Idézet: wpepi - Dátum: 2007. aug. 10., péntek - 13:04
Na ez itt a gond és ez egészen addig lesz gond amíg a magyar vásárló az árat nézi és nem a minőséget. Ha magasabb az ár akkor a vásárló megy az olcsóbbhoz. Sajnos addig amíg a magyar vásárlói szokások nem változnak abban az irányban, hogy ne a minél olcsóbbat hanem a minőséget keresse addig nem lesz érdemi változás. Ha a kereskedő megemeli a termék árát akkor a vevő nem fogja tőle megvenni hanem megy a másik üzletbe ahol megkapja olcsóbban. Látod Maksi is aki attól, hogy van egy ügye még mindig bízik a szürke behozatalban és nem vásárolt volna olyan helyen ahol ugyan drágább de korrekt szerviz van.
Látom, egyesek nem tudnak elszakadni ettől a témától...
Az, hogy én, mint naiv, jóhiszemű vevő -aki azért megfontoltabban vásárol, mint Jóskabácsi, aki bemegy az egyetlen boltba a kívánt holmit, annyié', amennyié' -, mert én legalább az árakkal tiszában vagyok az internetnek köszönhetően, kinézek egy nem igazán olcsó fényképezőgépet, keresek egy olyan helyet, ahol olcsó is, gazdag a kínálat, sokan vásárolnak, és igényesnek tűnő a honlapjuk. Elmegyek, megveszem. Azt hiszem, hogy minden rendben, hiszen még ki is próbálhattam a gépet vásárláskor. Kifizettem, hazavittem, örülök... DE...
Amikor elromlik vinném vissza a márkaszervizbe, amiből tudomásom szerint csak egy van, méghozzá a Camera Kft. Szívom is a fogamat, mert mindenhonnan azt csiripelik a madarak, hogy náluk bizony nem törődnek a javítási határidőkkel, simán reparálnak 30-40 napig. Aztán onnan elhajtanak, mert azzal a garancialevéllel ők bizony nem szervizelnek, amit a Megapixel adott. Kérdés, akkor ki csinálja meg a gépemet? Megyek a boltba, ahol vettem, küldenek át egy másikba, merthogy ott veszik be a javandó gépeket. Odamegyek, és megintcsak pofára esek, mert akkor szembesülök először azzal, hogy az a garancialevél, amit kaptam, mit sem ér az EU-s garijegy nélkül, amiről most hallok először /gyengébbek kedvéért itt derült ki, hogy nem kishazánkban fogják szervizelni/, nem is vették át a gépet javításra.
Pár nap múlva viszem a gépet, a számlát, az EU-s, és a Megapixeles garijegyet, a dobozt, és akkor átveszik szó nélkül. Kérdésemre, hogy hol javítják, azt válaszolják, hogy NEM TUDJÁK, vagy a Camera Kft-hez viszik, vagy Ausztriába, vagy Németországba. Azt sem árulják el, hogy mitől függ, csak annyit, hogy legalább 3 hétre számoljak. Aztán ebből lesz 52 nap, anyázás, meddő vita...
Persze én vagyok a hibás, mert a Te olvasotod szerint wpepi...
- az árat néztem, nem a minőséget. /pár ezrest megspóroltam, de UGYANOLYAN terméket vettem, mint amit máshol is megvehettem volna drágábban. Miért is nem a minőséget választottam?/
- Korrekt szerviz? Mármint a Camera Kft., akire majd mindenki anyázik, és pokolba kívánják a Canon Hungary-t, hogy nem képes egy másik szervizzel szerződést kötni, mert a mostani rendre tesz az összes jogszabályra, fittyet hány a fogyasztók érdekeire, igényeire? Nekik vajon nem kell megrendelniük az európai központból, vagy a világ túlsó végéről a javításhoz szükséges alkatrészt, ha nincs rakáron? Ők vajon nincsenek tele munkával, pláne, hogy kizárólagosak Magyaroroszágon? Ugyan mitől lennének ők korrektebbek, és vajon mitől tudnának gyorsabban teljesíteni kötelezettségüket, mint egy külföldi szerviz? Hidd el, még örültem is, hogy nem hozzájuk került a gépem, hanem a németekhez, mert egy kicsit több bizalmam van bennük, ha más miatt nem, legalábbis a precizitásuk miatt.
De még egyszer hangsúlyozom, hogy NEM TUDTAM, hogy a Megapixel árusította gépeket nem a Camera Kft. szervizeli, ezért is vittem egyből a Camera-hoz, amikor elromlott, és arról sem volt fogalmam, hogy külföldről hozzák be, megkerülve a hazai importőröket. Még azt sem tudtam, hogy csak az ilyen "szürkeimportos" gépeknél van 2 éves garancia, ellentétben a Magyarországon forgalomba hozott ugyanilyen típusok 1 éves garancijával.
Megjegyzem, ha nem 2 éves garival vettem volna a gépemet, akkor szívtam volna a javíttatással még jobban, mert másfél év után romlott el, szóval ezért a "szolgáltatásért" amiben kegyeskednek részesíteni most, még fizetnem is kellett volna.
Hogy is kellett volna ezek felől jobban tájékozódnom, mielőtt vásárlásra adom a fejemet?
Jajj, és mennyire véditek szegény kereskedőket, akik annyira törekednek a 15 napra, csak az alkatrész nem jön, sokat ül rajta a szerviz, lassú a szállítás, stb..
Az felmerült már valakiben, hogy esetleg a kereskedő polcán porosodik a gép 5-15 napig, mire összegyűlik annyi javítandó gép, amit már érdemes nekik együtt postázni. Ebben az esetben vajon MI MENTSÉGE van arra, hogy nem teljesít időben? Hogy magyarázná, bizonyítaná, hogy ő bizony baszottul törekedett, csak az alkatrész így, a szerviz úgy, a hiba beazonosítása annyira nehézkes volt, stb.?