Idézet: -=RelakS=- - Dátum: 2007. okt. 1., hétfő - 12:13
Nah, vettem egy ACER AL2423WB-t. Későn jöttem rá, hogy ez a gagyibb panel, de most már megtartom ^^
Egyet nem értek. Sötétebb színeknél olyan, mintha temporal dither lenne (felváltva sakktáblamintás a kép csak valami veszett gyorsan csinálja). Ha már ilyen van benne, akkor miért nem csinálja, hogy a hiányzó színeket úgy állítaná elő, hogy két egymás utáni képen a két szomszédos árnyalatot használja?

Mind1, bár a sötét színeknél néha igen zavaróan sávos (pl három különböző árnyalat ugyan úgy néz ki). Viszont ennek ellenére soha többet crt-t

Ezt nem értem amúgy, az összes "tesztben" szinte pirossal aláhúzva örvendeztek, hogy sávosodás ezen nincs, ehhez képest van az enyémen is... Én úgy enyhítettem rajta, hogy 100-ra húztam a kontraszt és 73/75/74-re a színeket, persze valamennyi így is van (fényerő meg 0, de itt nem számít, csak defaultban kisütötte a szemem, és a "fekete" is ordenáré volt).
Olyan ditheres dolgot viszont nem láttam még rajta

Mondjuk asszem W, nem WB, de fogalmam nincs a különbségről.
A feketéje jobb volt a crt-nek, és alapból nem is volt bajom vele, de lássuk be, egy ekkora képfelületű crt-t nem tudom, hova raktam volna, meg ki hozta volna föl a nyolcadikra