Idézet: Rodrigez07 - Dátum: 2008. ápr. 29., kedd - 13:53
Na jó megyek beveszek 1-2 Prozac-ot...
Nem hiszem, hogy te is rossz vásárt csináltál volna a Dell-lel. Egyébként amint kézhez kaptam a Lenovomat, egy ViewSonic VX922-sel hasonlíthattam össze hirtelenjében (tudom, hogy nem egy kategória), de váz! Lélegzetelállító volt elsőre. Node majd az alapos teszt mondja csak meg, hogy mennyire volt jó ez a biznic.
Amit hirtelenjében megnéztem a Lenovo L220x-en, hogy van egy kis ghostingja (vagy utánhúzás, most passz), illetve alapbeállításon gyakorlatilag csak a kék gradiens legfelső tartományában bukik be a szín, de állítgatás után majd a teszt (Yany) megmondja a frankót.
A pixelei kicsik, tényleg! Ezért vagy olyan vegye, akinek elengedhetetlen a FullHD, vagy akinek olcsón kell fasza S-PVA-s, vagy csak nem tud messzebb ülni a kijelzőtől (mint pl. én, kicsi az asztalom), és ezért zavarná a 24".
Yanynak üzenem, hogy egyáltalán nem unfair a 24"-os LG-jével az összehasonlítás, hiszen minőségében és feature-gazdagságban abszolút vetélytársak, csak a 2 collnyi különbség van ott (külsőre, ja meg az ár). De 3x is ismétlem önmagam, majd a teszt... Várjuk

Súgó
A téma zárva.