Idézet: bogdan - Dátum: 2007. aug. 15., szerda - 9:09
SFIJ: velemenyem szerint amiket irtal, azok 3/4-e irrelevans. az, hogy mar az elejen varhatoan 15 napon tuli lesz a javitas onmagaban nem jo pont. az, hogy milyen allapotu a keszulek teljes mertekben irrelevans, hiszen csak es kizarolag a hiba szamit. az meg egyenesen lehetetlen, hogy az deruljon ki, hogy nem a rendeltetesszeru hasznalat okozta a hibat: ezt mar reg kozolni kellett volna, nem most elovenni. a cserekeszulek biztositasa meg egy lehetoseg, amirol a torveny nem beszel (regen beszelt!), igy ez a pont abszolute lenyegtelen jogilag.
hm. ha jol latom egyedul a jegyzokonyv maradt erdemi kerdes, ami vagy ugy van, vagy nincs ugy. amigy az meg szamomra teljesen erdektelen. oszinten szolva nem mindegy mit kap az ember egy bizonyos ponton tul? engem ez a pont biztos, hogy nem erdekelne ugy, mint Maksit.
Mennyivel jobb az, hogyha azt mondják a vevőnek, hogy kb 2 hét múlva kész lesz aztán még a 3. héten sincsen kész a cucc, mintha rögtön az elején megmondják, hogy nagy valószínűséggel több lesz a javítás mint 15 nap? Ennyiben szvsz korrekt volt az eladó, mert nem áltatta az ügyfelet. Tudom tudom a jog kimondja, hogy 15 nap...... Erre írtam többször is fentebb, hogy minimális tolerancia mindkét oldalról szükséges.
A cseregép kérdéséről nemtudom mit gondoljak. Maksi azt írta, hogy teljesen elzárkóztak, a cég meg azt, hogy nemis kért tőlük cserkészüléket. Mondjuk Mpixelnek abban valóban igaza van, hogy nem ajánlhatja fel egyenként mindenkinek, hisz ez egy lehetőség, amivel lehet élni vagy nem.
A garleveles "kötekedést" viszont nem teljesen értem.
Szerk: "Az, hogy a kollégák nincsenek tudatában a törvénynek és kötöszködnek egyszerűen nem igaz, ugyanis érdeksség képpen mikor Ön a boltunkban járt megmutattuk Önnek az összes magyarországon lévő márkaszervíz (Nikon, Canon, Olympus stb. ) hivatalos átvételi lapját, melyre Ön kifejtette hogy egyik sem felel meg a törvénynek és mind törvénysértő. Kérem javítson ki ha nem így történt."
Konkrétan ez nem tiszta!
Szerkesztette: lordrolee 2007. 08. 15. 08:23 -kor