HWSW Informatikai Kerekasztal: Megapixel - Digitalzoom Kft. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (134 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Megapixel - Digitalzoom Kft. Értékeld a témát: -----

#1741 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 17. 01:00

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. aug. 17., péntek - 1:04

Akkor azt át sem vették. Cég ha igen genya lenne, beinten, hogy itt sincs. Érdekesek ezek a jogi dolgok, mikor céghez kivisz valamit az ember, akkor nem elég a számlát aláíratni, kell szállítólevél is, mert csak az bizonyítja, hogy átvették a cuccost.

:up:
bizony bizony. ha nincs átvételi elismervény akkor nincs semmi. akkor a garanciás igény érvényesítése nem történt meg.
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#1742 Felhasználó inaktív   Prodigy, The 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 17. 05:19

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. aug. 17., péntek - 0:58

azon kívül, hogy Maksinak nem testszett az adott papír, honnan tudjuk hogy azt nem fogja a bíróság átvételi elismervénynek tekinteni. vigyázzunk, mertha nincs átvételi elismervény akkor nem lett benyújtva garanciás igéyn sem és így akkor eset sincs .D

Igen érdekesen értelmezi az úr a jogszabályokat. :)
Az nem egy lehetőség, hogy a kereskedő adjon átvételi elismervényt is, az átvett holmiról amellett hogy Jegyzőkönyvben is rögzítik a tényállást a hiba okát, a fogyasztó adatait, hanem KÖTELEZŐ törvényi előírás. Nem lehet választani, hogy vagy ezt adom, vagy azt.
Szvsz sokkal inkább tarthat attól a kereskedő, hogy emiatt is "hátsón fogják billenteni", mint Maksi, hisz ez alapján gondolhatja azt a tisztelt bíróság, hogy ez a mulasztás nem egyedi eset, hanem bevett gyakorlat Megapikszeléknél.  :smoker:

#1743 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 17. 06:06

Idézet: bogdan - Dátum: 2007. aug. 17., péntek - 0:09

csakhogy en nem abbol a tekintetbol mondtam ki az allitast, amire Te rakerdeztel! hanem csak arrol, hogy Maksi "velemenye" vajon tenyleg tulzoan serelmes-e a forgalmazora. en azt emeltem ki, hogy az, amire epit, miszerint nagyon sokaig nem javitottak ki (es ebbol a szempontbol mindegy, hogy nem javitottak vagy sokaig javitottak!), az igaz, igy erthetoek a tulfutott sommas megjegyzesei.

Látom még mindig nem tiszta.  :)
Az, hogy sokáig nem javították ki azt sugallja, hogy nem nyúltak a készülékhez hosszú ideig. Ez pedig mindenképpen olyan kijelentés mely bizonyíték nélkül hátrányos a forgalmazóra nézve mert abban a színben tünteti fel, hogy trehány volt és abból a 42/52 napból sokáig nem is foglalkozott a géppel. Erre pedig Maksinak nincs bizonyítéka hiszen le is írta, hogy nincs semminemű információja arról, hogy mi történt a gépével miután beadta javításra. Tehát nincs semmilyen alapja arra, hogy olyat feltételezzen, hogy sokáig nem javították ki. Ami a jelenleg elénk tárt információk alapján biztosan állítható az, hogy sokáig volt javítás alatt.
Maksira nézve mindenképpen hátrányos az, hogy eleve rosszindulatúan állt ehhez a javítási kérdéshez.

#1744 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 17. 07:11

latom meg mindig nem tiszta...

a jelen helyzetben, amikor a kifogasolt teny az, hogy 42 nap utan sem volt kezeben a megjavitott keszulek teljesen mindegy, hogy mi miatt nem volt. mindenkeppen serelmes. pontosan ezert a megfogalmazas lenyegtelen, hiszen mindket esetre ugyanaz ervenyes: ertheto a felhaborodasa.

es pontosan azert, mert nem is lehet tudni, hogy mi tortent a hatterben ugyanazt jelenti a ket mondat. a felhasznalo reszerol, aki nem lat bele a paravan moge ugyanazt jelenti a ketto: 42 nap utan sem kapta meg a kijavitott keszuleket. ezert jelenti ugyanazt a ketto. ezert irtam, hogy pontosan ugyanabban a kommunikacios helyzetben hasznaljak mindket mondatot, es pontosan ezert jelenti teljes mertekben ugyanazt.

semmi feltetelezes nincs benne, amit bele akarsz magyarazni. egyszeruen nem ezt jelenti! ez a mondat (egyik sem!) nem foglalkozik azzal, hogy mi tortent a hatterben ebben a 42/52 napban. nem sugall ez semmit.
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#1745 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 17. 07:14

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. aug. 17., péntek - 1:04

Akkor azt át sem vették.

Idézet: SFIJ

ha nincs átvételi elismervény akkor nem történt átvétel.
attol, hogy korusban mondjatok, attol meg hulyeseg marad! :p
vagy azt akarjatok mondani, hogy ha nincs papir, akkor az a valosagban meg sem tortent? (a'la 1984?) ugye nem ezt ertitek alatta..?
akkor maradjunk abban, hogy ha nincs papir, akkor "esetleg nem konnyu bizonyitani, hogy...". ekkor viszont nezzuk meg, tudja-e bizonyitani az atvetelt: hogyne, a jegyzokonyvel!

akkor meg mi a kotozkodes targya?
a forum ma:

#1746 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 17. 07:26

Idézet: bogdan - Dátum: 2007. aug. 17., péntek - 8:11

latom meg mindig nem tiszta...

a jelen helyzetben, amikor a kifogasolt teny az, hogy 42 nap utan sem volt kezeben a megjavitott keszulek teljesen mindegy, hogy mi miatt nem volt. mindenkeppen serelmes. pontosan ezert a megfogalmazas lenyegtelen, hiszen mindket esetre ugyanaz ervenyes: ertheto a felhaborodasa.

es pontosan azert, mert nem is lehet tudni, hogy mi tortent a hatterben ugyanazt jelenti a ket mondat. a felhasznalo reszerol, aki nem lat bele a paravan moge ugyanazt jelenti a ketto: 42 nap utan sem kapta meg a kijavitott keszuleket. ezert jelenti ugyanazt a ketto. ezert irtam, hogy pontosan ugyanabban a kommunikacios helyzetben hasznaljak mindket mondatot, es pontosan ezert jelenti teljes mertekben ugyanazt.

semmi feltetelezes nincs benne, amit bele akarsz magyarazni. egyszeruen nem ezt jelenti! ez a mondat (egyik sem!) nem foglalkozik azzal, hogy mi tortent a hatterben ebben a 42/52 napban. nem sugall ez semmit.

Akkor ha én azt állítom, hogy a kütyümet sokáig nem javítottad meg szerinted egyenértékű azzal, hogy sokáig javítottad a kügyümet?  Az első esetben eleve feltételezem, hogy te hanyag voltál, csesztél a javításra és sokáig nem nyúltál a kütyümhöz, míg a második esetben feltételezem, hogy olyan hibával álltál szemben ami miatt elhúzódott a javítás.
Értsd meg, hogy a két kijelentés között ég és föld a különbség. Mivel Maksi kezében nincs semmi arra vonatkozóan, hogy mi történt a készüléke leadását követően ezért nem lehet az állítani, hogy sokáig nem javították ki. Csak azt lehet állítani, hogy sokáig volt javításon. És pont az a lényeg, hogy a sokáig nem javították ki szöveggel eleve rosszindulatú feltételezésbe megyünk hiszen nincs információnk arral, hogy azért volt az a 42/52 nap mert ültek a készüléken azaz sokáig nem javították ki vagy azért mert a hiba vagy anyagbeszerzés miatt hosszúra nyúlt a javítás azaz sokáig javították.

A két kijelentés közti alapvető különbséget észre kell, hogy vedd.

Nem tudom ennél érthetőbben leírni a két kijelentés közti egyértelmű különbséget.

Szerk:

Idézet

ezert jelenti ugyanazt a ketto. ezert irtam, hogy pontosan ugyanabban a kommunikacios helyzetben hasznaljak mindket mondatot, es pontosan ezert jelenti teljes mertekben ugyanazt.

Nem jelenti ugyanazt ebben a helyzetben sem. Azért nem mert a sokáig nem javították ki nem azt sugallja, hogy hosszú volt a javítási idő hanem azt, hogy sokáig nem kezdték meg a javítást és ezért lett hosszú a javítási idő.

Szerkesztette: wpepi 2007. 08. 17. 07:44 -kor

#1747 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 17. 07:50

Idézet: wpepi - Dátum: 2007. aug. 17., péntek - 8:26

Akkor ha én azt állítom, hogy a kütyümet sokáig nem javítottad meg szerinted egyenértékű azzal, hogy sokáig javítottad a kügyümet?
4x is leirom: igen!

Idézet

Az első esetben eleve feltételezem, hogy te hanyag voltál, csesztél a javításra és sokáig nem nyúltál a kütyümhöz, míg a második esetben feltételezem, hogy olyan hibával álltál szemben ami miatt elhúzódott a javítás.
hat hogy Te mit feltetelezel, abba nem szolnek bele, de az atlag anyanyelvi beszelo nem feltetelez semmit. ez a mondatd semmi tobbet nem jelent annal, hogy sokaig nem kapta meg a javitott keszuleket.

Idézet

Értsd meg, hogy a két kijelentés között ég és föld a különbség.
ketsegkivul igaz, lehetnek olyan beszedkornyezetek (a birosag pl.) ahol ez a ket kijelentes mast fog jelenteni. de nem ebben a kornyezetben. itt nem jelentett mast.

nezzunk nehany peldamindatot!
"sokaig nem ertem oda"/"sokara ertem oda"
"nagyon hosszu ideig nem vettem eszre semmit"/"sok ido eltelt, mire eszrevettem"

folytathatnam meg sokaig persze. a lenyeg, hogy az elso tipusu arra helyezi a hangsulyt, hogy a hosszi ido alatti esemenyt irja le ("sokaig nem javitottak MEG"), mig a masik a vegpontban, mar az eredmeny birtokaban irja, hogy "sokaig tartott, mire megjavitottak"). nincs kulonbseg.

sajnalom, de az, hogy Te ugy gondolod, hogy mast jelent meg keves alap arra, hogy bizonyito erteku legyen erre.

Idézet

Mivel Maksi kezében nincs semmi arra vonatkozóan, hogy mi történt a készüléke leadását követően ezért nem lehet az állítani, hogy sokáig nem javították ki.
mivel erre nezve nem volt semminemu bizonyiteka nem is allitott semmit ezzel kapcsolatban. csak annyit allitott, hogy 42 nap mulva sem kapta meg a kijavitott keszuleket. ez a mondat pontosan ezt fejezi ki.

Idézet

A két kijelentés közti alapvető különbséget észre kell, hogy vedd.
en nem csak ezt latom, hanem azt is, hogy nyelvi hasznalataban, ilyen kornyezetben nincs kulonbseg a ketto kozott.

Idézet

Nem tudom ennél érthetőbben leírni a két kijelentés közti egyértelmű különbséget.
en meg nem tudom ennel egyertelmubben leirni, hogy ez keves az ertelmezeshez. a szovekkornyezet, a feltetelezett nyelvi szandek es az altalanos szohasznalat vizsgalata nelkul nem mesz semmire.

Idézet

Nem jelenti ugyanazt ebben a helyzetben sem. Azért nem mert a nem javították ki nem azt sugallja, hogy hosszú volt a javítási idő hanem azt, hogy nem kezdték meg a javítást és ezért lett hosszú a javítási idő.
meg egyszer leirom: nem, ebben a helyzetben nem sugallt semmit!

Szerkesztette: bogdan 2007. 08. 17. 07:56 -kor

a forum ma:

#1748 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 17. 07:57

Idézet: wpepi - Dátum: 2007. aug. 17., péntek - 8:26

a kütyümet sokáig nem javítottad meg

ja igen, kedves anyanyelvi beszelo, ugye nem kevered ossze a "sokaig nem javitottak meg/ki" es a "sokaig nem javitottak" mondatokat?? ;)

Szerkesztette: bogdan 2007. 08. 17. 07:58 -kor

a forum ma:

#1749 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 17. 08:09

Idézet: bogdan - Dátum: 2007. aug. 17., péntek - 8:14

Idézet: SFIJ

ha nincs átvételi elismervény akkor nem történt átvétel.
attol, hogy korusban mondjatok, attol meg hulyeseg marad! :p
vagy azt akarjatok mondani, hogy ha nincs papir, akkor az a valosagban meg sem tortent? (a'la 1984?) ugye nem ezt ertitek alatta..?
akkor maradjunk abban, hogy ha nincs papir, akkor "esetleg nem konnyu bizonyitani, hogy...". ekkor viszont nezzuk meg, tudja-e bizonyitani az atvetelt: hogyne, a jegyzokonyvel!

akkor meg mi a kotozkodes targya?

Akkor itt most ellent mondtál saját magadnak  :Đ
Ha az átvételt tudja bizonyítani a jegyzőkönyvvel, akkor az elfogadható átvételi elismervényként is, ergo megkapta mindkét dokumentumot, csak a két dokumentum egy és ugyanaz.
Tavaly a tesco-ban vásárolt mp3 lejátszómnál is felvette szépen a csaj a vevői kifogásomat a termékkel kapcsolatban, majd az eredeti példányát odaadta és az volt a jegyzőkönyv és az átvételi elismervény egyben. Mit nem lehet ezen érteni?

Szerk: Tudtommal egyiknek sincsenek formai követelményei, csak tartalmiak. És mivel a kettőn kb ugyanazokat az adatokat kell feltüntetni, ezért megoldható egyetlen dokumentumként is.

Szerkesztette: lordrolee 2007. 08. 17. 08:13 -kor

Kép

Xfire profil

LordRolee

#1750 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 17. 08:13

Idézet: bogdan - Dátum: 2007. aug. 17., péntek - 8:50

4x is leirom: igen!

hat hogy Te mit feltetelezel, abba nem szolnek bele, de az atlag anyanyelvi beszelo nem feltetelez semmit. ez a mondatd semmi tobbet nem jelent annal, hogy sokaig nem kapta meg a javitott keszuleket.

ketsegkivul igaz, lehetnek olyan beszedkornyezetek (a birosag pl.) ahol ez a ket kijelentes mast fog jelenteni. de nem ebben a kornyezetben. itt nem jelentett mast.

sajnalom, de az, hogy Te ugy gondolod, hogy mast jelent meg keves alap arra, hogy bizonyito erteku legyen erre.

mivel erre nezve nem volt semminemu bizonyiteka nem is allitott semmit ezzel kapcsolatban. csak annyit allitott, hogy 42 nap mulva sem kapta meg a kijavitott keszuleket. ez a mondat pontosan ezt fejezi ki.

en nem csak ezt latom, hanem azt is, hogy nyelvi hasznalataban, ilyen kornyezetben nincs kulonbseg a ketto kozott.

en meg nem tudom ennel egyertelmubben leirni, hogy ez keves az ertelmezeshez. a szovekkornyezet, a feltetelezett nyelvi szandek es az altalanos szohasznalat vizsgalata nelkul nem mesz semmire.

meg egyszer leirom: nem, ebben a helyzetben nem sugallt semmit!

Nagyon sajnálom, hogy nem érted mire akartam kilyukadni.

Idézet

de az atlag anyanyelvi beszelo nem feltetelez semmit. ez a mondatd semmi tobbet nem jelent annal, hogy sokaig nem kapta meg a javitott keszuleket.

Nem is tudtam, hogy van átlag és nem átlag anyanyelv  :)
Ezek szerint nekem az iskolában nem az átlag anyanyelvet tanították.  :reklamacio:
Tehát akkor az átlag anyanyelv szerint az, hogy pld. te sokáig nem csináltad meg a rád bízott feladatot az 100%-ban megegyezik azzal, hogy te sokáig csináltad azt amit rád bíztak? Mert ha igen akkor ez azt jelentené, hogy ha a főnök kiad egy munkát és én cseszek azonnal nekikezdeni mert inkább netezek akkor én nem lehetek felelősségre vonva mert csak arról van szó, hogy sokáig csináltam a kiadott munkát.  :D

#1751 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 17. 08:14

lordrolee: hol mondtam en ellent onmagamnak? en csak jeleztem, hogy Maksi kifogasolja a papirt/papirokat amit kapott. hogy miert, az en nem tudom, bizonyara a fogyasztovedelmiseknek mas erre nezve az allaspontjuk. volt idezve, hogy bizonyos tartalmi kovetelmenyeknek kell megfelelnie.

en nem foglaltam allast abban, hogy ez megfelelo eljaras volt-e, vagy sem, en egyszeruen SFIJ-nek irtam, hogy nem igaz az, hogy Maksi barmikor is allitotta volna, hogy nem kapott semmit. valamit kapott, es most ezt kifogasoljak. a tobbirol ne engem kerdezz, en nem lattam ezeket a papirokat.

raadasul en azt is irtam mar, hogy engem ez a papirmunka (azon tul, hogy egyertelmuen deruljon ki rola, hogy beadtam valamit javitasra) nem nagyon erdekel.

szoval tessek ne kiragadottan ertelmezni a szavaimat, ha megkerhetem. :p

Szerkesztette: bogdan 2007. 08. 17. 08:15 -kor

a forum ma:

#1752 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 17. 08:18

Idézet: Prodigy - Dátum: The,2007. aug. 17., péntek - 0:50

Ott a válasz a kérdésetekre. Jegyzőkönyv volt, átvételi elismervény meg nem, holott kellett volna.

Akkor elmondom, hogy nálunk mit tartalmaz egy átvételi elismervény:
cégünk nevét
átvétel időpontját
termék megnevezését
hiba leírását
sorozatszámot
várható javítási időt
+tartalmazza a jegyzőkönyv szükséges adatait is => ha egy dokumentum mindezen adatokat tartalmazza logikusnak tartom hogy használható mind jegyzőkönyvként mind pedig átvételi elismervényként.
Az, hogy a tv-ben más elnevezésekkel szerepel, attól még lehet egy dokumentum.

Szerk: Ugyanezt az átvételi elismervényt használjuk használt cuccok (nyomtató, monitor stb) javítása esetén is.

Szerkesztette: lordrolee 2007. 08. 17. 08:21 -kor

Kép

Xfire profil

LordRolee

#1753 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 17. 08:18

Idézet: wpepi - Dátum: 2007. aug. 17., péntek - 9:13

Nem is tudtam, hogy van átlag és nem átlag anyanyelv
en sem. mas kerdes, hogy en atlag anyanyelvi beszelorol irtam.. :p

Idézet

Tehát akkor az átlag anyanyelv szerint az, hogy pld. te sokáig nem csináltad meg a rád bízott feladatot az 100%-ban megegyezik azzal, hogy te sokáig csináltad azt amit rád bíztak?
maradjunk a magyar nyelvnel. es igen, a ketto ugyanazt jelenti. konkretan egyik sem szol arrol, hogy kozben mi tortent! (a "meg" igekotorol ugye veletlenul sem feletkeztel meg?)
a forum ma:

#1754 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 17. 08:20

Idézet: lordrolee - Dátum: 2007. aug. 17., péntek - 9:18

Az, hogy a tv-ben más elnevezésekkel szerepel, attól még lehet egy dokumentum.

ez egy nyitott kerdes!

mellesleg ha jol ertettem a finom utalasokat, akkor a Megapixelnel NEM szerepelt minden kotelezo adat. (de ez csak az en olvasatpom..)
a forum ma:

#1755 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 17. 08:23

BT határozatig csak találgatni tudunk. Viszont akkor kiderül minden részlet sztem, mert Maksi gondolom be fogja szúrni ide.
Szerk: Maksi, nem szkennelnéd be azt a jegyzőkönyvet, hogy mi is lássuk? (a személyes adatokat kitakarva persze)

Szerkesztette: lordrolee 2007. 08. 17. 08:24 -kor

Kép

Xfire profil

LordRolee

#1756 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 17. 08:27

Idézet: bogdan - Dátum: 2007. aug. 17., péntek - 9:18

maradjunk a magyar nyelvnel. es igen, a ketto ugyanazt jelenti. konkretan egyik sem szol arrol, hogy kozben mi tortent! (a "meg" igekotorol ugye veletlenul sem feletkeztel meg?)

Pedig hidd el, hogy a főnök simán lecseszhet ha a kiadott feladat azonnali elkezdése helyett inkább netezel azaz sokáig nem csináltad a kiadott feladatot. Persze ha azonnal nekikezdtél a kiadott feladatnak csak a feladat bonyolultsága miatt nem végeztél időben azaz sokáig csináltad a feladatot akkor a főnök nem fog lecseszni legfeljebb közli, hogy kicsit dolgozz gyorsabban  :D

Ugye érted a kettő közti különbséget?  :)

#1757 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 17. 08:33

ertem. de hogy jott ez ide?

az a ket mondat nem tartalmaz erre nezve semmit!
a forum ma:

#1758 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 17. 08:43

Idézet: bogdan - Dátum: 2007. aug. 17., péntek - 9:33

ertem. de hogy jott ez ide?

Úgy, hogy a sokáig nem javították és a sokáig javították ugyanaz mint a példámban említett sokáig nem csináltad és a sokáig csináltad közti különbség. A sokáig nem javították esetén a "nem" ami a lényegi különbség hiszen ezzel azt az értelmet adjuk ennek a kijelentésnek, hogy a javítást sokáig el sem kezdték.

#1759 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 17. 08:46

csakhogy szo sem volt "sokaig nem javitottak"-rol. a mondat a "sokaig nem javitottak MEG" volt! :p
a forum ma:

#1760 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 17. 08:53

Idézet: bogdan - Dátum: 2007. aug. 17., péntek - 9:46

csakhogy szo sem volt "sokaig nem javitottak"-rol. a mondat a "sokaig nem javitottak MEG" volt! :p

Lényegtelen, mert a sokáig nem javították meg és a sokáig javították között is ott van a "nem" ami a kijelentést viszi el abba az irányba, hogy sokáig nem is kezdték el a javítást  :D

Téma megosztása:

• (134 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.