Idézet: gemini - Dátum: 2008. febr. 7., csütörtök - 10:14
khmm.. a srác aki eladta mintha azt emlitette volna, hogy A04-esben is van samsung paneles
mindegy, a lényeg, hogy ez működik. kár, hogy játékokkal csak hétvégén tudom kipróbálni. filmeket néztem, nincs zavaró dolog. behoztam a céghez, mellékötöttem a samsung 206bw-nek és próbáltam a samut belőni legalább valami hasonlóra mint a dell, de nem sikerült. valahogy olyan fakó az egész.
amit még baromira élvezek a dell-en, az az állítás egyszerűsége. az a kar, amire rá kell pattintani (talp+kar) egészen egyszerűen zseniális. azért a fusi p19-2-m sem piskóta állíthatóság szempontjából, de ez a dell még egyszerűbben csinálja. és végre van értelme a pivotnak.
Üdv a klubban (bár újabbad van).
Mipézé adták? Újonnan rohadtul felment, pedig cserélni akarom a 2005öt. Ha nem lenne most garba soha eszembe nem jutott volna, most így hirtelen felmerült hogy újra kéne 2-3év gari...
Szal Belinea 102035W vs 2005FPW megtartása vs 2007WFP beszerzése.
2007eseket ismerem, köszi, a szokásos szöveget meg lehet takarítani

Mégegy: leszerelhető a Belineáról a hangszóró?
Pro és kontra sztem:
102035W:
-MVA (dellekhez képest színátmenet nem olyan jó, lassabb, overshoot; persze nem vészes csak +szoktam a2005öst)
-magasságállítás hiánya (centerem talp és monitor között van most, és nem kis darab)
-kinézet/minőségérzet
-hangszóró
-talp 'súlya'
-kék led (sírós szmájli)
--kirak mindent fullscreenbe (asszem catalyst is tudja orvosolni de évek óta nem használok ccc-t és pl Carbon nem tudja wideot (legális). Ez szvsz elég gagyi, mint a hangszóró kb

-hogy ki kell spórolniuk a dvi kábelt

+ nem túl drága újonnan, és újrakezdődik az x év gari. (x=?)
2005FPW:
+ lista helyett állhatna itt a tipusa is, de a lényeg
- hogy panelcserés lett, és lassan lejár a gari és belegndolva ha saját zsebem terhelné a javítás...
2007WFP:
+copy fentről
-felment nagyon az ára

-picikét oda kell figyelni használtba a régiekre
Szerkesztette: MC Pite 2008. 02. 07. 17:53 -kor