Idézet: diegho - Dátum: 2007. júl. 31., kedd - 9:54
jaja m2n-e sli egy hugy, nekem m2n sli deluxe volt, az viszont nagyon jó lap. igazi fullos deluxe lap, minden van rajta. nekem nagyon tetszett és a heatpipe hűtése nem volt forró mint azt páran itt hajtogatják hogy az nforce mennyire melegszik. m2a-vm bordája érezhetően melegebb volt.
Huhh, kösz, még időben lebeszéltetek erről a lapról (Asus M2N-E SLI), pedig már nagyon hajlottam arra, hogy ezt veszem meg. Furcsa, más fórumokon meg pont ennek az ellenkezőjét írták!! Mások szerint nem is olyan rossz ez a lap, sőt, megbízható... Tulajdonképpen mi a rossz rajta? A tuning-képessége, vagy általában minden? Nekem pl. kifejezetten szimpatikus, hogy 2 IDE-csatlakozó van rajta, mert eddig még nem bővelkedem SATÁ-s eszközökben...
Mit szóltok a NEM SLI-s, tehát a SIMA M2N-E változathoz? (Jobb chipset, heatpipe hűtés, stb. - számít?)
Ha ezt a lapot nem ajánljátok, mit ajánlanátok helyette AM2-foglalattal 20 ezer alatt? Egy IDE-csatlakozó minimum legyen rajta, és azért jó legyen még egy-két évig... Van ilyen?
Ajánlották már az Abit KN9 Ultrát (állítólag nagyon jó kis lap), az MSI K9N-t, stb. De nyitott vagyok a véleményekre!
Köszönöm a segítséget!
U.i.: nem tudom, fontos-e, de X2 3600+ Brisbane magos proci és valszeg 7600GT menne a laphoz, meg egy 350W-os FSP táp.
U.i. 2.: amúgy bocs, hogy egy viszonylag régi hozzászólásra válaszoltam.
Szerkesztette: Sk8erPeter 2007. 08. 10. 23:36 -kor