Mé', a torrent program nem írja ki, hogy passzív/aktív-e? Annak csak illene mutatni. Meg ha beindítasz 1 külső portszkennert, ott is lehet adni portszámot, hogy mit szkenneljen oszt hello.
Egyébként nem tudom, csak én néztem-e be valamit, de ha 1 portot kell nyitni, akkor nem kell többet, felesleges, illetve illik pontosan tudni, melyiket. Hiába nyitsz többet, semmi értelme. Azon nem lesz forgalom, max. a router fogja nyitottnak mutatni kifelé.
Egyébként tényleg nem a special applications kell neked. Sima portforwardra van szükség, nem kell triggerelni; az pedig valóban a virtual server menüpont. Megadod a 25680-t külső és belső portnak is, a belső gép IP-jét, oszt ennyi.
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."