegő jött be.  :up:

hja és jut eszembe sziasztok :hello:

Szerkesztette: ikriszta 2007. 07. 22. 09:25 -kor

Az élet egy rajz radírgumi nélkül.    Ha nem lenne utolsó pillanat, akkor semmi sem készülne el.   Ne ess kétszer ugyanabba a hibába! Kövess el újakat! 
A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.

#71 Felhasználó inaktív   ikriszta 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 22. 09:26

Pingu öcsi köszönjük a beszámolót.  :respect:
Szombaton dolgoztok vagy hogy van ez? :think: ott most mennyire dönget a kánikula?  :think:
Az élet egy rajz radírgumi nélkül.    Ha nem lenne utolsó pillanat, akkor semmi sem készülne el.   Ne ess kétszer ugyanabba a hibába! Kövess el újakat! 

#72 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 22. 09:46

Idézet: ikriszta - Dátum: 2007. júl. 22., vasárnap - 10:24

Köszi Bia, egyelőre csak a szelét érezzük, de végre ki tudtam szellőztetni picit a lakást. Egyébként 3/4 4-kor felébresztett a dinnye és ha már felkeltem kinyitottam a bejárati ajtót és fantasztikus hűvös levegő jött be.  :up:

No, az jó! Furcsa mód itt nálunk még nem érezni. :( De ha hinni lehet az időjárásjelentésnek, akkor estétől jön némi lehűlés, s talán valami kis eső is.

De amitől visszahőköltem, hogy szerdán lehet ~29°C csúcsra számítani, aztán csütörtöktől már megint 37°C körül lesz.  :down:

Szeretem a nyarat, a meleget is, de most nagyon el tudnám viselni, ha idén már nem lenne 28°C felett a hőmérséklet.  :rolleyes: No, meg ezután a forróság után jöhetne egy pár napig tartó hidegfront 15°C-20°C-al, hogy hamar lehűtse a falakat, s hogy felfrissüljön a természet is.

El kellett rejtenünk a szép muskátlikat, mert kezdtek kiégni.  :(

Szerk.: Helyesírási hiba javítva.

Szerkesztette: Piftuka 2007. 07. 22. 09:51 -kor

#73 Felhasználó inaktív   bianca 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 07. 22. 09:49

Idézet: ikriszta - Dátum: 2007. júl. 22., vasárnap - 10:24

hja és jut eszembe sziasztok :hello:

Szia Kriszta!  ;)  :)  Most olyan esik még nem esik idö van, de rögtön leesett 19°ra, nem tudnak ezt kicsit gyengébben csinálni? Utálom ezt a 35/40°kos 20ra és vissza huppolást. :Đ

#74 Felhasználó inaktív   ikriszta 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 22. 10:23

Idézet: Piftuka - Dátum: 2007. júl. 22., vasárnap - 10:46

No, az jó! Furcsa mód itt nálunk még nem érezni. :( De ha hinni lehet az időjárásjelentésnek, akkor estétől jön némi lehűlés, s talán valami kis eső is.

De amitől visszahőköltem, hogy szerdán lehet ~29°C csúcsra számítani, aztán csütörtöktől már megint 37°C körül lesz.  :down:

Szeretem a nyarat, a meleget is, de most nagyon el tudnám viselni, ha idén már nem lenne 28°C felett a hőmérséklet.  :rolleyes: No, meg ezután a forróság után jöhetne egy pár napig tartó hidegfront 15°C-20°C-al, hogy hamar lehűtse a falakat, s hogy felfrissüljön a természet is.

El kellett rejtenünk a szép muskátlikat, mert kezdtek kiégni.  :(

Szerk.: Helyesírási hiba javítva.

Én is meglepődtem, mert egy három emeletes, körfolyósós épület első szintjén lakom. :think:
De így gyorsan elszaladtam boltba is. :)

#75 Felhasználó inaktív   ikriszta 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 22. 10:25

Idézet: bianca - Dátum: 2007. júl. 22., vasárnap - 10:49

Szia Kriszta!  ;)  :)  Most olyan esik még nem esik idö van, de rögtön leesett 19°ra, nem tudnak ezt kicsit gyengébben csinálni? Utálom ezt a 35/40°kos 20ra és vissza huppolást. :Đ

Nem tudom Bia, de ez az idő nem fehér embernek lett kitalálva.  :(  Közben meg tüsszögök a céges légkonditől meg az itthoni légkeverőtől.  :rolleyes:

#76 Felhasználó inaktív   bianca 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 07. 22. 10:38

Idézet: ikriszta - Dátum: 2007. júl. 22., vasárnap - 11:25

Nem tudom Bia, de ez az idő nem fehér embernek lett kitalálva.  :(  Közben meg tüsszögök a céges légkonditől meg az itthoni légkeverőtől.  :rolleyes:

Megnésztünk a kértet, ott minden nö mint a gaz. A napraforgó, anyám ültett egy pár, már lehet két és fél méter és még nincs megéredt. :eek:

#77 Felhasználó inaktív   Rstudi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 22. 11:14

Idézet: ikriszta - Dátum: 2007. júl. 22., vasárnap - 11:23

Én is meglepődtem, mert egy három emeletes, körfolyósós épület első szintjén lakom. :think:
De így gyorsan elszaladtam boltba is. :)

Én meg egy ötemeletes legtetején, különálló lakásban, lapostetővel, amit folyamatosan süt a nap. Szerintem a lakás falai is elérték a 28-30 fokot, a levegő a szobában 34-35 folyamatosan. :s Napi 3-4-5 zuhanyzás, és Ádámkösztümben levés az, ami elviselhetővé teszi. Szegény gépem úgy búg alapjáraton, mintha valami húzós játékkal gyötörném vagy fél napja. :(

#78 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 22. 11:41

Idézet: Piftuka - Dátum: 2007. júl. 22., vasárnap - 9:59

Kroozo!

Mi járatban vagy te Kínában?  :think: S melyik városban?

Dolgozom, es shanghaiban vagyok :)

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#79 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 22. 11:50

Idézet: Piftuka - Dátum: 2007. júl. 22., vasárnap - 10:13

Van abban valami egészen groteszk, amikor éppen ők beszélnek a kis- és középválllakozások megerősítéséről és a korrupció káros voltáról.

Úgy is mondhatnám, hogy "hamis a baba". A képmutatásnak olyan mértékű kirakodóvásárát pezentálják, hogy az felháborító.

Hogy Schwarzi példájánál maradjak, nekem egy bizonyos párbeszéd azon zárómondata jutott eszembe, hogy "Na, elmész te a p'csába!".

Ertem en hogy mi bajod, es igazad is van, de azert azt vedd eszre, hogy a multik csak egy igen kis szeletenek konkurencia a kkv szektor, a tobbieknek nem az, es hidd el, hogy tisztaban vannak vele, hogy nekik se jo, ha leul a gazdasag, mert ahhoz mar dragak vagyunk hogy itt termeltessen, de piacnak meg igy nem leszunk jok.

Szoval elsore tenyleg lol kategorias (a vesztegetes meg kulonoskeppen), de azert ha belegondolsz hogy ilyent mondanak ok, hat, lehet hogy nem veluk van akkor a legnagyobb baj. :)

#80 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 22. 11:53

Idézet: ikriszta - Dátum: 2007. júl. 22., vasárnap - 10:26

Pingu öcsi köszönjük a beszámolót.  :respect:
Szombaton dolgoztok vagy hogy van ez? :think: ott most mennyire dönget a kánikula?  :think:

Dolgozik a fene szombaton, minek nezel te engem :D

Eleg meleg es paras van, ja. Mondjuk most speciel pont van egy kis vihar elotti fiiling, eppen eleg jo volt. Csak feltunk hogy megazunk, ezert nem kerestuk meg a parkban a laser fighting boat-okat, pedig eleg erdekesen hangzott :D :D :D

Téma megosztása:

• (135 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.