HWSW Informatikai Kerekasztal: HOgyan nyissak Szabad portot - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HOgyan nyissak Szabad portot Routeren

#1 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 07. 29. 11:57

Tehát, beszerzetem egy routert hogy ithon mind 2 gépen hibamentesen menjen a net.
De sokat használom a torret progikat hogy azzal töltesem le a különböző drivereimen és egyéb hasznos cuccot.
Ezért nem árt ha nem passív módban vagyok  azt meg csak ugy tudom elérni ha nyitok egy használható portot a routeren a proginak.
Minden szép és jó addig amíg oda nem értem hogy megadja ma protot:
Kép
Mit kellene tennem?
A kellő port a 25680 lenne.

#2 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 29. 12:29

Talan bepipalni az enablet. :rolleyes:

#3 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 29. 12:34

Ha jól látom SMC router.

Viszont rossz helyen jársz. Nem a Special App/Trigger Portnál kell beállítani, hanem a NAT/Virtual Servernél.
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#4 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 29. 16:29

Na sikerült hozzáadni.
Ahova én azt gondoltam hogy név kell oda kelett a konkrét port, szám.
Amúgy ez egy EDIMAX router.
De megnézem én azt a virtual serveres izét is.

Amugy nem tudok egy olyan oladlt ahol egyértelműen kiderült hogy passzív vagy aktív a kapcsolatom?

#5 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 30. 11:08

Mé', a torrent program nem írja ki, hogy passzív/aktív-e? Annak csak illene mutatni. Meg ha beindítasz 1 külső portszkennert, ott is lehet adni portszámot, hogy mit szkenneljen oszt hello.
Egyébként nem tudom, csak én néztem-e be valamit, de ha 1 portot kell nyitni, akkor nem kell többet, felesleges, illetve illik pontosan tudni, melyiket. Hiába nyitsz többet, semmi értelme. Azon nem lesz forgalom, max. a router fogja nyitottnak mutatni kifelé.
Egyébként tényleg nem a special applications kell neked. Sima portforwardra van szükség, nem kell triggerelni; az pedig valóban a virtual server menüpont. Megadod a 25680-t külső és belső portnak is, a belső gép IP-jét, oszt ennyi.  :smoker:
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#6 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 06. 23:35

Végre sikerült.
Hiába csináltam volna meg mindent a routerben ha nem jövök rá egy hasznos link által hogy a bitcometben ki kell kapcsolni valami upnp izét :think: .
Végül a virtual server lett a választott megoldásom, de a port forward is müködik ugyanugy.
A special applications meg ténylg nem ér semmit ebben az ügyben.

#7 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 07. 06:31

Idézet: Virus9AX - Dátum: 2007. aug. 7., kedd - 0:35

Végül a virtual server lett a választott megoldásom, de a port forward is müködik ugyanugy.
A special applications meg ténylg nem ér semmit ebben az ügyben.

A virtual server = portforward.  :smoker:
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó