HWSW Informatikai Kerekasztal: Asztali TFT-k VI. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (231 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Asztali TFT-k VI. Értékeld a témát: ****- 1 szavazás

#1931 Felhasználó inaktív   arn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 05. 16. 16:32

epp irtam a phen, hogy az eddigi negy monitorbol harom pixelhibas volt. akkor ez a negyedik... 80% arany? kicsit eros  :omg:  mar kezdek aggodni, hogy nem is olyan rossz ez a mostani picit halvanyabb pixel... amiota megnyugodtam, hogy kicserelik, nem is lattam.

szemelyesen hoztad el? nem lehet megnezni? tenyleg jobban jartal volna az enyemmel...

Szerkesztette: arn 2008. 05. 16. 16:38 -kor

#1932 Felhasználó inaktív   arn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 16. 16:44

nah leallitottam a kiszallitast - hetfon lesznek csak akik ezzel foglalkoznak, de az nekem meger x napot, hogy megnezzek es tenyleg jo monitort kapjak. annak nem latom ertelmet, hogy megint jon egy bontatlan, aztan jo esellyel talalok rajta vmit es megint mehet a keverc elorol.

Szerkesztette: arn 2008. 05. 16. 16:45 -kor

#1933 Felhasználó inaktív   Rodrigez07 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 16. 16:45

Idézet: arn - Dátum: 2008. máj. 16., péntek - 17:32

epp irtam a phen, hogy az eddigi negy monitorbol harom pixelhibas volt. akkor ez a negyedik... 80% arany? kicsit eros  :omg:  mar kezdek aggodni, hogy nem is olyan rossz ez a mostani picit halvanyabb pixel... amiota megnyugodtam, hogy kicserelik, nem is lattam.

szemelyesen hoztad el? nem lehet megnezni? tenyleg jobban jartal volna az enyemmel...

Az öröm kicsit elhomályosította az elmém, és rá se kérdeztem a kipróbálásra, mellesleg akkor útfelfestésen parkoltam, mint ide irak, szal nem igen mertem volna belemenni egy próbába :) de szerintem a kipróbálás nem lehetetlen, majd megkérdem tőlük. Már csak abból is gondolom hogy hétfőn ott helyben bevizsgálják majd. Bár ez nem egyenlő azzal, hogy kibontanak egy becsomagolt árút tesztelés céljából, bár ugye én is teszteltem csak itthon. mind1 hétfőn a kipróbálásra is rákérdezek majd. Már most fáj a szívem, hogy vissza kell adnom. megnéztem előbb a Leon a Profit igaz csak 720p-ben, de így is kolosszális élmény volt!!!
A barátnőm megjegyezte tegnap este az ágyban: Te egy perverz disznó vagy!
Mire én: Kemény szavak ezek egy kilenc évestől!

#1934 Felhasználó inaktív   gemini 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 16. 22:05

(off: samu 226bw-vel szivtam asszem. ipon. cseréli, akkor már éppen a harmadikra. adja a dobozt, mondom kipróba. nem kell, ők már kipróbálták. hazavittem. hát az is pixelhibás.... szóval csak a saját szemednek higgy!)
Asrock G43 Twins Full-HD :: Intel E4500 @ 2,90 Ghz + Xigmatek HDT-1283S :: XFX Radeon HD5850 OC 1024Mb :: 4096Mb Corsair DHX DDR-2 800Mhz :: 2x 320Gb WD Caviar SE16 + 320Gb Seagate Barracuda 7200.10 16Mb :: Sb Audigy 4 :: Coolermaster CM690 :: Enermax Modu82+ 425w :: Logitech G5 :: Dell 2007 WFP

Abit IP35-E :: Intel E2160 @ 2,90 GHz + AC Freezer 7Pro :: Sapphire Radeon HD3850 256Mb + Zalman VF900cu :: 2048Mb Geil Ultra DDR-2 800Mhz CL4 :: 250Gb + 500Gb WD Caviar RE :: Sb Audigy 1 :: AC Silentium T1 :: Arctic/Seasonic 350w :: Logitech G5 :: FuSi P19-2

#1935 Felhasználó inaktív   arn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 17. 07:23

Idézet: gemini - Dátum: 2008. máj. 16., péntek - 23:05

(off: samu 226bw-vel szivtam asszem. ipon. cseréli, akkor már éppen a harmadikra. adja a dobozt, mondom kipróba. nem kell, ők már kipróbálták. hazavittem. hát az is pixelhibás.... szóval csak a saját szemednek higgy!)

azt csak atvetel utan tudom... gyorben. amugy en is kaptam ket "bevizsgalt" monitort pixelhibasan. a lenovonal is kertem, de azt mondtak, hogy erre nekik nincs idejuk. en nem igazan ertem, hogy miert eri meg nekik kuldozgetni, meg a vevo idegeit tepni.  :think:

#1936 Felhasználó inaktív   donphobos 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 17. 08:17

Idézet: arn - Dátum: 2008. máj. 17., szombat - 7:23

azt csak atvetel utan tudom... gyorben. amugy en is kaptam ket "bevizsgalt" monitort pixelhibasan. a lenovonal is kertem, de azt mondtak, hogy erre nekik nincs idejuk. en nem igazan ertem, hogy miert eri meg nekik kuldozgetni, meg a vevo idegeit tepni.  :think:

Hát ha a többség/átlag nem ismeri fel vagy beletörődik és ezért nem viszi vissza, akkor megéri nekik sajnos nem tesztelni.

Bár úgy tűnik, hogy veszett fejsze nyele, de a kalibrálós kérdésemre valaki tud válaszolni? Még korábban írtam, fel lehet ismerni a kicsi hosszabb posztot  :up:

Üdv!
.
.
.

#1937 Felhasználó inaktív   arn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 17. 12:26

Idézet: donphobos - Dátum: 2008. máj. 17., szombat - 9:17

Hát ha a többség/átlag nem ismeri fel vagy beletörődik és ezért nem viszi vissza, akkor megéri nekik sajnos nem tesztelni.

Bár úgy tűnik, hogy veszett fejsze nyele, de a kalibrálós kérdésemre valaki tud válaszolni? Még korábban írtam, fel lehet ismerni a kicsi hosszabb posztot  :up:

Üdv!

jo, de amikor en mar az elejen kerem, hogy igy legyen? ha nem kerik, akkor azt csinalnak amit akarnak... de ha ilyet leirok, nyilvan nem hobbybol teszem.

#1938 Felhasználó inaktív   Rodrigez07 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 17. 12:40

Szeretem a monitorom :) Bazze nagyon átjön, tegnap még beájultam egy fél óra előtte ülés után, mára teljesen megszoktam. elég messze ülök tőle, van vagy 1 méter és minden kitűnően olvasható  :up:
Ma Full HD tesztként benéztem rajta a Ghost in the Shell 2. moziját, hááát frenetikus egy élmény volt annyi szent!!! Hwsw fórum meg gmail is igen durván néz ki natívban :) Erősen merengek ezen  a hétfői cserén. Asszem azért visszaviszem, de most már legalább tudom mire számítsak képminőség terén. Ha a következőben is lesz pixelhiba mondjuk 1 darab és nem zavaró helyen akkor az már maradni fog. Csak ez a 2 nagyon rossz helyen van. De konklúzióként annyi, hogy ez a monitor szerintem mocskosul megéri az árát, mind a dizájnal, mind a képminőséggel maximálisan elégedett vagyok. Assassin's Creed 1920-ban szintén állejtős ;)
A barátnőm megjegyezte tegnap este az ágyban: Te egy perverz disznó vagy!
Mire én: Kemény szavak ezek egy kilenc évestől!

#1939 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2008. 05. 17. 12:54

Idézet: arn - Dátum: 2008. máj. 16., péntek - 17:32

olcsó húsnak... :)

#1940 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 17. 13:19

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2008. máj. 17., szombat - 12:54

jó, de ő azt tapasztalta hogy a 150 ezres húsnak is...  :Đ namost vagy ő peches, vagy rám vigyáznak az angylaok :D az x360-om is a 3. évét tapossa és kutya baja, miközben van olyan fórumtárs aki már a harmadikat nyúzza. eddig 2 dologgal szívtam - abit (ezek működnek ugyan de fagy a bios setupjuk) meg volt egy maxtor winom ami 2 és fél év után (gari időn túl) krepált be. amúgy nem panaszkodom :)

más: nemtud valaki nem pixmániás dílert a 30 colos daewoo sensy-re? ;)

Szerkesztette: SFIJ 2008. 05. 17. 13:23 -kor

νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#1941 Felhasználó inaktív   arn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 17. 13:31

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2008. máj. 17., szombat - 13:54

ha ki lehet hajtani hibatlant, akkor miert?  :think: a 24esek is hibasak voltak, pedig azokert joval tobbet fizettem.

#1942 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 17. 15:14

Idézet: SFIJ - Dátum: 2008. máj. 17., szombat - 14:19

jó, de ő azt tapasztalta hogy a 150 ezres húsnak is...  :Đ namost vagy ő peches, vagy rám vigyáznak az angylaok :D az x360-om is a 3. évét tapossa és kutya baja, miközben van olyan fórumtárs aki már a harmadikat nyúzza. eddig 2 dologgal szívtam - abit (ezek működnek ugyan de fagy a bios setupjuk) meg volt egy maxtor winom ami 2 és fél év után (gari időn túl) krepált be. amúgy nem panaszkodom :)

más: nemtud valaki nem pixmániás dílert a 30 colos daewoo sensy-re? ;)

Eizo HD2441W-WS Eizo HD2441W-TS Eizo HD2441W-BK

ezek lemaradtak a felsorolásból
http://www.eizomonit....4/HD2441W.html

talán ezekkel kellene összemérni, megvizsgálni a helyzetet.

#1943 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 17. 18:17

Idézet: arn - Dátum: 2008. máj. 17., szombat - 14:31

ha ki lehet hajtani hibatlant, akkor miert?  :think: a 24esek is hibasak voltak, pedig azokert joval tobbet fizettem.

csak tudod nem sok valakinek van kedve, webshop-ba visszapostázni vagy 15 darabot. Miért nem természetes az, hogy a webshopban átnézennek minden TFT-t eladás előtt tüzetesen, hogy nem e pixelhibás e ? Nem olyan sok idő az. 2005-ben félóráig nézegettük két eladóval az EW-ben (akik rendesek voltak nagyon) , mire meggyőzödtünk róla, hogy a TFT nem tartalmaz pixelhibát, sőt teszt programmal is megnéztük, külön bevittük a pult mögé. Ezt egy webshoptól is ellehetne várni, aminek azért nincs annyi forgalma mint egy ekkora áruháznak. Szóval EW :respect: ;)

#1944 Felhasználó inaktív   arn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 17. 20:00

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2008. máj. 17., szombat - 19:17

csak tudod nem sok valakinek van kedve, webshop-ba visszapostázni vagy 15 darabot. Miért nem természetes az, hogy a webshopban átnézennek minden TFT-t eladás előtt tüzetesen, hogy nem e pixelhibás e ? Nem olyan sok idő az. 2005-ben félóráig nézegettük két eladóval az EW-ben (akik rendesek voltak nagyon) , mire meggyőzödtünk róla, hogy a TFT nem tartalmaz pixelhibát, sőt teszt programmal is megnéztük, külön bevittük a pult mögé. Ezt egy webshoptól is ellehetne várni, aminek azért nincs annyi forgalma mint egy ekkora áruháznak. Szóval EW :respect: ;)

ok alljak a szallitasi koltseget is - ez nem szempont reszemrol. az eizon amit irsz, ugyanugy nincs pixelgar.

#1945 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 17. 20:45

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2008. máj. 17., szombat - 15:14

Eizo HD2441W-WS Eizo HD2441W-TS Eizo HD2441W-BK

ezek lemaradtak a felsorolásból
http://www.eizomonit....4/HD2441W.html

talán ezekkel kellene összemérni, megvizsgálni a helyzetet.

nem vagyok grafikus és megvallom hobbiból eizora nem fussa :(

#1946 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 17. 20:48

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2008. máj. 17., szombat - 18:17

a csomagolástechnika ma olyan, hogy nagyon ritka az amikor valamit ki tudsz nem destruktívan csomagolni. másrészt rohadtsok idő, el kell vacakolni vele kb fél óra/monitor szinten. ez munkaerő, amit megkell fizetni. a webshopolás meg a cost cuttingról szól...

#1947 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 17. 20:56

Általában a garanciajegy benne van a csomagolásban. Szóval úgyis fel kell bontani.  Én még nem vettem tartós fogyasztási cikket bontatlan csomagolásban.

#1948 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 17. 20:58

Idézet: Mumia - Dátum: 2008. máj. 17., szombat - 20:56

Általában a garanciajegy benne van a csomagolásban.

újabban az dívik hogy van a dobozon egy kis műanyag tasak és abban van a garijegy meg az ilyenek...

Szerkesztette: SFIJ 2008. 05. 17. 20:59 -kor

#1949 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 17. 21:09

Idézet: SFIJ - Dátum: 2008. máj. 17., szombat - 21:58

újabban az dívik hogy van a dobozon egy kis műanyag tasak és abban van a garijegy meg az ilyenek...

1-2 magyar forgalmazó csinálja, hogy kívülre rátapaszt egy olyat. De amihez gyári jegy van az benne szokott lenni.

#1950 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 17. 21:40

Arról nem is beszélve, hogy van pár olyan elmaradott cég, amelyik a gar jegyen kivül, a termékre ragaszt egy matricát, amire ráírja, hogyha eltávolítja elveszti a garanciát. Sőt múltkor előttem csak ezért bontotta ki a laser nyomtatót...

Nem elég, hogy drágán megveszed tőle, amin neki haszna van, de még a ronda matricáját is elkell viselned azon a terméken, amit megvásároltál. Ha meg megmondod neki a frankót, hogy elvan maradva, meg ez így elég bunkóság, akkor megvan sértődve.

ez egy kis város, és a fickónak így is jól megy az üzlet, de az én családom inkább vásárol nagy neves Budapesti boltokban, áruházakban, vagy webshopokban mint az ilyen ragasztgatós alakoknál... Mellesleg a kis üzletét bevitte az egyik zöldszínű üzletláncba is :)

Szerkesztette: GoodSpeed 2008. 05. 17. 21:43 -kor

Téma megosztása:

• (231 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.