Idézet: Rodrigez07 - Dátum: 2008. ápr. 19., szombat - 20:54
na még jó hogy ez kiderült időben. de milyen dolog már azonos típusjelzés alatt árulni egy terméket eltérő belsővel. Az a legegyszerűbb ha felhívom hétfőn a boltot és rákérdezek. Ha váltig állítják, hogy az nem TN-es akkor megveszem, max. visszaviszem nekik, hogy mégsem nyert. Végüis kötelességük visszavenni, ha nem az aminek írják!
nézd azért nem viheted vissza mert egy alkatrésze nem tetszik neked, miközben akészülék funkcionálisan hibátlan. nézd meg a dobozon T33HNEU típus van-e feltüntetve. ha igen akkor TN. Nézd a másik oldalát a dolognak. valamit megkapsz szolgáltatás szinten, ugymint wuxga, hdcp, rengeteg csatlakoztatási lehetőség, dvd lejátszó, satöbbi. az hogy 70 ezerrel olcsóbb, azt a gyengébb képminőséggel fizeted meg. Én azt mondanám, hogyha ez agy normális bolt, kérdezz rá hogy vane bemutató példány. nézzél meg rajta egy videoklipet, próbálj rajta szöveget szerkeszteni, netezni. és dönts. mondjuk a Lenovo korrektebb mint a Dell, aki úgy csereberéli a készülékeiben a paneltipust mint a csajom a tampont

én mégis aszondanám, hogyha wuxga-t akarsz, akkor inkább vegyél 24"-osat.
azt sajnos tudomásul kell venni, hogy jelenleg 150 egy jó wuxga ára. 2007 elején 240 körül voltak, év vége felé már 200-ba kerültek, most 150-ért mérik őket. szerintem lényegesen olcsóbbak már nem lesznek az xVA/IPS panelesek, szerintem a TN-ben indul be a wuxga forradalom.