Idézet: MC Pite - Dátum: 2007. okt. 3., szerda - 21:42
Elvileg jobb.
Elvileg monduk eleve detökfasz aza intecsipszet, de kikapcsoltama vpu recovert, hogy 2dben ne bacakodjon; és megint fagyi. Érdekes, hogy nem akart utána nagyon bekapcsolni a gép, tehát nem feltétlen a nyüzüge 2600tehet róla, emrt a driverének q-ra semmi köze a nem postoláshoz. Persze megitn nem volt olyan 1× feléleszteni...
Szal az elvileggel...
DDR3al egyelelőre copás van, olvashattad voln a aph idevágó tesztjét, vagy 5en beszéltünk róla előző oldalon...
Ja már én is kezdem k@rvára unni ezt a sok fost, ami megy itt a számítástechnikában. A jó kis P4-el állítom fele ennyi gond nem volt.
Gondolkodom rajt, hogy adok mégegy esélyt ennek az egésznek, ahhoz viszont vennem kell megint egy lapot.

Mivel a másikon buktáztam (igaz nem sokat), ezért most valami "olcsóbbat", mondjuk a DS3 kategóriából egyet.
Bocsi akkor visszaolvasok,

de asszem nem kínlódok ezzel a hibrid lappal, nem szeretnék sz@pni megint (bár ez így sincs kizárva, hogy rohadjon meg).
Ha azt mondjátok, hogy az R-es jobb, akkor afelé megyek tovább.
Még valami. A Zalman 7700-es hűtő, rámegy ezekre a lapokra? Próbálta már valaki?
Jó az a Hyper TX, de olyan hűtőt szeretnék, ami fújja a levegőt a lapra és a ramokra is. A Hyper TX faszán hűtötte a procit, de mellette a lap és a ramok elég forróak voltak. Aztán megoldottam, mert egy külső ventivel fujattam őket, így már csak langyos volt minden.
Szerkesztette: Lauda 2007. 10. 03. 21:00 -kor
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!